2 Октомври, 2024 07:02 810 6

Израелски войник е тежко ранен след нападение в арабския район на Тел Авив

  • израел-
  • тел авив-
  • яфа-
  • ранен

Снощи шестима цивилни загинаха при терористична атака в Яфа

Израелски войник е тежко ранен след нападение в арабския район на Тел Авив - 1
Снимка: YouTube

Войник от израелските отбранителни сили беше тежко ранен при терористична атака в Тел Авив, съобщи пресслужбата на армията.

По време на терористична атака в Яфа, арабския район на Тел Авив, военнослужещ беше тежко ранен. Той е евакуиран в болница за оказване на медицинска помощ, съобщиха от пресслужбата.

По-рано израелската полиция съобщи, че в резултат на терористичната атака в Тел Авив са загинали шестима цивилни, а девет са били ранени.

Инцидентът е станал на трамвайна спирка на булевард Йерусалим в оживена част на Яфа, където двама мъже са открили огън по пътници и минувачи. И двамата терористи са неутрализирани, отбелязват от пресслужбата на полицията.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иван

    11 1 Отговор
    Ееее..50 хиляди убити невинни Жени и деца в ивицата Газа ..ще има отмъщение
  • 3 Дедо ви...

    7 1 Отговор
    Военновъздушната база Неватим на Израел е почти напълно разрушена и не може да бъде използвана. М нея са разположени част от самолетите F-35 20 от тях са унищожени. Ударена е и газова платформа в Ашкелон. Унищожени са още две военни бази на израел. В следващите часове и дни ще си проличи на практика дали е истина, дори да не бъде официално признато.Посещението на руския министър-председател в Техеран преди ден не е случайно. Лагерите вече са групирани и готови. Въпросът е дали сега САЩ ще успеят да удържат Нетаняху. А също и какво е предадено на ръководството на Израел от руска страна вчера. Да не се забравя, че повече от 1/3 от гражданите на Израел са с руски корени.
  • 4 Бай Дън

    4 0 Отговор
    Това е топ новина, а убитите над 600 през изминалата седмица са нищо. Видите ли израелски войник пратеник на Господ. Продължавайте да ги защитавате тези изверги те ще докарат войната.
  • 5 Лелеее,

    2 0 Отговор
    Това е новина! След хилядите избити палестинци и ливанци само за ден, които минаха просто като статистика, сега драматично, в отделна публикация, ни съобщавате за един убит израелски войник!!!
    Ама цял ли? Майко, потресаващо е! Не убийството му - вие!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.