18 Юли, 2024 06:00 1 496 6

Чък Шумър призова Байдън да се откаже от надпреварата за преизбиране

  • сащ-
  • чък шумър-
  • джо байдън

Според сенатора демократ това ще е по-добре за страната и за партията

Лидерът на Демократическата партия в Сената на САЩ Чък Шумър е казал на среща в събота на президента Джо Байдън, че ще бъде по-добре за страната и за Демократическата партия той да прекрати кампанията си за преизбиране, съобщи Ей Би Си нюз, цитирана от БТА.

Според телевизионната медия срещата на четири очи се е състояла в дома на Байдън в Рехобот, щата Делауеър, предаде Ройтерс.

„Бяхме с президента Байдън този следобед в Делауеър; имахме полезна среща", казва Шумър в изявление, публикувано в събота.

А вчера конгресменът Адам Шиф стана 20-ият демократ в Конгреса, който публично призова Байдън да излезе от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уса

    4 0 Отговор
    Заразиха човечеца с ковид..много хитро и подло.Както не е на себе си току виж казал нещо кофти за своите приятели и близки
  • 2 Петър

    5 0 Отговор
    Какво му се молят на този дядка? Нали имаше предварителни избори за кандидат на партията в които смаза конкуренцията? Демократите сами си го избраха. Очевидно дълбоката държава иска Тръмп да спечели. В противен случай нямаше да изправят срещу нещо един изкуфял старец.
  • 3 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    6 1 Отговор
    ЧЪК ШУМЕН САМО ИМЕТО МУ Е АМЕРИКАНСКО
    ....
    ПО ЕДНО ВРЕМЕ БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ И НА ЕВРЕЙСКИЯ СВЕТОВЕН КОНГРЕС :))
  • 4 Късно е либе за /нова мека/ китка.

    8 0 Отговор
    Ндааа. Как беше - "Късно е либе за китка" . Свърши тя , тази . Вместо да се занимават с глупости , най разумно ще е ЛГБТИ демократите да поздравят още от сега бъдещият Президент на САЩ Доналд Дж. Тръмп .
  • 5 ЕВРЕЙСКА МЪКА

    3 0 Отговор
    Джо се съгласил да се откаже, но после забравил.
  • 6 Ццц

    3 1 Отговор
    Ама защо да се отказва? По-подходящ кандидат за олицетворение на нацията американците действително не са имали. 😂😂😂