28 Юли, 2024 05:18 4 780 88

И Песков се отврати от откриването на Олимпиадата

  • дмитрий песков-
  • олимпиадаупаржи

Странностите на Френската република ги познаваме отдавна, но не е за вярване, че МОК е одобрил това, заяви гласът на Кремъл

И Песков се отврати от откриването на Олимпиадата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Някои моменти на церемонията по откриването на Олимпиадата в Париж бяха напълно отвратителни, каза прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков пред ТАСС.

„За съжаление, така и не успях да го изгледам целия, но видях в разни извадки по-голямата част от материала. Наистина се получиха абсолютно отвратителни моменти“, подчерта представителят на Кремъл.

Той отбеляза, че церемонията не може да бъде организирана без знанието и съгласието на Международния олимпийски комитет. „От опита на Олимпиадата през 2014 г. знам, че целият сценарий е съгласуван с Международния олимпийски комитет. Странностите на Френската република ги познаваме отдавна. Но фактът, че МОК одобри това за такава мощна международна публика, е трудно да се повярва, но за съжаление това е реалността“, заяви прессекретарят на президента на Руската федерация.

Песков отбеляза, че сега е възможно „да започнем да изпитваме състрадание към съдбата на Международния олимпийски комитет“. „Защото са тръгнали по напълно хлъзгав път“, каза представителят на Кремъл.

Някои епизоди от церемонията по откриването на Олимпийските игри са не само отвратителни, но и противоречат на руското законодателство, така че е добре, че събитието не беше излъчено в Русия, отбеляза той.

"Това е отвратително и най-важното е, че е забранено от закона у нас. Можем само да се радваме, че нашите зрители не видяха това“, подчерта Песков.

По този начин той отговори на искането на ТАСС да коментира скандалните елементи на церемонията, включително провокативната ЛГБТ пародия на творбата на Леонардо да Винчи „Тайната вечеря“.

Летните олимпийски игри през 2024 г., от които Русия беше изключена, не се излъчват в Руската федерация по нито един телевизионен канал, включително церемонията по откриването на игрите, която се проведе на 26 юли. Някои фрагменти от представлението бяха широко разпространени в социалните мрежи, а съдържанието им предизвика дискусии както в Русия, така и в чужбина. По-специално унгарският премиер Виктор Орбан каза, че церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж показва липсата на идеи на Запада за културата и обществения морал.

Олимпийските игри в Париж се провеждат от 26 юли до 11 август. Руските и беларуските спортисти ще могат да се състезават изключително в неутрален статут, при условие че не са свързани с правоприлагащите органи и не представляват отборни спортове.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 65 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактъ

    93 21 Отговор
    Кой да предположи, че евролиберастите ще опропастят най-чистата проява на спортната надпревара - дългоочакваната Олимпиада в Париж?! Демонът от бутилката отдавна е пуснат на свобода, а бруталното погазване на ценности, морал, чест и достойнство е позорен факт.

    Коментиран от #53

  • 2 Криси

    88 18 Отговор
    "София Прайд" е като монашеско литийно шествие в сравнение с Олимпийските игри в Париж. Мина се по целия комсомолски конспект на текущата политическа идеология - от трансове, през жена правеща тройка с двама доста женствени мъже, открита гавра с "тайната вечеря" на Христос, та до цяло "драг шоу" на подиум".

    Коментиран от #22

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    20 7 Отговор
    БРИТАНЦИТЕ ОТДАВНА КАЗВАТ ЧЕ ФРАНЦУЗИТЕ СА СТРАННИ :))
    .... ДАЖЕ 100 ГОДИШНА ВОЙНА СА ВОДИЛИ СЪС ФРАНЦИЯ КОЙ Е ПО-СТРАНЕН ....
    ...:))
  • 6 Тонката

    57 9 Отговор
    "...не се излъчват в Руската федерация по нито един телевизионен канал,"

    А в държавите, в които се излъчват, започват да се гледат все по-малко...
  • 7 Анджо

    25 57 Отговор
    Те руснаците имат най доброто и демократично законодателство, Абе ама тоя ги разправя все е едно светът се наслаждава на техните благородни зверства. Така ще е вече, ще има само един Орбан да ги защитава и близките сто години никой няма да иска да обръща внимание на тия престъпници. Сега се чудят какво да лаят, е поне се видя колко ниска е руската простотия.

    Коментиран от #18

  • 8 Да де

    20 55 Отговор
    На Голите Вечеринки
    Изобщо няма нищо Странно .
    Нали така
    Кремълски Пес ?

    Коментиран от #11, #25, #34

  • 9 Карикатура

    11 44 Отговор
    Тоя клоун им преразказва какво са отървали
  • 10 Анджо

    12 42 Отговор
    Ама това се отнася и за Българските копейки, колко може да си безмозъчен .

    Коментиран от #81

  • 11 Тонката

    55 7 Отговор

    До коментар #8 от "Да де":

    "На Голите Вечеринки
    Изобщо няма нищо Странно .
    Нали така $

    Ами тази опорка не минава, човек...."Голи вечеринки" има не само в Кремъл....Разликата е, че те се случват за затворени врати, а не пред очите на целия свят.а още по-малко по време на спортни събития от такъв ранг....Тези превърнаха и спорта в един гей-парад....😂
  • 12 Имаше и издънки

    11 45 Отговор
    Но като цяло церемония по откриването на олимпиадата беше хубава и различна. Ако не друго то не беше толкова скучна, както другите в стадионите. Това е Париж градът на любовта. Ами нека си остане такъв и спортистите са хора, не роботи.
  • 13 Биби Кинг

    8 29 Отговор
    Ма на Еблеева на партитата не го е отврат да оди дрогара Песков
  • 14 Християнка

    34 6 Отговор
    Той пък бил много състрадателен.Предизеиквал му МОК състрадание.Ония хора не страдат,получават много пари и вече са в пълен разгул.Лигавят се като пубери.Вече има държави,които отказват участие в Евровизия,но нещата вървят и към откази от Олимпиадата.
  • 15 Безимен

    20 4 Отговор
    Откровено изображение на еволюцията на обществото и действителността, която ни обкръжава.
  • 16 Укрите ги бомбят,

    29 17 Отговор

    До коментар #4 от "🇺🇦🇧🇬":

    После обвиняват руснаците.Бандеронацистките извратенящини са познати вече на човечеството.
  • 17 Госあ

    18 5 Отговор
    гаврата с тайната вечеря е за берекет и срещу уроки ! Да умилостивят ааалаха, че да няма атентати от джагалите !

    Коментиран от #26

  • 18 Аз само на трола

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Анджо":

    във Факти с ник Анджи вярвам.И на Бесарабски фронт.
  • 19 БЕЛЯТА

    19 30 Отговор

    До коментар #4 от "🇺🇦🇧🇬":

    Украинските сили са извършили успешни удари с дронове срещу петролна рафинерия и руски военни летища в Саратовска, Рязанска и Мурманска области в нощта на 26 срещу 27 юли. Слава Україні!

    Коментиран от #27

  • 20 БАНко

    39 6 Отговор
    НИКОГА ДО СЕГА ЗА ОТКРИВАНЕТО НА ТАКОВА СЪБИТИЕ НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ - КАТАСТРОФА , ПРОВАЛ , ДЪНОТО НА РЕЗИЛА !!! СКАПАНАТА ЕВРОПА СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД СВЕТА !!!

    Коментиран от #30

  • 21 Аква

    26 6 Отговор
    СЛЕД ТАЯ НЕПОНОСИМА ПОШЛОСТ И ОТВРАТИТЕЛНА ПОМИЯ НА ЦЕРЕМОНИЯТА В ГНИЛИЯ ПАРИЖ - ОЧАКВАМ ВЕЛИКАТА ФРЕНСКА РЕВОЛЮЦИЯ! САМО ГИЛОТИНАТА И ПОЖАРИЩАТА ЩЕ СПАСЯТ ФРАНЦУЗИТЕ ОТ ЧУМАТА В ДУШИТЕ ИМ. ПАРИЖ СИ СТРУВА ЕДНА МЕСА!
  • 22 Сандо

    18 8 Отговор

    До коментар #2 от "Криси":

    И можеш ли да обясниш защо комсомолски?Какво общо може да има някогашният Комсомол с такива извращенци и морални изроди като сегашните носители на евроатлантически ценности?
  • 23 БАНко

    26 5 Отговор
    ЗАЩО ЛИ , ОСВЕН ПЕСКОВ И ИЛОН МЪСК Е ПОТРЕСЕН ОТ ВИДЯНОТО ????
  • 24 Ей това се казва откриване на секс игрит

    31 5 Отговор
    Педерастия до шия ......браво на джендърлъка и целия замиращ запад !!!!! Това са последните издихания на умниците от фес , МОК......
  • 25 Сандо

    18 5 Отговор

    До коментар #8 от "Да де":

    Голите кремълски вечеринки са едно весело детско развлечение в сравнение с вечеринките на един американски остров.Но така и не можахме да научим подробностите защото главния организатор скоропостижно и много удобно за някои се тръшна в американскато пандела.Да не споменаваме пък за крайно интересните забавления на разни американски семейства на милиардери,политици или сборища.
  • 26 Госあ

    16 3 Отговор

    До коментар #17 от "Госあ":

    Шегата настрана, но наистина смятам че тази подигравка с християнството (която не ме бърка толкова, но е безвкусна) е насочена към голямата аудитория от мюслита.
  • 27 Бла-бла

    5 18 Отговор

    До коментар #19 от "БЕЛЯТА":

    Докъде стигнахте с перемогата?🤔

    Коментиран от #33

  • 28 СЛАВА РУСИЯ !

    22 13 Отговор
    СЛАВА НА ПУТИН !!!!!!
    СЛАВА !!!!!! СЛАВА !!!!!! СЛАВА !!!!!!
    ВЕЧНА СЛАВА !!!!!!!
  • 29 Шамшала

    21 4 Отговор
    Така, така. Нека си показват простотията пред целия свят африкофранците.После да не реват, че Путин гради новия световен ред.
  • 30 Сандо

    28 3 Отговор

    До коментар #20 от "БАНко":

    Това представление не е смешно,то е страшно и тревожно.И дано поне умните хора по света да го възприемат като едно предупреждение какъв нов свят ни подготвят и да организират борбата срещу този сатанизъм.Радваща е реакцията на хората както от Изток,така и в започналия да деградира морално Запад.
  • 31 А Бай Дрън

    11 2 Отговор
    Ръкопляскаше на хубавото откриване заедно със Нетаняхо ......защо ли ????
  • 32 Артилерист

    18 3 Отговор
    Франция, ЕС, НАТО са като евтина, гримирана куртизанка, която предлага себе си, за да се препитава и оцелява. Те нямат вече материално съдържание и обществен морал. Те са прогнили и се опитват да парадират с красиви фасони, но те не предлагат нищо съдържателно за бъдещето. Финландия, например, се присъедини към НАТО с надежда да й помогнат, но НАТО им казва, че те сами трябва да се справят. А финландците хленчат, че не могат сами, защото са прекъснали притока от взаимоизгодното сътрудничество с Русия. Германия обеща 8млрд на Украйна, но парламента им одобри 4, защото нямат достатъчно за себе си. В Швеция сега да не си жена. И тн., и тн.

    Коментиран от #38, #42

  • 33 Град Козлодуй

    13 9 Отговор

    До коментар #27 от "Бла-бла":

    Не беше ли Киев за три дни, Drislö?
  • 34 някой

    15 4 Отговор

    До коментар #8 от "Да де":

    Пе да ли има навсякъде , за съжаление . Но как реагираха руската държава , и общество на тази пошлост , организирана от една много малка част от руският "културен елит. Показаха им недвусмислено къде зимуват раците , и че няма да бъдат допуснати да афишират своите " странности" в облекло и поведение . Забраниха им концерти , спряха ги от постановки , само дето не ги засилиха към Сибир . Там е заровено кучето. Цял свят видя , какво се пропагандира в Старата Европа . Просто се налага като модел на поведение . За срам на всички нормални европейци. Да добавя също , че представителите на великата френска цивилизация . Превръщат стаята с картината "Тайната Вечеря " в конюшня , и се упражняват в стрелба по фигурите от картината . И сега оскверниха съвършенството на великият Леонардо , в едни по-нови времена , още един път .
  • 35 Сиромах

    23 4 Отговор
    Абсолютно прав е Песков!Ако това са евроатлантическите ценности и култура на запада, които се опитват да ни натрапват и искат с такива да възпитаваме децата и внуците си, жална ни майка, мерси!Да си ги държат при тях и си правят опитите за размножаване само с еднополови двойки!
  • 36 1РУБЛА=1 ЕВРОЦЕНТ

    10 13 Отговор
    СТРАННОТО Е ,ЧЕ ПЕСКОВ СЕ ОТВРАЩАВА ОТ ФРАНЦИЯ,НО ЕДНАТА МУ ДЪЩЕРЯ ЖИВЕЕ ТОЧНО В ПАРИЖ?
  • 37 Ма той гледал,ма?!

    7 4 Отговор
    Нали им е забранено?

    Коментиран от #39

  • 38 Копейка

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "Артилерист":

    И на нас ни казаха така да викаме!

    Коментиран от #43

  • 39 Сандо

    2 4 Отговор

    До коментар #37 от "Ма той гледал,ма?!":

    Май не си прочел материала,а?

    Коментиран от #41

  • 40 ЪХЪ

    3 3 Отговор
    А къде е пРасия?С.Корея участва.
  • 41 ЪХЪ

    4 2 Отговор

    До коментар #39 от "Сандо":

    Гледал,е гледал е.
  • 42 Две държави не участват

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Артилерист":

    САМО ДВЕ!

    Коментиран от #44

  • 43 Артилерист

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Копейка":

    Не сме на мач да се надвикваме. Опитал съм да си кажа мнението по много сериозни въпроси.
  • 44 Артилерист

    9 4 Отговор

    До коментар #42 от "Две държави не участват":

    Важно е отношението, а не количеството. Например на "мирната" конференция в Швейцария бяха близо 100 държави, но тя беше пълен провал.
  • 45 Потрес!

    5 5 Отговор
    След мненията на Песков и Артилерист,очакваме олимпиадата да спре още днес!Към обяд.
  • 46 Бамбука

    7 5 Отговор
    Излъчването забранено, но той го гледал. Отчасти, но все пак го погледнал и се отвратил. Да не беше го гледал, както целокупния руски народ. Тъпо изказване. Ако го бяха пуснали по каналите, щяха да се отвратят милиони или пък не ?

    Коментиран от #52

  • 47 НЕ Е ПРАВ ПЕСКОВ

    2 3 Отговор
    МАЗЕН ФРЕНСКИ ПЕДАЛ В РОЛЯТА НА ХРИСТОС
    АМИ СУПЕР
  • 48 Половин свят

    3 3 Отговор
    Се отврати. Какво ни занимавате с руснаците
  • 49 Само питам

    5 3 Отговор
    Летните олимпийски игри през 2024 г., от които Русия беше изключена, не се излъчват в Руската федерация по нито един телевизионен канал, включително церемонията по откриването на игрите, която се проведе на 26 юли..

    На каква база тогава Песков прави тази оценка.

    Навремето разни писатели по подобен начин са се изказвали: "Аз не съм чел Солженицин, но го осъждам!".

    Коментиран от #51, #77

  • 50 Джамбаза

    3 2 Отговор
    ЛГБТ и У трябва да бъдат забранени!
  • 51 Ха-ха-ха

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    Глупав въпрос.. Ами гледал ги е. Както и в ЕС уж са забранени руските телевизии ама все пишат какво казъл този или онзи руснак.
  • 52 Ха-ха-ха

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "Бамбука":

    Ами в ЕС от къде знаят какво казъл Песков като не гледат руска телевизия и не четат руски вестници.
  • 53 Нежен грък

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Фактъ":

    Олимпиадата се ражда като езическо мероприятие и такова ще си остане.няма какво да се възмущават рашките.
  • 54 Ха-ха-ха

    6 2 Отговор
    Това , че Песков се отвратил не е от значение. Всички са отвратени.( освен ЛГБТ естествено, но те не са малцинство.) Гнус да го хване човек от евровизия и олимпиада. Абсолютна гнилич на ценности
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ха-хааааааа!

    3 3 Отговор
    Песков е голям майтап! Има си хас да каже нещо различно от спуснатите директиви! Инак отворените прозорци го чакат.
  • 57 Сър Пичук

    7 5 Отговор
    А пък нормалните хора сме отвратени от грабителската непредизвикана агресивна война на Рашистан и от зверствата на рашистите в Украйна. От бомбардирането на енергийни съоръжения, болници, обществени и жилищни сгради, от всички военни престъпления на неофашисткия режим в Кремъл. Отвратени сме и лично от глашатаите и защитниците му като Песков, Захарова и т.н.

    Коментиран от #66, #82

  • 58 Мдааа!

    2 4 Отговор
    По-добре да го правим като тебе, Песков, с кучето си. Това брои ли се за разврат или да? Или пък не нарушава семейните ценности, щом кучето е от семейството?
  • 59 Моралист до моралиста,

    4 2 Отговор
    мила моя майно льо, лицемер до лицемера.
  • 60 Писков

    2 4 Отговор
    И ние можем така! Сега ще се обадя на Филип Киркоров. Както руските нано-роботи са най-големите нано-роботи, както руските микрочипове са най-големите микрочипове, така и руските мъже са най-големите ге.....
  • 61 Да да така джендър

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "🇺🇦🇧🇬":

    Къде къде
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тя,войната

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "Сър Пичук":

    е еднаква по всички краища на света.Защо се възмущаваш избирателно?

    Коментиран от #68, #71

  • 67 12345678

    3 5 Отговор
    Гледаме значи, но.... с отвращение! А смъртта на толкова млади хора в тази ВАША война не ви отвращава!?

    Коментиран от #69

  • 68 любител

    1 3 Отговор

    До коментар #66 от "Тя,войната":

    веднага ти отговарям защото евроджендърокраваро поклонник.

    Коментиран от #72

  • 69 любител

    2 1 Отговор

    До коментар #67 от "12345678":

    ами фъшагите си го заслужават където и да са навсякъде по света.

    Коментиран от #70

  • 70 12345678

    0 1 Отговор

    До коментар #69 от "любител":

    Именно, когато "любител"и решават кой е фашист и си "заслужава" да умре тогава става страшно...както е сега!
  • 71 Сър Пичук

    3 0 Отговор

    До коментар #66 от "Тя,войната":

    Възмущавам се от всички войни!
    В момента коментирам изказването на Песков и логично коментирам това, което неговата държава и неговото правителство прави!

    Коментиран от #73

  • 72 Сър Пичук

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "любител":

    Просто момче си, но за сметка на това си много глупав!
  • 73 И това какво

    0 1 Отговор

    До коментар #71 от "Сър Пичук":

    общо има с церемонията по откриването на Олимпийските игри?

    Коментиран от #74

  • 74 Сър Пичук

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "И това какво":

    За да коментираш морала и поведението на другите, самият ти трябва да си морален и с добро поведение. А нито Песков, нито държавата и институцията, които представлява, са такива.
    Морала има много страни

    Коментиран от #75, #76

  • 75 Мдаа

    0 1 Отговор

    До коментар #74 от "Сър Пичук":

    Следва ли да разбираме, че одобряваш проявите на извратеност(далеч не най-важното) и което е шокиращото гаврата с Бог и християнството..?

    Коментиран от #78

  • 76 Да не казвате,че

    2 0 Отговор

    До коментар #74 от "Сър Пичук":

    войни се водят по света от морални съображения,а не за ресурси и пазари?

    Коментиран от #80

  • 77 Сандо

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Само питам":

    Отговорът дали е гледал и къде се съдържат в материала.Абе вие четете ли написаното преди да коментирате?И освен това Песков е висш държавен служител,при това работата му е свързана с информацията от цял свят.Толкова ли е трудно да се досетите,че точно човек на неговия пост ще остане неинформиран?Дори и да не гледа директно,той си има хора,които ще му дадат материал с най-важните моменти.И така се процедира във властта по цял свят,няма никаква конспирация.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 фикс

    2 2 Отговор
    Фалшивите християни, бивши кагебисти, които унищожават друга християнска страна и жителите и, се възмущават от едно безобидно шоу, сътворено от свободните хора в свободния свят.
  • 80 Сър Пичук

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "Да не казвате,че":

    Имало е има най-различни войни.
    Не е времето и мястото да ги коментираме.
  • 81 Странна работа

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Анджо":

    И ти ли си от шарените пауни баце?
  • 82 Олга

    2 2 Отговор

    До коментар #57 от "Сър Пичук":

    Обикновено аз не отговарям на неинформирани и злонамерени хора,Но все пак : как е възможно да има хора с извратен морал, че не ги трогна смъртта на невинно методично избивано по етнически признак от собствената армия на Украйна собствено гражданско население на Украйна в течение на 8 години. Избиване на собствено гражданско население! Подчертавам: преди да дойде Путин. Преди Путин да се намеси в Украйна се разигра голяма трагедия приличаща на африканско клане без закон и правила. но когато след дълги дипломатически усилия последва наказание на самозабравил се артист много слепи прогледнаха. и се оказало,че виновна Русия,

    Коментиран от #85

  • 83 Мухаа ха!

    2 2 Отговор
    Страшно ми хареса една готина закачка в тока..ОлимПедиада.! Честно казано: Не очаквах подобно падение,на Франция.Винаги,народите от цял свят са е приемали за еталон- в мода,храна,стил на обличане и поведение,на световен център за култура, изкуство.И наистина беше този еталон,до средата на 99-те.Най голямата грешка на великият Де Гол беше с Алжир.От там тръгна нахлуването на огромни мигрантски маси от МАГРЕБ.Франция е тотално променена държавата.Но не към по добро!
  • 84 братушким

    1 1 Отговор
    Навярно е лошо щом из с ран руснак се е отвратил...
  • 85 Сър Пичук

    3 2 Отговор

    До коментар #82 от "Олга":

    Обикновено не отговарям на пропагандни измислици, но понякога просто не мога да се въздържа.
    1. Собственото население на Украйна, живее в Украйна. Ако за такова смятате населението на ДНР и ЛНР, значи те са отделени от Украйна ПРОТИВ волята на населението.
    2. Ако се говори за системно, методично и бла-бла избиване, то приказките трябва да се подкрепят с факти. Например, за 8 години са избити 100 000 украинци и т.н. Както например се казва, че за 10г в Афганистан, Съветската армия е избила между 2.5 и 4 МИЛИОНА цивилни.
    3. Това, което става в Украйна си е нейна вътрешна работа. Никой не напада Русия за това, че води 2 войни в Чечня, че потушава с насилие протести, че избива журналисти и политически опоненти на Путин, че трови с Плутоний и Новичок в чужди държави или че почти всеки месец някой бизнесмен или друг от елита, пада от високо.
    4. Гьобелсовата система за повтаряне на една лъжа 1000 пъти за да стане истина добре сте я усвоили, но не сте преценили, че живеем в други времена с много източници на информация, които не можете да скриете, манипулирате или унищожите.
    Малко бавничко схващате какво става в света и накъде отиват работите, но ще го научите по трудния начин.

    Коментиран от #86

  • 86 Олга

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "Сър Пичук":

    Ако за теб население на източна Украйна не са били украински граждани, тоест “собствени граждани” на Украйна с украински паспорти и живеещи там от поколения наред, срещу които украинска власт провеждала така наречена от тях конт-терористическа операция, то аз се съмнявам в твоята вменяемост, разбира се,ако не говориш на пук.
    За други твои революционни прокламации от амбразура на танка още повече няма смисъл да се дискутира.

    Коментиран от #87, #88

  • 87 Сър Пичук

    2 0 Отговор

    До коментар #86 от "Олга":

    Не само не можеш да пишеш на български, но не можеш и да четеш!
    Ясно е, след като не разбираш какво съм ти писал!
    А сега не си пъхай носа където не ти е работа, а почвай да славославиш касапина-фашист и военнопрестъпник и Путлер и безаналоговата ви армия от убийци на мирни хора, вкл. жени и деца. Хората градят, а вие само рушите. Но това е Русия и винаги това е била - грабителска държава, живееща от заграбеното от други държави и експлоатираща ресурсите на колониите си. Държава съществуваща от войни и за войни. От над 270 поробени нации в края на 19 век, сега са по-малко от 80. Всичко друго е унищожено в резултат на геноцид. Така, че точно рашистите нямате право да говорите за геноцид. Нито за убийства на невинн, след като сте избили 4 милиона цивилни афганистанци!
  • 88 Хабер си нямаш

    1 0 Отговор

    До коментар #86 от "Олга":

    от света, зомби!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания