19 Май, 2024 07:26 5 325 116

Захарова: Не е за вярване! Фицо сам си бил виновен - това е по-страшно от самото престъпление

  • мария захарова-
  • роберт фицо-
  • покушение

Говорителят на МВнР на Русия коментира отзвука от покушението в Западна Европа "пълна дехуманизация"

Захарова: Не е за вярване! Фицо сам си бил виновен - това е по-страшно от самото престъпление  - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Реакцията на западните държави на опита за убийство на словашкия премиер Роберт Фицо е дори по-лоша от престъплението, заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

„Вижте реакцията на Запада. Това според мен е дори по-лошо от самото престъпление. Не мога да повярвам на очите си. Първо имаше реакция на шок и объркване, добре, защото същото нещо не можеше да им се случи. Нещо лошо, нещо в противоречие с демокрацията може да се случи от тяхна гледна точка само на тези страни и народи И политически фигури, които не са на най-високото ниво на демократично развитие“, каза тя в ефира на телевизионния канал TVC.

Дипломатът отбеляза, че след това Западът започва да търси „оправдания защо това се е случило в центъра на Европейския съюз“. „И тогава решиха, че агресивната реторика на Фицо довела до това. Чакайте, това го казват тези, които са генераторът на производството на тази най-агресивна реторика, които от много години са превърнали в свое кредо, свой политически девиз да говорят агресивно, да заплашват и да използват думите като оръжие, но не за защита, а за директна атака“, продължи Захарова. - Кой всъщност превърна изказванията си в елементи на тероризъм“

Тя подчерта, че Западът дори е дал „индулгенция на социалните мрежи да използват думи, призоваващи към убийството на една нация, един народ, в частност руснаците, считайки това за напълно нормално“. Захарова също така обърна внимание на факта, че някои западни страни са заявили, че Фицо „сам е виновен и е провокирал случилото се“.

„Това е абсолютна дехуманизация“, завърши дипломатът.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Свободен

    41 156 Отговор
    Защо всички около Путин измират?

    Коментиран от #20, #28, #31, #63, #69, #76, #84

  • 2 Гной

    39 148 Отговор
    Защо путинистите св само избиват? А сега пак друг им е виновен
  • 3 гражданин

    25 126 Отговор
    клюкарка, прави глупави перформанси по един час и повече, за вашето демократично ниво, да говорим ли

    Коментиран от #54

  • 4 бившия премиер на Чехия Иржи Пароубек

    109 14 Отговор
    Некомпетентните словашки десни партии и техните чуждестранни приятели стоят зад покушението над Фицо .

    Проблемът е, че всички "червения линии" се прекрачиха, както в политиката, като цяло, така и в международната дипломация. Кутията на Пандора е отворена и вече всичко можем да очакваме, което изобщо не е добре, по простата причина, че непредвидимостта в политиката е едно от най-лошите неща, които могат да се случат в едно общество.

    Коментиран от #99

  • 5 По делата ще ги познаете

    115 22 Отговор
    Както отбелязва Маркс, капиталистът е толкова алчен (и уплашен) за своя капитал, че за да спечели, с радост би продал на своите обесници въжето, с което да го обесят. Точно това наблюдаваме в момента - алчният и уплашен, за своето монополно господство върху капитала, свръх-богат капиталистически елит подпалва Източно-европейска война срещу конкурента Русия, с надеждата да си запази господстващото положение в целия свят и да овладее руските природни ресурси. (Без да го е грижа, че Източно-европейската война ще прерастне в Световна термоядрена война, която ще унищожи и свръх-богатия капиталистически елит.) Защото постоянно разширяващото се консуматорство и капиталистическо възпроизводство е самоизяждаща се система, враг на природните ресурси, които не са безкрайни и повечето не могат да бъдат възстановени.

    Коментиран от #57

  • 6 😆😆😆

    110 20 Отговор
    Западните технологии така работят - с физическо отстраняване, било то завод или човек, щом ми пречи да го няма 👏👏👏

    Коментиран от #68, #116

  • 7 само демократични лъжи

    118 16 Отговор
    Нашите медии си позволиха да излъжат публиката, че атентаторът Юрай Цинтула е ляв и не се извиниха за лъжата си.
    Всъщност атентаторът е активист на либералната партия "Прогресивна Словакия".
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 истината

    125 20 Отговор
    Фицо показа, че служи единствено на интересите на словашката нация. Оттук произлиза и огромната омраза на десницата към него!

    Коментиран от #15, #77, #115

  • 10 Олег

    23 76 Отговор
    Този нали беше от вашите.Жалете си го вие.Стрелецът също беше от вашите.
  • 11 в името на новите ценности

    100 14 Отговор
    След 2020 г. омразата се настани и в България и се насажда целенасочено арогантно сред българите

    Коментиран от #13

  • 12 Ганчев

    24 55 Отговор
    Трябваше да го пратят да го лекува съветската медицина!
  • 13 Оди у

    18 56 Отговор

    До коментар #11 от "в името на новите ценности":

    Русиа.
  • 14 машинацията е и у нас

    100 12 Отговор
    Дават пари на едни българи (завоалирано подкупват, корумпират) - вербуват ги с лъжа за власт и несметни богатства (пример от оня запис на Киро "Да гепим властта" и Асен "бюджетният фокусник" с милиардите) и насаждат измамата! Измамата - да се обещават добрини пред доверчивите и добронамарени българи, а всъщност с КОВАРСТВО да се унищожава и ликвидира всичко Българско - и държава, и народ! Това правят чуждите недобронамерени интереси
  • 15 Вече

    7 30 Отговор

    До коментар #9 от "истината":

    Няма да служи.
  • 16 Р.К.И.

    24 57 Отговор
    Украйна сама си била виновна. Ама Фицо не е.

    Коментиран от #105

  • 17 Демократ

    22 32 Отговор
    Каква е тяя Словакия бе какви са тия руснаци там кой ги пусна гонете ги.
  • 18 Вижте какво мислят родните либерали

    78 12 Отговор
    Ето как коментира атентата Петър Карабоев - зам. главен редактор наднивник: Фицо плаща цената за всяването на омраза и разделение в обществото С други думи, получил си е заслуженото. Прочее, като чета коментарите на феновете на жълтите павета под статията на Карабоев, нищо чудно някой 70-годишен роден умно красив либерал и писател - борец срещу руските паметници, също да реши да гръмне някой политически противник

    Коментиран от #23

  • 19 Мдаа

    25 8 Отговор
    Кой уби Ян Куциян и приятелката му?М?
  • 20 ТИР

    55 12 Отговор

    До коментар #1 от "Свободен":

    Оказват да гледат Еврвизия и да ядът бобулечки,,,
  • 21 ИСТОРИК

    82 19 Отговор
    Фицо е жертва на новия европейски фашизъм. Внуците на SS-овците се върнаха на власт на наднационално ниво и търсят реванш.
  • 22 прокълната работа

    74 13 Отговор
    У нас родните либерали нищо не мислят. Те не могат да мислят. Те са първосигнална секта с промити мозъци. Второ, те са основните сеячи на омраза в обществото. В България ДБ е 100% -вия фактор, насаждащ омраза. За тях всеки, която не е като тях, т.е. ненормален хухавел, джендър, обратен, тротинеткаджия, участник в хей парад, слуга на посолството, продажник, българомразец и подлога, трябва да се унищожи. Веднага му лепват епитета русофил или путинофил и иди се оправяй с тази гнусна напаст.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Александър

    61 17 Отговор
    Няма да се учудя ако посегнат и на Тръмп.Умират от страх че на 9 юни "евроценностите" им ще заминат на боклука !

    Коментиран от #44

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 защото народа ходи за гъби

    57 14 Отговор
    изразът "хиляди млади граждани" е клише, създадено в лабораториите на Запад, и използвано от продажни и родоотстъпнически медии . На практика интересите на чуждите колониалисти се защитават от шайка платени грантаджии и безродници, които у нас за 200-300 жълтопаветници, търкалящи се по улиците. Обратни, джендъри, безделници, малоумници и всякакви други подобни, които реално са 0.000001 % от гражданите, но платените медии ги представят като някакво уж "гражданско общество".
  • 27 инж. Ганчо Илков

    25 67 Отговор
    Ето, това е Политическа Пропаганда: Да Убиваш Хора в чужда Държава, да Разрушаваш Села и Градове, да отвличаш Деца за да ги "Превъзпитаваш", да изнасилваш Жени и да говориш за Демокрация и Хуманност. Агресорът си е Агресор, Убиец и Разрушител. Диктаторът, чрез Лъжа и Пропаганда Вменява, че е Миротворец - Демократ. Който не е с Него, е Противник подлежащ на Ликвидация. Типична Болшевишка Идеология. Духът на Хитлер, възкръснал в Образа на Путин.

    Коментиран от #34, #40, #92, #102

  • 28 а дали е така?

    34 6 Отговор

    До коментар #1 от "Свободен":

    Всяко обобщение "всички" е манипулация.
    Это примери:
    Всички американцы страдат от затлъстяване.
    Всички ваксини са вредни.
    Ако Фицо е бил обект на терористичен акт от западните служби. Това не е добро дело и вероятно ще има последствия.
  • 29 като не стана с лъжа , следва елиминация

    65 10 Отговор
    Робeрт Фицо направи нещо, което малцина са правили преди него. Той успя да се върне на най-високите етажи на политиката, след като словашката десница и нейните чуждестранни приятели вече тържествуваха след скалъпената срещу него постановка, свързана с убийството на журналиста Куциак и неговата партньорка. Този нагласен сюжет беше използван ефективно срещу Фицо и неговите политически противници мислеха, че той вече е политически приключен.

    Робeрт Фицо доказа на всички колко устойчив на удари е неговият характер и така успя да си върне доверието на хората. Той показа, че служи единствено на интересите на словашката нация. Оттук произлиза и огромната омраза на десницата към него.

    Коментиран от #32, #38

  • 30 Костя

    10 19 Отговор
    Аз кво да правя?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 уточнение

    54 14 Отговор

    До коментар #27 от "инж. Ганчо Илков":

    Руснаците ли нападнаха Ирак ,Сирия ,Либия,Йемен .....Те ли говориха за демокрация и хуманност . Те ли развяваха една колба с прах за пране в Оон ...

    Коментиран от #66, #88

  • 35 Шостакович

    37 6 Отговор
    Прави впечатление, че евроатлантиците на хранилка, много добре владеят руски език(не че е лошо, ама е показателно), за разлика от нас, русофилите. ха ха

    Коментиран от #64, #114

  • 36 Име

    29 5 Отговор
    Доктрината е, че Русия е враг, а Китай - конкурент (засега). Това върви надолу по йерархията. За да се промени, трябва да ги разгромят в Украйна!
  • 37 Капитан Кук

    32 7 Отговор
    "За неправителствени организации..." - по-точно казано, за соросоидни лъжи, фалшификации и манипулации. И за постепенно и все по-ясно превръщане на т. нар. "демокрация" в откровена ТИРАНИЯ И ДИКТАТУРА по Платон.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ТаУмВзе

    11 20 Отговор
    гори блатото отвсякъде
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 тази пак е пияна

    14 39 Отговор
    тия дето убиха Навални Немцов и още стотици неудобни на престъпния диктаторски режим , тръгнали да ми четът морал хахахахаха
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Тц тц тц

    33 9 Отговор
    Фицо е жертва на укро пропагандата.На онзи са му плащали да пише,а после и за действия са му платили.Укро пропагандата сее омраза.Може да докара гражданска война във всяка една държава.
    След случая започнаха и български политици да заплашват.Това не е нормално!
  • 44 Копейките освен, че сте предатели и

    10 37 Отговор

    До коментар #24 от "Александър":

    продажници,сте и неграмотни.Кво общо има Тръмпара с европейските избори?

    Коментиран от #90

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Неутрален за мир

    11 43 Отговор
    Къв е тоя рев за някаква ватенка? Руснаците не могат да си пазят агентурата на запад.
  • 48 Хаха

    50 7 Отговор
    Жълтопаветната бинарна сган пак налази!
    Ами я си представете бяха гръмнали Шолц или Мърсула, какъв вой щеше да има денонощно по всички медии.
    Много ви е изкривена демокрацията.
    Според зависи. И множеството от пишеш тините бинарни, май не са чели ни история, ни философия.
    Галка колко плащаш?
  • 49 Антоан дьо Сент-Екзюпери

    33 5 Отговор
    В своя упадък човечеството върви към най-мрачните времена.
    Екзюпери разкрива разочарованието си от съвременната цивилизация, чийто материализъм, ниски идеали, интриги и войни го влудяват и поболяват.
  • 50 Антоан дьо Сент-Екзюпери

    25 5 Отговор
    ...Болен съм. Тежко. Заради моето поколение, което е изпразнено от всякакво човешко съдържание. Поколение, опознало като форма на духовен живот само баровете .
    Днес то е въвлечено в една чисто стадна дейност. То вече няма никакъв цвят. Не знаеш по какво да го отличиш.

    Днес, когато сме изсушени като кирпичи, ние се подсмиваме на тези наивности.
    Хората отказват да бъдат пробудени за какъвто и да е духовен живот.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Госあ

    32 6 Отговор
    Съгласен със Захарова в случая. Гротеска. Ами дехуманизация отвсякъде цари
  • 53 ЛЬОЛЬО

    18 5 Отговор

    До коментар #42 от "Захарова: Не е за вярване! Фицо сам си":

    ЩЕ ГЛЕДАМ С КЕФ УВИСНАЛАТА МУТРА СЛЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ
    АМА ТОГАВА ЩЕ СИ СЕ СКРИЛ КАТО БИТ ППРАС
    ЩОТО ХЕМ ЩЕ СИ БИТ ХЕМ ПАК ЩЕ СИ СИ ПЕПЕРАС

    Коментиран от #73

  • 54 катран

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "гражданин":

    натикаха ти минуси...сега няма да можеш да седнеш..бъди обективен..или ще ходиш все така зорлем..

    Коментиран от #62

  • 55 Тити

    8 31 Отговор
    Захарова като си трезва не знаеш какво да говориш.
  • 56 Механик

    11 29 Отговор
    Рисковете на професията-руска подлога.
  • 57 инж. Ганчо Илков

    10 17 Отговор

    До коментар #5 от "По делата ще ги познаете":

    Не намесвай Маркс. Маркс Изповядва: Силна Държава, която Регулира Социално Икономическите Отношения, с налична Частна Собственост. Частната Собственост Устойчиво Развива Предприемчивоста и Инициативноста на Личноста. Тази Идеология е възможно да се Осъществи Единствено в Икономически Развита Страна.
    Ленин внася Промяна в Идеологията на Маркс: Това е Възможно да се Реализира и в Страна с Не Развита Икономика: Чрез Силата на Пролетариата и Премахването на Частната Собственост. Тази Възможност, носи Определението БОЛШЕВИЗЪМ. Ленин, я Осъществи чрез Диктатурата на Пролетариата. Национализира Предмета на Труда и Средствата за Производство. Унищожи Предприемчивоста и Инициативноста на Личноста, чрез Унищожаване на Интелигенцията. Така Болшевизма достигна до по голямо Икономическо Обедняване, което го Подтикна към Агресия. Русия стана СССР, а след ВСВ, Озурпира Източна Европа.
  • 58 Оооо

    23 4 Отговор

    До коментар #23 от "Много философстваш!":

    Казва самата истина човека, та медиите ни не представиха ли оня тъпак с чука като герой ?
    окрилен от това може и да направи други бели,,,
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Пора

    5 27 Отговор
    Кой казваше,че руснаците били палячовци?Прав бил човека?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 И ЕДНО ПЛЮСЧЕ

    6 3 Отговор

    До коментар #54 от "катран":

    ЗА КОНТРА ДА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ВАДИ
  • 63 ОКОЛО БОТОКСА ИЗМИРАТ

    11 24 Отговор

    До коментар #1 от "Свободен":

    ЗАЩОТО ПОЛЕЗНИЯТ ИДИОТ Е С ЕДИНИЧНА УПОТРЕБА. ПОСЛЕ НЕ СИ СТРУВА, ДА СЕ ХАРЧАТ ПАРИ ЗА НЕГО И СТАВА ЗАСЛУЖИЛ ЗРИТЕЛ НА КОНЦЕРТА НА КОБЗОН. ПРОСТО ИКОНОМИКА. А АКО ПРИ ИЗПРАЩАНЕТО МУ СЕ ПОЛУЧИ СИТУАЦИЯ В КОЯТО ДЖУДЖЕТО ДА ИЗЛЕЗЕ МНИМ ГЕРОЙ, ПОЛЕЗНИЯТ ИДИОТ СЪЩО СЕ ГЕРОИЗИРА.
  • 64 Яяяяя

    5 2 Отговор

    До коментар #35 от "Шостакович":

    Да се образова човек, не е лошо;
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 инж. Ганчо Илков

    9 32 Отговор

    До коментар #34 от "уточнение":

    Темата, господин Анонимник, е Изказването на Захарова и касае Пропагандата на Руския Диктатор, представящ се за Миротворец и Хуманист. Всъщност е Първообраз на Диктатора Хитлер. Убиец а не Миротворец.
  • 67 На никой не му пука

    10 21 Отговор
    Човек избрал да служи не на народът си ,а на рублите.
  • 68 Калпазанин

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "😆😆😆":

    И то "хуманно и демократично" и пак някой друг да е виновен
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Абе тая пияндурка

    10 27 Отговор
    Що не си гледа държавата и да обясни ,защо там няма опозиция .Или ,ако я има е в затвора или избита.Б.Немцов ,Я.Политковская .......Ех Русийо ,Русийо блато миришливо
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Размисли и страсти

    11 23 Отговор
    Цял свят намрази рашистите.Затова е безразличен за словашката ватенка.
  • 73 ЖАЛКОТО Е

    1 6 Отговор

    До коментар #53 от "ЛЬОЛЬО":

    ЧЕ МОЖЕШ ДА ГЛЕДАШ САМО... И ЖЕНА ТИ И ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ. НО МОЖЕ И ДА РИТНЕШ НЕЩО И ДА ОТЪРВЕШ СВЕТА ОТ ЖИВО ИЗКОПАЕМО.
  • 74 Ти пък.

    11 24 Отговор

    До коментар #71 от "инж. Ганчо Илков":

    Русофилската троллска стратегическа сraн не може да мисли.Преписват квото им напишат на листчетата от пасолья.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Много моля

    7 21 Отговор

    До коментар #9 от "истината":

    Не се опитвай да изкарваш този герой и мъченик. Този е престъпник. Мислел е, че в политиката ще е на сигурно място, но миналото му го застигна.

    Коментиран от #85

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Човек от народа

    9 22 Отговор
    Който се е хвана с русия,не е прокопсал.Нали другари?

    Коментиран от #81

  • 80 Голем смех

    9 12 Отговор
    Марче, той и Пригожин нецси отиде много хуманно, но ибвие не го направихте на голям въпрос :) хахахахааха
  • 81 Българин

    7 19 Отговор

    До коментар #79 от "Човек от народа":

    Всяко политическо или икономическо сътрудничество с русия завършва с режим на тока и купони за хляб.

    Коментиран от #86, #91

  • 82 """"

    4 4 Отговор
    Откъснал му се тромб
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Баш психиатър

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Свободен":

    Никой не измира,ами поне една бронежилетка да бяха сложили на Фицо

    Коментиран от #113

  • 85 чекисть..

    19 10 Отговор

    До коментар #77 от "Много моля":

    Да бе..престъпници са всички който не искать да пълнят гушата на зелен джугач,.не всички са с болни бандерски мозъци като дъртофелник урсул и оня кравар с деменцията.
  • 86 россиян..

    19 5 Отговор

    До коментар #81 от "Българин":

    То за това сега от юли ще вдигнат токА на юртаджийте с 30%..и гледай какво ще стане с цените,в пети реактор пръчките на уестинхаоос не влизат,шести-работи на половина мощность,оти руски пръчки вова не дава,само будали могат да направят транзитен газопровод през юртата си и да немаш от него поне една тръбичка до чирен.
  • 87 незнайко

    15 7 Отговор
    И е права жената . Няма значение на кого е говорител.
  • 88 Казуар

    5 10 Отговор

    До коментар #34 от "уточнение":

    Никой не е имал териториални претенции към Ирак, Сирия, Либия.
  • 89 Артилерист

    23 5 Отговор
    Западняшките манипулатори не могат да отговорят на категорично доказателствените думи на Мария Захарова...
  • 90 Гледай

    9 3 Отговор

    До коментар #44 от "Копейките освен, че сте предатели и":

    на световния хаос ГЛОБАЛНО и ще видиш връзките.Всички събития са парченца от пъзел,който трябва да сглобиш сам.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 факуса

    6 2 Отговор

    До коментар #27 от "инж. Ганчо Илков":

    що все слагате това инж пред името си,комплекси ли избивате,докторите разбираемо ако се наложи да помагат,ама вие и табелките не жилищата си го слагате

    Коментиран от #96

  • 93 Фицо що е бил без жилетка против куршуми

    2 18 Отговор
    Това си беше театрална постановка без да има една капка кръв или червена боя на земята около Фицо
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 инж. Ганчо Илков

    4 6 Отговор

    До коментар #92 от "факуса":

    По Образование, съм Машинен Инженер, със След Дипломна Квалификация: "Информатика и Информационни Технологии". Работил съм в Институт по Опто-Електронно Приборостроене към Военно Промишления Комплекс. Имам Редица Разработки в Областта на Научно Развойната Дейност. Участник съм в Научно Технически Изложения. За Разлика от Анонимниците, Коментарите ми са от първо Лице с Прилагане на Аргументи.

    Коментиран от #112

  • 97 Аха

    1 4 Отговор
    А кой си служи с езика на омразата.
  • 98 Фицо имаше

    0 6 Отговор
    нужда от "народната любов" ,дали успя ??? Пет изтрела в корема от три метра разтояние....след седем часа говори със военния министър...(ама умирал бил)...!Някой да каже нещо за възможноста за ограничение пробивноста на боеприпасите...?! Дали спечели народната любов?🤔🤔🤔.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Име

    12 1 Отговор
    Захарова винаги защитава позиция от човешка гледна точка и никога не напада, без да е предизвикана
  • 101 Анонимен

    0 5 Отговор
    Измишльотините на злобния Фиток, с които си мисли, че ще уязви някого!
  • 102 ИнжИньер Ганьо

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "инж. Ганчо Илков":

    Завърших виШото,но забравих граматиката.То с една гънка между ушите толкоз .
  • 103 Име

    0 3 Отговор
    Нещастник!
  • 104 Дон Корлеоне

    2 5 Отговор
    Време е, Путин да запука палячовците от Възраждане!
  • 105 мдаа

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Р.К.И.":

    За Навални казаха същото, което не прозвуча по-малко чудовищно.
  • 106 ИЦО ЛЪЖЕ ЗА АТЕНТАТА

    0 4 Отговор
    ЗАХАРОВА МАЖЕ :) ИЗРОДИ!
  • 107 АТЕНТАТ НЯМА!

    0 3 Отговор
    ЛЪЖИ И ПОСТАНОВКИ НА СЛУЖБИТЕ! СКОТА Е ЖИВ И ЗДРАВ! ...НО НЕ ЗА ДЪЛГО!
  • 108 фашистки рашастан в изолация

    2 7 Отговор
    Естествено,че сам си е виновен.Троянски кон,подкрепяш русофашистките терористи.Да му ръкопляска ли някой ?!
  • 109 Фицо

    0 3 Отговор
    имаше нужда от народната любов и Креъл му помогна!
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Констатираща

    2 0 Отговор
    Да, Фицо сам си е виновен, защото щом е решил да бъде в управлението на своята държава, трябва да играе по свирката на нейните външни шевове. Атентатът срещу него е предупреждение, че всеки, който застане на това място, трябва да бъде послушен, за да не му се случи същото.
    Затова колкото и избори да има в "демократичните" държави, колкото и кандидатите за народни представители да се кълнат пред избирателите си, че като отидат там горе, ще работят за тях и народа си, когато ги изберат, започват да пеят съвсем друга песен, а корабът бавно потъва.
    Затова сега е СВО в Украйна и затова всички диктатори гузни треперят от страх, дали чистката няма продължи по-нататък и да наруши тяхното вампирско съществуване.
  • 112 Констатираща

    1 1 Отговор

    До коментар #96 от "инж. Ганчо Илков":

    МОИТЕ УВАЖЕНИЯ!
    По принцип, в коментарите всички участват с потребителски имена, тъй като и да са с лични, никому не са известни, а псевдонимите по-лесно се запомнят. Тези, които са известни личности, като Вас, е желателно да участват с личните си имена, за да радват читателите и да повишават рейтинга на медията.
  • 113 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Баш психиатър":

    Така, ако ще бъде - вече министър председателите и държавните управници да се движат с бронежилетки, нещата не отиват на добре. Значи, или ще играят по свирката на външните си шефове, или ще носят бронежилетки, или по-добре, да не участват в управлението. В такъв случай да правим избори на чужди представители за държавното ни управление, поне да се знае кой ни управлява и под чие робство сме.
  • 114 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Шостакович":

    Така е - всеки втори от Запад, знае руски и на обществени места пита знаем ли руски, за да се разберем, явно защото там по-грамотните изучават най-известния източен език, както ние изучаваме английски или немски, но се отказахме от руския, в стремежа си да лакейничим на определени среди.
  • 115 ИЗГЛЕЖДА,

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "истината":

    Който мисли за народа си и се опълчи на поробителите, се таксува като русофил и му се взема мерника. Така се разчиства всяка страна от патриотично управление, за да бъде подходяща колония.
  • 116 Констатираща

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "😆😆😆":

    Естествено, това е първосигналният начин на разрешаване на проблемите, което е характерно за тях.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания