11 Септември, 2024 04:52, обновена 11 Септември, 2024 06:18 7 118 126

ДЕБАТЪТ! Харис: Ако Тръмп беше президент, сега Путин щеше да седи в Киев ВИДЕО

  • камала харис-
  • доналд тръмп-
  • дебат

Искам да спра войната, искам да спася животи, заяви кандидатът на републиканците

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия и бивш американски президент Доналд Тръмп и кандидатката за президент на САЩ от Демократическата партия и вицепрезидент на САЩ Камала Харис се ръкуваха при началото на президентския дебат помежду си в град Филаделфия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Дебатът се провежда осем седмици преди президентските избори в САЩ на 5 ноември и броени дни преди да започне предварителното гласуване в някои щати.

Дебатът, който е единственият планиран между Тръмп и Харис засега и който се излъчва директно по телевизията, е едновременно възможност и риск и за двамата президентски кандидати.

Словесният сблъсък между двамата кандидати започна с обсъждане на икономически въпроси. Харис атакува намерението на Тръмп да въведе високи мита за чуждестранни стоки - мярка, която според нея ще се отрази неблагоприятно на покупателната способност на средната класа.

"Няма да има по-високи цени", каза Тръмп в отговор на изказване на Камала Харис, че митата ще доведат до покачване на цените.

Кандидатката на Демократическата партия отбеляза, че нейният икономически план предвижда данъчни облекчения за домакинствата.

"Доналд Тръмп ни завеща най-голямата безработица от времената на Голямата депресия. Ние се справихме с кашата на Доналд Тръмп", каза Камала Харис.

Тръмп заяви, че по време на управлението на президента Джо Байдън в САЩ е имало висока инфлация.

"Вярвам в амбицията, в стремежите и мечтите на американския народ. Ето защо аз имам представа и план за построяването на това, което наричам икономика на възможностите", изтъкна Камала Харис.

"Вижте, икономиката ни е ужасна заради инфлацията, която е известна като унищожителя на страни. Хората не могат да отидат да си вземат зърнени продукти, бекон, яйца или каквото и да е. Хората в нашата страна са в изключително лошо положение заради това, което те направиха. Те унищожиха икономиката", каза Доналд Тръмп по отношение на правителството на Джо Байдън.

Бившият президент бързо се насочи към една от ключовите за предизборната му кампания теми - темата за имиграцията. Той каза, че в САЩ са били допуснати много хора от затвори и заведения за хора с психични отклонения.

"Ще ви кажа нещо, той ще говори много за имиграцията днес, дори когато не е това темата, за която говорим", отбеляза Харис.

"Губим страната си, ставаме провалена нация", каза Тръмп, имайки предвид хората, които проникват незаконно на територията на САЩ.

Доналд Тръмп засегна и опита за убийство, който бе извършен срещу него.

Може би изядох този куршум, предназначен за главата ми, заради нещата, които те казват за мен, каза Тръмп по адрес на политическите си опоненти.

Доналд Тръмп каза още, че се е справил много добре, що се отнася до мерките, взети за борба с коронавирусната пандемия, и че това не се обсъжда много.

Камала Харис разкритикува Тръмп за това, че е благодарил на китайския президент Си Цзинпин за това, което е направил по време на коронавирусната пандемия, като е игнорирал факта, че китайското ръководство не е било достатъчно прозрачно, що се отнася до произхода на коронавируса.

В рамките на дебата бе засегната и темата за щурма на Капитолия на 6 януари 2021 година.

Тръмп подчерта, че когато е призовал привържениците си да протестират, е казал изрично, че става дума за "мирни и патриотични протести".

"Аз бяха на Капитолия. Бях избран вицепрезидент. Бях също и сенатор и на този ден президентът на Съединените щати насъска агресивна тълпа да атакува нашата столица, да оскверни столицата ни", каза Камала Харис.

Харис и Тръмп обсъдиха и конфликтите в ивицата Газа и Украйна.

Конфликтът в Газа "трябва да приключи незабавно. Начинът за приключването му е сделка за спиране на огъня, необходимо е също заложниците да бъдат спасени", каза Харис.

"Тя мрази Израел. Ако тя стане президент, смятам, че Израел няма да съществува след две година", заяви Тръмп.

"Това е абсолютно невярно. През цялата си кариера и през целия си живот съм подкрепяла Израел и израелците", каза в отговор Харис.

По отношение на конфликта в Украйна Доналд Тръмп каза: "Искам да спра войната. Искам да спася животи".

"Ако Доналд Тръмп беше президент, сега Путин щеше да седи в Киев", заяви Камала Харис.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    156 43 Отговор
    Тръмп ще победи на изборите

    Коментиран от #11, #32, #79, #95, #99

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ха ха

    97 13 Отговор
    Изглежда задкулисието готви хеъри ас за загуба. Гледам на снимката не я показват енергична и ухилена, а сбръчкана и угрижена. Депешата до медиите е ясна. В Давос май настъпват размествания. Промените се случват винаги когато загърмят оръдията.
  • 5 Ъхъ

    8 92 Отговор

    До коментар #3 от "Путин":

    Който гласува за Камала, гласува за Путин!

    Коментиран от #13

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 НЕ Е ФАЩАЛА ПУШКА

    88 16 Отговор

    До коментар #3 от "Путин":

    ТАЯ.КЪВ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ЩЕ Е...

    Коментиран от #112, #115

  • 8 Уса

    118 12 Отговор
    Тръмп обвини сорос и СЗО за ковида и нато за бъркотиите по света и св зарече да им спре кранчето.Тогава трансовете се активираха и му смазаха ските,но този път Тръмп ще ги нарита завинаги
  • 9 М3 голд

    101 7 Отговор
    Много лаконична статия. Има дебат, ръкували са се, тя - нещо за митата, той - за нелегалната миграция. И толкова. Е, дайте повечко, де. Ще го гледаме на запис, но дайте както Мария пише за окраина - нашироко, с подробности
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Антон

    25 81 Отговор
    Прадядо Тръмп е стар, време е да се пенсионира и да си гледа правнуците.
  • 13 Антон

    21 76 Отговор

    До коментар #5 от "Ъхъ":

    Точно Тръмп обслужва Путин. Той го държи с нещо.

    Коментиран от #18, #94

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Кооо

    11 31 Отговор

    До коментар #10 от "Капейка":

    Ти си най-заблудената копейка на тоя свят,която се мисли за цент
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 един

    8 48 Отговор

    До коментар #13 от "Антон":

    Най-вероятно с пари го държи,инвестирано е в него и занапред/негласно/ му е обещано ако стане президент и играе играта на путин!

    Коментиран от #44

  • 19 Доколкото знам

    63 11 Отговор
    по Конституция, гражданите на САЩ имат право да влязат в Капитолия, когато е налице заплаха за основните им права и свободи.

    Коментиран от #114

  • 20 Морски

    3 3 Отговор
    А дано да я изгубите,всички на това се надяваме.От твоята уста в божиите уши както се казва
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Ученика

    12 23 Отговор
    Браво!!! Чудесно представление от един мошеник и една тефлонова опаковка...
  • 25 Изкукуригал

    59 6 Отговор
    Да не се заблуждаваме който и да спечели ще си гони интереса който не е и наш интерес докато у нас има дупедавци който се предлагат на всички против интересите на България.
  • 26 Ерсте банк

    40 12 Отговор
    Тръмп щял да повиши митата за вносни стоки и така цените за средната класа щели да нарастнат... Вярно е, но американците ще спрат да купуват чуждо и ще започнат да си го произвеждат вкъщи.

    Тръмп тръгна да прави точно това още преди да му свърши мандата.

    Предполагам, че американците ще си изберат Харис, защото е по-млада и защото е по-симпатична, но обикновеният американец нищо не разбира от икономика. Резултатът ще е плачевен за САЩ, тъй като разходите ще продължат да нарастват, а икономическият растеж едва ли ще е висок.

    Коментиран от #33

  • 27 един

    12 2 Отговор

    До коментар #23 от "Без коментар":

    Можеш ли да смяташ,а?Байдън печели изборите ноември 2020год. и влиза в Белия дом януари 2021,дотогава президент е Доналд Тръмп!

    Коментиран от #30

  • 28 Някой тук гледал ли е дебата?

    74 9 Отговор
    Камала бе размазана с лекота! Тръмп този път се държа сдържано, въпреки че микрофоните не бяха изключени, както кампанията на Харис настояваше за да настане хаос, а остави Харис да си дрънка в определеното и време. И чак после я заковаваше. Безупречно.
    И двамата водещи в нейния отбор, не можаха да я спасят колкото и да опитваха.
    Ако американците, независимо от коя страна са - са гледали дебата, а не да четат обясненията на медиите.- Камала е тотално аут.

    Коментиран от #36, #42, #56, #84

  • 29 Ерсте банк

    20 2 Отговор

    До коментар #11 от "Галигео Галигей":

    Тръмп е богат бивш плейбой, офарафашкал не една манекенка. В случая и да беше такъв, какъвто смяташ, пак няма значение за президентската надпревара.
  • 30 Без коментар

    12 2 Отговор

    До коментар #27 от "един":

    Прав си, моя грешка. Смятам 2016 до 2020, но реално те поемат от следващата година. Няма нужда да подскачаш.
  • 31 нннн

    43 2 Отговор
    Ха-ха-ха-Харис. Ама тая бе вицедеменция!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 един

    10 50 Отговор

    До коментар #26 от "Ерсте банк":

    Тръмп е един мошеник който играе по-свирката на путин,изтегля Америка от ролята на световен лидер набляга изключително на вътрешните проблеми и икономиката,като по-този начин оставя путин да си разиграва коня по-целия свят!

    Коментиран от #39, #85

  • 34 Логос🇧🇬

    48 4 Отговор
    Гледах дебата Тръмп я размаза,иначе истината е, че тая жена Камалата и има нещо у главата.
  • 35 Тръмп е новия Президент на САЩ!!

    42 8 Отговор
    Харис, е една Чиновничка, слугинаж на ВПК! Тръмп щее новия Президент на САЩ!

    Коментиран от #78

  • 36 Тръмп в Трут Сошъл

    34 0 Отговор

    До коментар #28 от "Някой тук гледал ли е дебата?":

    "Най-успешния ми дебат, до сега! Въпреки, че бе един срещу трима!"

    Медиите бая зор ще видят да внушат обратното! Но нямат избор и трябва да опитат. Дори ако трябва да блокират видеото с целия дебат и само излъчат удобни подборки.
    Утре трудно ще го намерите цялото и неедитирано в нета
  • 37 Гордостта на Тарра

    40 8 Отговор
    Харис: Ако Тръмп беше президент, сега Путин щеше да седи в Киев .. в грешка си война нямаше да има въобще
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гордостта на Тарра

    28 2 Отговор

    До коментар #33 от "един":

    Като беше президент Тръмп Русия някъде да си развявала армията да окупира .. дори имаше много добро икономически отношения с Германия

    Коментиран от #48

  • 40 Буха ха

    42 4 Отговор
    Не гледах дебата,но щом хората на Сорос не тръбят как Камала е спечелила, значи я е смлял.
  • 41 Бъдеще

    21 2 Отговор
    Не съм гледал дебата, но според статията мисля, че все повече заприличват на нашите политици. Само се плюят, критикуват, и нищо градивно не се казва. Разчита се на това другия да излезе лош, а не ти да излезеш добър...

    Коментиран от #47

  • 42 Камала не можа и веднъж да каже:

    26 1 Отговор

    До коментар #28 от "Някой тук гледал ли е дебата?":

    "Моля господин Теъмп, не ме прекъсвайте, аз говоря сега"

    Както бе по план с отворените микрофони. :)

    А най-забавен бе отговора на Тръмп, когато водещите го попитаха дали Камала е чернокожа!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Борис

    0 26 Отговор

    До коментар #18 от "един":

    Говори се за пикочни веселби в Русия по време на посещения на жълтуркото. Консервативните американци ще се нагледат на отвръщения.
  • 45 ама Камило

    31 6 Отговор
    Той скоро ще е в Киев, а ти ще си в US-Бангладеш
  • 46 путин до час може да е в киев

    26 5 Отговор
    но има план КОЙТО ТОЙ ИЗПЪЛНЯВА И НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ПРЕЦЕДЕНТ НА САЩ И НА РУСИЯ , ТОЗИ ПЛАН ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНИ !

    Коментиран от #50

  • 47 Ами гледай дебата

    2 6 Отговор

    До коментар #41 от "Бъдеще":

    и тогава се изказвай. Ти да не си журналист, бе?
  • 48 един

    4 23 Отговор

    До коментар #39 от "Гордостта на Тарра":

    В Сирия,а нахлуването в Украйна е подготвяно дълго време,освен това в Кремъл очакваха Тръмп да спечели втори мандат през 2020 год, САЩ/разбирай Тръмп/ да предизвика разцепление в НАТО и тогава путин да окупира Украйна!Или си мислиш че в Кремъл без повод пиха шампанско ноември 2016год!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Борис

    5 27 Отговор

    До коментар #46 от "путин до час може да е в киев":

    Крипто-грузинецът Путин от незнам си къв произход е зает ся със защита на собствената си територия. Никъв план няма, гледа да срасява кожата. Ще свърши като последният руски цар. За малко готвачът му щеше да го сготви.

    Коментиран от #55

  • 51 оня с коня

    4 12 Отговор
    Ако Вторият Президентски Мандат не следва НЕПОСРЕДСТВЕНО след Първия,изключено е Кандидатът да се върне отново на Президентския пост след съответната пауза.
  • 52 Ха ха ха ха

    28 5 Отговор

    До коментар #43 от "Дедо Нафърфории":

    Дето, никакъв робот не е Харис, а проста циганка.
    Тъпа и повърхностна
  • 53 ПУТИН ГОТВИ РЕФЕРЕНДУМ

    16 4 Отговор
    В САЩ И ТРЪМП МОЖЕ ДА Е ПРОСТО ГУБЕРНАТОР НАЗНАЧЕН ОТ МОСКВА ! ХАРИС СЪОТВЕТНО ЩЕ ПРЕБИВАВА В ЛАГЕР НА О-В САХАЛИН !
  • 54 Жоро

    16 4 Отговор
    Ком.на баи Ганя са които мрази Русия мрази и Тръмп и обратното.Но истината е че Тръмп ще бъде избран за президент и ще спре воината.Между него и Путин има някаква симпатия.

    Коментиран от #62

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Зрител

    9 31 Отговор

    До коментар #28 от "Някой тук гледал ли е дебата?":

    Реално дебата премина с подчертано предимство за Камала Харис, която бе по- реалистична и убедителна и като бивш главен прокурор на Калифорния познаваше отблизо проблемите на американците и бе много по-добре подготвена от Тръмп, а и най-важното - тя знаеше и имаше какво ново да каже и го казваше директно на американците , докато Патока Тръмп просто си знаеше и говореше едно и също и повтаряше заучените си клоунски реплики и се замотаваше като "пате в кълчеща" с изтърканите си от употреба речи, без да осъзнава че за 8 години от кандидатстването му за президент, Светът около Америка се е много променил...!!!

    Коментиран от #59, #74

  • 57 Тъпунгер

    22 3 Отговор
    Камала Харис с индийско пакистанският си произход.
    хаха
  • 58 Жан Клод ( с двата ножа)

    12 2 Отговор
    Поне имат дебати, хубави -лоши дебати.
  • 59 Тъпак розоф

    4 7 Отговор

    До коментар #56 от "Зрител":

    300%
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ха ха ха ха

    16 4 Отговор
    Тромпет я нарече марксистка и я попиля
    Всички негри са марксисти
  • 62 един

    1 11 Отговор

    До коментар #54 от "Жоро":

    Има симпатия да,някой като ти дава пари и те спасява от банкрут естествено че ти става симпатичен,но с цената на.....!
  • 63 КОЙ ПОБЕДИ В ДЕБАТА ?

    14 5 Отговор
    ЗАПОЧВАТ ОБЛЪЧВАНИЯТА ОТ ПРЕДИМНО ПОДЛОГИ НА САЩ - ТОЕСТ ЧЕ ХАРИС Е ПОБЕДИТЕЛ ! ТРЪМП СЪЩО БИЛ ПРОДАВАЛ ПАСПОРТИ КАТО ЕКАТЕРИНА ХАРИС ОТ ГЕРБ ДОНЕСЕНИ ОТ КАРАКАЧАН С ТОРБИЧКАТА ,,БИЛА" - ДОКЛАДВА СЕСТРА И КАМАЛА !
  • 64 Илон Мъск предупреждава:

    21 7 Отговор
    Това са последните истински избори, ако Тръмп загуби
    Вече няма да има истински избори в Съединените щати, ако републиканският кандидат Доналд Тръмп загуби президентската надпревара.
  • 65 Ако тръмп беше президент

    21 5 Отговор
    Тая война изобщо нямаше да я има

    Коментиран от #72, #80

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Поп арт

    15 5 Отговор
    Чак сега се сетих на кой ми прилича Камалата - на травестита от Army Of Lovers.
  • 69 Евроатлантик

    5 15 Отговор
    Путлер води ли дебати...? 😂😂😂
  • 70 ДЕБАТЪТ

    10 6 Отговор
    Камила Харис: Ако аз бях президент, сега Зеления потник щеше да седи в Москва !!!

    Коментиран от #81

  • 71 Другари случва се

    4 4 Отговор
    На Тръмп му стига един само дето може да му сипва качествено
  • 72 Борис

    4 14 Отговор

    До коментар #65 от "Ако тръмп беше президент":

    Войната в Украйна се започна още през 2014 и продължи и по време на Жълтака. Путин не е руснак, та камо ли православен славянин.
  • 73 Име

    2 0 Отговор
    Е, хубав ден!
  • 74 Някой тук гледал ли е дебата?

    16 1 Отговор

    До коментар #56 от "Зрител":

    Попитах за такива които наистина са го гледали!
    А не журналисти, да са им го обяснили професионално.

    Коментиран от #86

  • 75 СИЛНО ПРИТЕСНЕН СЪМ

    6 4 Отговор
    Един от тези двамата ще стане президент на САЩ.
  • 76 Име

    9 3 Отговор
    Путин помоли - нека да дойде САЩ и да не ми пращат Франция - тоест - да дойдат истинските "господари" - но тогава нещо стана.

    Байдън доволно каза (после се извини) - "Ще върна Русия в 18 век, ще ги направя - плебеи".

    Тръмп навремето се срещна с Ким Чен-ун и - така, това е разликата.
  • 77 пояснение

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Путин":

    Като кон , който яде ябълка през телена ограда.
  • 78 Ако не Тръмп

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "Тръмп е новия Президент на САЩ!!":

    ще е Путин!

    Аз това разбрах от ДЕБАТЪТ!
  • 79 Обективен

    3 15 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Греда, Оранжевото Какаду няма никакъв шанс:)

    Коментиран от #82

  • 80 да де

    12 3 Отговор

    До коментар #65 от "Ако тръмп беше президент":

    така е , клоуна нямаше да има гръб да върши безобрзията си и нямаше да има нужда русия да се намесва , но пък щяхме да сме още в ковид пандемия и 1/5 от населението вече щеше да е чипосано
  • 81 Доуточнение

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "ДЕБАТЪТ":

    На улица "Лубянка " .
  • 82 Много е късно вече

    14 2 Отговор

    До коментар #79 от "Обективен":

    да подменят и Камалата след ДЕБАТЪТ!

    Пак само на открадване на изборите им остана да разчитат/
  • 83 ИЗПИТАНА РЕЦЕПТА

    14 0 Отговор
    Бързо направете още една голяма война в Азия и САЩ ще се оправят. Няма какво да чакате изборите.

    Коментиран от #91

  • 84 един

    3 13 Отговор

    До коментар #28 от "Някой тук гледал ли е дебата?":

    Размазал ама другия път,гледах го въпреки че не разбирам английски!Чета коментарите по фейса на хора на които им имам доверие и казват обратно на това което пишеш ти,така че запази си мнението за себе си!
  • 85 Чакай ся...?!?!

    16 2 Отговор

    До коментар #33 от "един":

    Ама той Путин нали умрЕ...!
    Даже Мара го написа тук,черно-на бяло...!
  • 86 Никой тук не е гледал дебата!

    10 1 Отговор

    До коментар #74 от "Някой тук гледал ли е дебата?":

    А правят - ...дебати,за дебата...!
  • 87 Факти

    6 10 Отговор
    Тръмп щял да вдигне митата, но това нямало да се отрази на цените... Е то целта на митата е да се вдигне цената на евтиния внос, което пренасочва потреблението към местната продукция, която е по-скъпа. Тръмп май нищо не разбира от икономика, което не е изненадващо с неговото подарено богатство и 6 фалита. Хвана той добри времена без сътресения, както и първата година на пандемията с най-тежките локдауни, които буквално замразиха инфлацията. Ако беше президент през последните три години когато войната взриви пазарите на енергийни ресурси и отварянето на икономиката след пандемията размрази инфлацията, сега в САЩ щяха да правят сравнения с великата депресия след първата световна война. Тръмп е гол и бос по икономическите въпроси и цялата му игра е да прехвърля данъчната тежест от богатите върху средната класа. Човекът просто работи за себе си и за приятелите си.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 БРАВО

    4 13 Отговор
    КАМАЛА!

    Коментиран от #90

  • 90 Хаха

    14 1 Отговор

    До коментар #89 от "БРАВО":

    В пустинята с камила

    Коментиран от #96

  • 91 Мда

    16 1 Отговор

    До коментар #83 от "ИЗПИТАНА РЕЦЕПТА":

    Ще направят, ако арабите се откажат от петродолари.
    Ама наш жълтопаветник мечтае за европейско бъдеще и пътуване до САЩ без визи.
    Но не разбра, че на робите не им се полага нищо!
    Сега да отворят къщите си за новите европейци дето Германия ще изгони.
  • 92 Чочо

    9 0 Отговор
    Сега в Киев искате да "стоите",вие,а?......
    А,Путин във Вашингтон 😀
  • 93 Бай той Толстой

    5 0 Отговор
    Скоро всички на боклука.🤗
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 АУУУУУ

    5 11 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    ТРЪМП ЗАГУБИ ДЕБАТА ....... ЕКЗИТПОЛ ПОКАЗАХА ЧЕ КАМАЛА ХАРИС УБЕДИТЕЛНО ВОДИ ✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Камала срещу клоуна

    4 12 Отговор
    тръмп е психар ,като путин!
  • 98 Дионисий

    4 2 Отговор
    Аз друго не разбирам. Защо не обсъждат собствената си тоалетната, а бъркат в тоалетната чиния на другарчето, че даже и уверено консумират от там...
  • 99 Шарли Ебдо

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Град Козлодуй":

    Как от американофоби станахте загрижени американофили. Безхаберно!
  • 100 Очевидец

    4 10 Отговор
    Гледах дебата по NBC. Камала го спечели с лекота. Тръмп се пенеше и беше бесен.

    Коментиран от #103

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 АУУУУУ

    3 10 Отговор

    До коментар #100 от "Очевидец":

    ВСИЧКИ АГЕНЦИИ ГО ПОТВЪРДИХА......ХАРИС ПОБЕДИ !!!
  • 104 независим

    14 2 Отговор
    Гледах дебата. Тръмп категорично беше победител. Тази жена изглежда не е добре с главата.
  • 105 инфо

    5 5 Отговор

    До коментар #88 от "Първанов":

    А още по-смешно и направо гротескно е, че бг. идиотите си мислят, че има значение кой ще е президент на САЩ за крайния резултат в Украйна.

    Коментиран от #111

  • 106 Слаб дебат

    10 1 Отговор
    Светът е в криза за интелигентни, образовани, морални , духовни и хуманни лидери!
  • 107 Абсурдистан

    2 8 Отговор
    На Дончо му личат 78 години отвсякъде. Време е за пенсия!
  • 108 Дебил

    5 1 Отговор
    Циганката се държа неадекватно и се хилеше истерично. Дано я изберат та да погребе Америка окончателно.
  • 109 факуса

    9 1 Отговор
    сащисаните без русия и путин и избори не могат направи,все по жалки стават
  • 110 ааа

    8 0 Отговор
    Американската комунистка Камала ще помогне на Русия да завладее по добре Европа. Защо ли САЩ унищожиха индустриата на Европа? И какъв всъщност е интереса на Тръмп или Камала в Европа? Със сигурност Европа беше жертвата в този конфликт. И ще продължи да страда независимо кой е президент на САЩ. Важното е България и българите да не страдат.
  • 111 Факти

    3 10 Отговор

    До коментар #105 от "инфо":

    Разбира се, че няма значение кой е президент на САЩ за крайния резултат на войната в Украйна. Колективният Запад няма да се откаже от нея. Русия ще загуби със сигурност, но Западът не бърза и пипа леко за да няма излишни сътресения. Тази война спокойно може да продължи десет години.

    Коментиран от #118, #124

  • 112 ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "НЕ Е ФАЩАЛА ПУШКА":

    Всички знаем какво е хващал Урсулека, ама оправи германската армия... Всъщност, германска армия в днешно време е оксиморон.
  • 113 Макробиолог

    2 4 Отговор
    Харис ще е новия президент и това го знае всеки който е наясно с нещата у фермата. Няма много да им помогне, в най добрият случай 5-10 отсрочка и агония.
  • 114 То и в Германия

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Доколкото знам":

    Има такъв параграф в Конституцията:
    "Всеки германец е длъжен да се бори с всички сили и средства, с тези, които отменят или искат да отстранят демокрацията в страната."
    Е, да, ама когато нарушителите са на власт, обявяват всеки за "крайно десен", "терорист", "расист" ,.който се опитва да възстанови демокрацията!
    Абе вече всичко е прецакано. Европа отиде в реката.
  • 115 Бай той Толстой

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "НЕ Е ФАЩАЛА ПУШКА":

    Хваща противника за онуй и го води в плен.😌
  • 116 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 2 Отговор
    Защо коментирате нещо ,което не сте гледали???според мен владетелите на света,няма да допуснат тръмп да стане президент!
  • 117 Не ми беше интересно

    1 1 Отговор
    Очаквах да се сбият!
  • 118 инфо

    4 2 Отговор

    До коментар #111 от "Факти":

    Далеч сте от реалностите. Още по- далеч сте от разбиранията на процесите. Русия вече е спечелила...
    Помислете върху това. Останалите ви твърдения няма необходимост да коментирам поради пожелателния и нералистичен характер.

    Коментиран от #123

  • 119 Марко

    0 0 Отговор
    Стойността на заявеното в заглавието е сходна с халюцинация от сорта "Ако Камала влезе в Белия дом, всички ще скочим от колите си върху камили!".
    Типично приписване на негативни предположения в спор с опонент. Характерно е за някои етноси, не всички от които са мургави.
  • 120 дебатиращ

    0 0 Отговор
    присмяла се овцата на козата, че и се вижда кукуминдрата!
  • 121 Марко

    4 0 Отговор
    Инфото за дебата е старателно заровено в боклука на повечето медии.
    Ясно кой го е спечелил😂
  • 122 Симо

    1 2 Отговор
    След инцидента при който едва не остана без ухо, Тръмп дали няма някакви ментални повреди, все пак е на 78 години, по-възрастен е от Байдън, когато стана президент през 2009.
  • 123 Шарли Ебдо

    3 1 Отговор

    До коментар #118 от "инфо":

    Да,спечели 1 000 000 аут,убити,ранени,емигрирали е десетелетия изоразия и китайски слугинаж. А за кащво му беше тъпата безмислена война?
  • 124 Шарли Ебдо

    3 3 Отговор

    До коментар #111 от "Факти":

    На всички ни е ясно,че тази война потопи Русия,както я потопи комунизма. Но,когато си роб, когато си неграмотен,несвободолюбив и когато живота не ти се е получил точно заради самия теб, тичаш при тиранина,при бащицата и путинистичната илюзия те дрогира. Трагедия!
  • 125 Абе, верно ли

    2 0 Отговор
    Тръмперът казал, че в Охайо имигрантите изяли кучетата и котките на американците?
    Той по-зле от копейките тука в говорилнята!
  • 126 Тая типичен демикрат

    1 3 Отговор
    Пропаднал лъжец! Путин ако искаше Киев или Украйна, сега щеше да обсъждаш факти, а не да лъжеш къде ще стои!