15 Януари, 2017 00:15 1 827 1

ВМА организира седмица за борба с псориазиса

  • вма-
  • сграда-
  • псориазис

Медицински специалисти от Военномедицинска академия организират Седмица за борба с псориазиса. Това съобщиха от здравното заведение.

В Клиниката по дерматология и венерология, която е национален център за борба с псориазиса, се прилагат всички модерни и съвременни методи за лечение на заболяването.

Лекарите ще преглеждат безплатно пациенти, без предварително записване, в периода 23-27.01.2017 г., от 10.00 до 12.00 часа в 227 кабинет, намиращ се на втория етаж на поликлиниката на ВМА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хатидже

    1 0 Отговор
    Здравейте, прегледите за пациенти от цяла България ли важът и трябва ли да се взема направление от личен лекар? Благодаря.