8 Август, 2024 14:17 2 688 16

Израел ще отнеме дипломатическия статут на норвежкия дипломатически персонал

  • израел-
  • норвегия-
  • израел кац

"Днес наредих да се прекрати всякакво представителство от името на норвежкото посолство в Израел спрямо Палестинската автономия", заяви Израел Кац

Израел ще отнеме дипломатическия статут на норвежкия дипломатически персонал - 1
Снимка: БГНЕС

Израел ще отнеме дипломатическия статут на норвежкия дипломатически персонал, представляващ Норвегия в Палестинската автономия, съобщи днес израелският външен министър Израел Кац, аргументирайки се с поредица от мерки, предприети от Осло срещу страната му, предаде Франс прес, цитирано от БТА.

"Днес наредих да се прекрати всякакво представителство от името на норвежкото посолство в Израел спрямо Палестинската автономия", посочи в изявление Кац. Той обоснова това решение с неотдавнашното признаване на Държавата Палестина от страна на Норвегия, както и с участието на Осло в правни действия срещу израелски ръководители пред Международния наказателен съд.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    61 10 Отговор
    Норвежците да акустират и да ги почват мошетата с брадвите ! Ционистки свини

    Коментиран от #6, #8, #15

  • 2 Иван

    47 6 Отговор
    Норвегия е най-миролюбивата страна, не знам вече какво става.

    Коментиран от #3

  • 3 Да бе

    29 20 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Педофилска страна с детско Гестапо, член на НАТО!!! Какво миролюбиво виждаш?
  • 4 Андерш Брайвик

    34 3 Отговор
    Не може да бъде!!!
    Норвегия е изпитателната лаборатория на ционистката глобалистка върхушка!!! Всички гадости се пробват първо там, защото са съвършеното стадо!

    И сега изведнъж чи фут ите да изгонят посолството от Палестина...

    Има нещо гнило... В света!

    Коментиран от #9

  • 5 Норвежците

    28 15 Отговор
    са чисти души , с изключително висок стандарт на живот и социална система за пример ! При това са много толерантни , с а свободата и мира са им приоритет !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ендльосунг Дер Йуденфраге

    35 3 Отговор
    Примката лека полека се стяга. Монетата изпадат вече в истерия
  • 8 да де

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Викингите отдавна пируват във Валхала сегашните са най- обикновенни третополови и за нищо не стават.
  • 9 Българин

    17 5 Отговор

    До коментар #4 от "Андерш Брайвик":

    Той светът е гнил отпреди 6000 години, когато са възникнали първите държави в Месопотамия и долината на река Нил. Това е повече от две хилядолетия преди да се появят първите евреи. И двете еврейски царства след Соломон, наричани Йудейско и Израилско, са били пропити от престъпност и беззаконие. И Вавилонското царство, и Персия, и Асирия, и Римската империя, и Халифатът, и Хазарският хаганат, и средновековните християнски държави, в които е процъфтявала Инквизицията, и сегашните държави - всичките са пълни с корупция, престъпност и беззаконие. Винаги са властвали само и единствено парите. Другите умилителни твърдения са пропаганда за простолюдието. Сега най-богатите хора в света са западните хазари, които управляват банките, икономиката и прочие. Те задават дневния ред и някоя си държава Норвегия просто се подчинява.
  • 10 Лека полека

    16 3 Отговор
    Тез сатани и детеубийци терористи ще ги разберат каква стока са и ще бъдат гонени от всякъде както са ги гонили навремето ....

    А всички които им робуват и симпатизират които са си продали душите срещу пари и власт ще бъдат отговорни също за тези убийства и най важното в съдния ден ги чака вечният ад!

    Коментиран от #11

  • 11 Българин

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Лека полека":

    Ти хубаво плашиш продажниците с вечни мъки в стремежа си да ги укротиш, обаче има един проблем. Никой предател, лицемер и продажник не се плаши от наказание за душата си след смъртта. Размисли. Ако се страхуваше от такава участ, той щеше ли да напредва все повече в злото? Естествено, че не. Следователно той няма съвест, чест, достойнство и други такива качества. Нещо повече. Той ще наеме духовници от различните религии (също продажници), които най-безсрамно ще започнат да ти проповядват, че не властниците, а ти ще отидеш във вечните мъки, задето се противиш на властта, съмняваш се в пропагандата на тази власт и имаш уж зли помисли... власт, която уж била дадена на продажниците от Бога. Така че няма смисъл от тези заплахи. По-добре е да гледаме себе си.
  • 12 Реципрочно

    11 3 Отговор
    Могат и норвежците.
  • 13 Ердоган да праща армията

    16 5 Отговор
    5 милиона и иран да прати още 5 милиона армия и с израел да се свърши за седмица и без пленници всичко под ножа и край
  • 14 Гост

    2 1 Отговор
    Така така. Щом не ти играят по гайдата започваш друга прсен.Това е .Вече и слепите прогледнаха какво е Израелската държаа. Докато си купувате продажни политици ще сте добре. Но вечна далавера няма...
  • 15 111

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Ха-ха-ха, норвежците са гола вода, могат само да квакат от жабуняка си. Иначе хипотетично, ако имаха граница с Израел и тръгнеха на война против тях - евреите ги смилат за нула време, някой норвежки щяха да оставят живи за развлечение, може и норвежци ( и между евреите има "обратни все пак ).
  • 16 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ --НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА -ТРЯБВА !!!!!!!!!!!