2 Юли, 2021 11:30 1 161 1

Ник Кирьос също обмисля отказване от участие на Олимпийските игри

  • кирьос-
  • олимпийски игри-
  • отказ-
  • участие-
  • мерки-
  • коронавирус

"Чувам някои неща за Олимпиадата относно мерките срещу коронавируса, които не ми харесват", заяви австралийският тенисист

Ник Кирьос също обмисля отказване от участие на Олимпийските игри - 1
Снимка: БГНЕС

Австралийският тенисист Ник Кирьос обмисля да откаже участие на Олимпиадата в Токио заради рестрикциите в страната срещу коронавируса.

Кирьос пропусна предишната Олимпиада в Рио заради конфликт с местния олимпийски комитет, а сега отново може да се размине с Игрите, но този път причината е различна, тъй като по същото време е заявил участие на турнир в Атланта и се колебае дали да пътува до Токио заради тежките мерки, които налагат местните власти в борбата с разпространението на КОВИД-19.

"Откакто играя тенис, мечтая да участвам на Олимпиада, но по същото време има и турнир в Атланта и ще обмисля опциите. Чувам някои неща за Олимпиадата относно мерките срещу коронавируса, които не ми харесват, няма да има зрители и други такива неща", каза Кирьос след победата си на "Уимбълдън" над Джанлука Маджер.

В третия кръг австралиецът ще срещне 16-ия в схемата канадец Феликс-Оже Алиасим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисли

    1 0 Отговор
    Всички които отказват да играят, всъщност не са ваксинирани и за това не ги пускат там, но не си казват.. Защото едно е аз да ви кажа,че ваксините може би са опасни, друго е супер известни спортисти да ви кажат че не са се ваксинирали.. Ако го кажат, мнооого хора ще спрат да се ваксинират и господарите ни ще са на минус ;)