Last news in Fakti

7 Февруари, 2014 11:22 3 393 0

Мисис България краси партията на скандалния президент Оланд

  • мисис българия-
  • краси-
  • партията-
  • скандалния-
  • президент-
  • оланд

Ана Иванова, която бе издигната от социалистите за общински съветник: Наричат го френския Берлускони

Скандалният френски президент  Франсоа Оланд е със сринат рейтинг сред социалистите, които вече имат нов любимец  - зам.-председателката на партията Паскал Жерар. Това разкри за българските медии единствената българка в партията на френския Берлускони - Мисис България Ана Иванова. Преди 5 месеца тя бе издигната от левите за общински съветник във френската част на Монако, където развива успешна кариера от години, но заради несъгласие с политиката на Оланд, впоследствие оттегли кандидатурата си.

Вече месец цяла Франция се тресе от скандалните разкрития на сп. Closer за тайната авантюра на президента с младата актриса Жули  Гайе. Те станаха причина той да се раздели със сегашната си приятелка, журналистката Валери Трирвильор.

"Преди изборите мистър Оланд беше един сред любимците на французите, и най вече на емигрантите, защото обеща много проблеми с тях да бъдат смекчени като - пребиваване на територията на Франция. Също относно разрешение за брак между гей двойките. Но не показа интелект. Той спечели изборите и цялата държава настръхна от вкарания закон - 75% от парите на милионерите да се облагат с ненормална ДДС-такса. Помним случая с френския актьор Депардийо. Пенсионерите също имат проблеми с него, безработица се увеличи. А отностно забежките му като мъж - това още преди да стане президент се виждаше. Затова го нарекоха френския Берлускони. Вече се знае, че на следващия вот за президент той е губещ. Всъщност за него гласуваха най-вече емигрантите с право на вот и хората, които мразеха Саркози. Както и гейдвойките. Добър лидер е, но.... Липсва му харизмата", категорична е българката, която е сред любимките на съпартийците си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА