16 Октомври, 2024 06:07 1 544 12

Тръмп: Байдън е ядосан, откраднаха му изборите. Сега аз съм му по-симпатичен от Харис

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • камала харис

Демократите отнеха шанса на президента за преизбиране, заяви предшественикът му

Тръмп: Байдън е ядосан, откраднаха му изборите. Сега аз съм му по-симпатичен от Харис - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Демократите отнеха шанса на президента на САЩ Джо Байдън да се кандидатира през ноември като бонбон от дете. Това мнение изрази във вторник републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп.

„Не съм фен на Байдън и кой би могъл да бъде, но изборите бяха откраднати от него. Взеха му ги като бонбони на дете. И той е ядосан“, каза републиканецът пред поддръжници в Атланта, Джорджия, цитиран от ТАСС..

Тръмп смята, че след отказа да участва в изборите Байдън има повече симпатии към него, отколкото към вицепрезидента Камала Харис, която го замени в президентската надпревара.

Президентските избори в Съединените щати ще се проведат на 5 ноември. Предполагаше се, че Байдън ще представлява там Демократическата партия. Той реши да се оттегли от надпреварата след катастрофално представяне на юнския дебат с Тръмп и подкрепи номинацията на Харис, която делегатите на последния партиен конгрес в Чикаго официално одобриха като кандидат за президент.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашето Мнение

    12 3 Отговор
    Заболяването на байдън, освен че е божие наказание му пречи да мисли. Човека дори не знае кой е, къде се намира и защо е там. Според мен сащ вървят към естественият си край и няма абсолютно значение кой ще стане лицето на задкулисието. Именно задкулисието вече е решило, че сащ не могат да бъдат този паразит от който се нуждаят. Путин имм разбърка картите.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Уса

    14 1 Отговор
    Камала Харис е много по-зле от Байдн.Демократите изгубиха всички козове,след като Кенеди младши и още няколко важни демократски фигури минаха на страната на Тръмп,за да бъде избегната трета световна и смърта на Америка
  • 4 Ванката

    2 12 Отговор
    Това ядосано старче Тръмп нищо вярно не казва само лъжи ,лъжи и глупости

    Коментиран от #8

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 десет причини за избора на Харис

    9 0 Отговор
    Миии , така си е , ама за ЛГБТИ демократите в САЩ КамАлата е по приемлива от дЕдко Джо . Първо - тя не е мъж /ама не е и жена/ , второ - няма деца , трето - ме лез е женен/омъжена за евреин /това е важно/ , четвърто - тотално неадекватана е и е куха , като пробито кенче от Кока-Кола , пето - нито може да говори , нито може да мисли /това , последното е много важно/ , шесто - има външен вид на зле облечен тр@ вестит , седмо - хили се @лиг@ френски на всичко /с повод и без повод/ , седмо - харизматаична е , колкото умрял кон , осмо - интелекта и е , колкото на канарче /да ме прощават птичките/ , девето - дете на имигранти е /супер важно ,щото разчитат на гласовете на нелегалниците в САЩ/ и десето - @т вр@тителн@ е откъдето и да я погледне човек !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Ванкаа

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ванката":

    Вониииш
  • 9 На кой

    1 4 Отговор
    Нормален човек му пука кой ще спечели изборите в штатите !!!?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 българските предатели

    1 0 Отговор
    както винаги са с камилата и си чакат превода в банковите сметки