4 Юли, 2021 16:12 6 756 115

Мангъров: Целта на сертификатите е хората да се ваксинират

  • коронавирус-
  • атанас мангъров

Няма логика да не се изследват антителата

Доц. Атанас Мангуров изрази съмнение за целта на европейските сертификати за коронавируса.

"Излиза, че целта на тези сертификати е не да се удостовери, че човек е безопасен, а да се накарат хората да се ваксинират", заяви той на пресконференция на АБВ, цитиран от "Фокус".

"Целта на електронния сертификат е докаже, че човекът не е опасен за себе си и за околните и този сертификат могат да получат хора, които са изкарали COVID. Само че прекарването на заболяването се удостоверява не с установяване на наличие на антитела, както е нормалната медицинска практика, а чрез това, че човека в рамките на шест месеца назад е имал положителен PCR тест за COVID и е бил карантиниран.

Като се има предвид, че чувствителността на PCR тестовете е около 80%, човек може да е бил положителен за COVID, но да е нямал всъщност заболяването и обратното. Тоест, за да се установи дали някой е изкарал COVID би трябвало да се изследват неговите антитела, което не се прави", обясни доц. Мангъров.

Той заяви, че другият начин да получиш сертификат е да имаш две дози ваксини, но това, че си се ваксинирал не означава, че човек има нужния имунен отговор в 100% от случаите и това също се проверява с това има ли антитела.

Според него е странно, че се акцентира върху това дали човек е боцкан, или не. Той добави, че е безсмислено хора с антитела, но безсимптомно протичане на COVID да не могат да имат сертификат, ако не се ваксинират.

"Излиза, че целта на тези сертификати е да се накарат хората да се ваксинират", подчерта доц. Мангъров.


Бел.ред.
Хората вярват, че новият парламент ще защити мажоритарните избори. Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    239 4 Отговор
    Евала, Мангър! Не, че можеш да прелееш от пусто в празно, ама е хубаво някой да ги казва тези неща!
  • 2 Диверсант

    19 276 Отговор
    Мангъров,не живеем в 19 век.Стига обърква хората,такива като теб са вредни за обществото и са за затвор,ваксината е отговорност,както към теб самия,така и към обществото!

    Коментиран от #6, #7, #14, #19, #20, #21

  • 3 Факти

    232 5 Отговор
    Да, целта на цялата операция е всичко друго, но не и медицинска.
  • 4 смерш

    194 3 Отговор
    Без да прилагаме теории на конспирацията,цялата тази истерия около ковид съдържа достатъчно обосновани съмнения да се предполага,че става дума за контролиран вирус и контролирани съпътствуващи мерки с една прозрачно видима цел/големи и бързи печалби/,но и с неясно ,засега,какви тъмни и невидим с просто око замисли касаещи човечеството?

    Коментиран от #8, #34

  • 5 Миризлив пор

    99 1 Отговор
    Може пък човек да се е боцнал и след 6 месеца пак да няма антитела пак ли да се боцка?
  • 6 Хората

    108 2 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    Имат глави на раменете да мислят, редно е да си каже мнението а хората решават всеки за себе си за или против ваксините.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Верно ли

    75 2 Отговор

    До коментар #4 от "смерш":

    Абе и целите им вече са онлайн на показ. Цъкни Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better от Agenda 2030 в сайта на Форбс и ще ти се изясни.

    Коментиран от #13, #27

  • 9 Чудо

    139 2 Отговор
    Като са безвредни ваксините що ми искат информирано съгласие?

    Коментиран от #15, #54

  • 10 Майна

    151 5 Отговор
    Ти си от ЧОВЕЦИТЕ , д,-р Мангъров!!!! Голям мъж си!

    Коментиран от #80

  • 11 ЦЕЛТА Е ДА

    119 1 Отговор
    СЕ ИЗБИЯТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА 😂😂

    Коментиран от #45

  • 12 АНТИВАКСЪР

    140 1 Отговор
    КАКТО ВИНАГИ МАНГЪРОВ Е БОЛЕЗНЕНО ПРАВ!
  • 13 смерш

    58 2 Отговор

    До коментар #8 от "Верно ли":

    И без да цъкаме само ако се запознаем с интервюто на френския икономист,част от замислящия бъдещето "елит",Жак Атали,може да предполагаме някои неща,но така или иначе засега става дума за предположения,докато печалбите вече са факт!

    Коментиран от #24, #39

  • 14 Диверсирай се 200

    61 6 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    Ти нали си отговорен, гледай себе си, стига си гледал в купата на другите. Хората имат право на избор, който не е обвързан с теб.

    Коментиран от #25

  • 15 Ватенка

    93 1 Отговор

    До коментар #9 от "Чудо":

    За да не носят те отговорност ,ако стане нещо!Хора бяха пробвали да се застраховат ,ако стане нещо след ваксината ,но застрахователните компании отказват да правят застраховки за последствията от ваксината!Защо ли?
  • 16 Майна

    52 5 Отговор
    Сертификат за тези, че са вече увредени и пътници...за съжаление.Пийте чай от борови иглички, съдържащо вещество неутрализиращо s-протеините, това ви съветва медика, участвал в разработката на тези продукти, проявете здрав разум да се вслушате в капацитети по ъова
  • 17 Сланина и Зурла

    14 36 Отговор
    Мангъра прилича на музикант от Сиатъл.Мноо велик!Яко гръндж!
  • 18 Бил Гейтс и Мъск...

    76 3 Отговор
    Казаха че населението на планетата трябва да се съкрати с 6 млрд. , По някакви странни "съвпадения" гореупоменатите се занимават именно с разработки на вируси и "ваксини" в предоставените им в Китай от компартията военни лаборатории........изводите си направете сами!

    Коментиран от #58

  • 19 LOSHIA

    50 1 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    Публикувано във факти.бг: Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️

    Коментиран от #26

  • 20 Въздържай се

    55 2 Отговор

    До коментар #2 от "Диверсант":

    да заплашваш авторитетни хора със затвор , а помисли за себе си. Склоняването към самоубийство е тежко престъпление и му съответства тежко наказание !

    Коментиран от #29

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Лили

    51 5 Отговор
    Въъ колко сме били глупави добре че се намери професор да ни светне .Още едно доказателство че всичко е нагласено.Само най неразсъждаващите си сложиха ваксина.Пак ви казвам не се ваксинирахте!!
  • 23 БОЙКО

    13 2 Отговор
    ТАКА Е
  • 24 Майна

    61 3 Отговор

    До коментар #13 от "смерш":

    Няма никакви предположения, те нагли си планираха без да се крият всичко...Прочетете за камъните в Джорджия,поставени от Гейтс, вижте разигралата симулация на пандемията със същото име на вируса, месеци преди да обявят ПЛАНДЕМИЯТА...НЯМА КОНСПИРАЦИЯ, ТОВА Е ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СИЛАТА, КОЯТО СМЯТАТ, ЧЕ ПРИТЕЖАВАТ ГЛОБАЛИСТИТЕ...ТОВА Е ВОЙНА СРЕЩУ ЗЕМЛЯНИТЕ
  • 25 Диверсант

    3 54 Отговор

    До коментар #14 от "Диверсирай се 200":

    Хората нямат право на избор в тази ситуация,опасността която ни дебне отхвърля човешките права в полза на обществото и неговото здраве.

    Коментиран от #110

  • 26 Диверсант

    4 33 Отговор

    До коментар #19 от "LOSHIA":

    Надявам се,не говориш за себе си,все пак нас не ни интересуват твоите лични терзания.8853

    Коментиран от #70

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Наблюдател

    4 97 Отговор
    Без съмнение антиваксърите към момента с публичните си изказвания наложиха силни антиваксърски настроения в обществото. Това затруднява кампанията на официалните власти по провеждането на ваксинационният процес. Вижда се, че антиваксърите не се спират пред нищо. Крайно арогантни, груби и дори в някои случаи си служат с методите на заплахата. Те виждат, че държавата не ги закача и това им дава криле в черната си работа по антивакцсинационната кампания която неуморно провеждат. Без съмнение е също факта, че ВАКСИНАЦИЯТА ЩЕ ЗАКЪСНЕЕ и есента пандемията ще се стовари със страшна сила върху всички нас със съответните жестоки последствия. Тогава ще бъде вече много късно. Има малко време да се обърнат нещата, ако Правителството вземе неотложно по подобаващ начин, съответните мерки. Иначе есента болниците, общество и лекари кански ще пищяг. Делта -Ковид е жесток и безкомпромисен. Той не вярва на сълзи!.

    Коментиран от #38, #68, #95, #111

  • 29 Диверсант

    1 91 Отговор

    До коментар #20 от "Въздържай се":

    Мангъров е всичко друго,но не и авторитет,по скоро престъпник,който умишлено руши доверието в една благородна кауза-ваксинацията
  • 30 ИВАН

    42 1 Отговор
    ПРАВ Е
  • 31 Диверсант

    2 32 Отговор

    До коментар #21 от "4444":

    Даа,явно си с трети клас,поне толкова ти е интелекта

    Коментиран от #36, #40

  • 32 ДИВЕРСАНТ

    4 73 Отговор
    Дo Прeзидeнтa нa РБългaрия;

    Дo Миниcтър Прeдceдaтeлят нa РБългaрия;

    Дo Миниcтърът нa здрaвeoпaзвaнeтo нa РБългaрия

    Увaжaeми, гocпoдa държaвници,

    Oбръщaм ce към Вac, c нacтoятeлнo иcкaнe, дa нaпрaвитe възмoжнo, прoцecът пo вaкcинaция дa ce уcкoри и дo eceнтa нaceлeниeтo дa e мacoвo имунизирaнo. 1.Ceгa e мoмeнтът, юли,aвгуcт, дo cрeдaтa нa ceптeмври; 2. Пocлe щe e вeчe къcнo, aкo нe ce нaпрaви тoвa, зaщoтo мутaциитe нa к19 нeумoрнo нacтъпвaт; 3. Нe трябвa дa ce дoпуcкa oтнoвo зaтвaрянe нa държaвaтa, зaрaди шeпa крeщящи пo CМИ aнтивaкcъри, чийтo дeйcтвия oпрeдeлeнo ca aнтидържaвни; 4. Лeкaритe прeдупрeждaвaт зa тaзи зaплaхa и виe, кaтo държaвници cлeдвa дa нaпрaвитe дължимoтo пo cпacявaнeтo нa бългaрcкият рoд и Oтeчecтвo; 5 Лocтoвeтe нa влacттa ca във вaши ръцe и cлeдвa нeумoлимo дa ce прeдприeмaт рeшитeлни дeйcтвия в бoрбaтa cрeщу Кoвид 19. МACOВO ВAКCИНAЦИЯ НA НACEЛEНИEТO. Тoвa e вaшeтo ceгa призвaниe.

    C увaжeниe: ДИВEРCAНТ.

    Coфия, 04.07.2021г

    Коментиран от #57, #66

  • 33 Бай шукар

    0 3 Отговор
    Са е роменге са е данчо пенчев от срзи
  • 34 house of Doria

    34 2 Отговор

    До коментар #4 от "смерш":

    Целта я казаха на Светония Икономически Форум в Давос .
    - “You will own nothing, and you will be happy.
  • 35 Вуте

    3 30 Отговор
    Тоя няма ли да иде на логопед най-после?
  • 36 ДИВЕРСАНТ

    2 47 Отговор

    До коментар #31 от "Диверсант":

    И тук ли дойде да мърсиш и тая страница с антиваксърските си прояви. Пфууу.У жас от неграмотници.

    Коментиран от #42

  • 37 Сланина и Зурла

    3 22 Отговор
    Обаче вие драскащите тук на 99% сте мноо яки селяндури диви хахах
  • 38 Диверсант

    1 38 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Толкова си прав!Ковод не вярва на сълзи,вярва единствено на игла

    Коментиран от #41

  • 39 Верно ли

    40 2 Отговор

    До коментар #13 от "смерш":

    Абе, какво да ти кажа - и 2010та, когато Фондация Рокфелер публикува Scenarios for the Future of Technology and International Development, където 1:1 е сценарият, по който живеем сега беше "само предположение", ама на :)))
  • 40 ДИВЕРСАНТ

    4 16 Отговор

    До коментар #31 от "Диверсант":

    Извинявай ти не си антиваксър. Ти си друг Диверсант, не същият в темата Публикувано във факти.бг: В България унищожават ваксини. Там определено Диверсанта е антиваксър. Много станаха Диверсантите и се получи объркване..
  • 41 Наблюдател

    1 40 Отговор

    До коментар #38 от "Диверсант":

    Е, така е ама ще видим.Засега Антиваксърите начело с Мангъров имат превес над здравите сили. Дават лош пример на обществото. Ако продължава така есента ще има рев и крясъци.Болници препълнени с ковитясали пациенти и много фалирали фирми.
  • 42 Диверсант

    2 17 Отговор

    До коментар #36 от "ДИВЕРСАНТ":

    Напротив,аз не съм антиваксър,аз съм негов горещ поддръжник!

    Коментиран от #46

  • 43 Сланина и Зурла

    8 11 Отговор
    Ваксъри максъри задниците ви цъфнали като майски рози от квадратния с резба дето са ви го набили 30год без смазка хаха
  • 44 CCCPE

    3 61 Отговор
    Tози човек трябва да се затвори във затвора заради неговата пропаганда!!! Tова е пандемия все пак населението на България ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и да не се бяга от отговорност!!! КАК В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЖЕЛАЕЩИ САМО БЪЛГАРИНА Е БЕЗОТГОВОРЕН ТАРИКАТ!!!!!

    Коментиран от #48, #74

  • 45 Минувач

    4 49 Отговор

    До коментар #11 от "ЦЕЛТА Е ДА":

    Говориш глупости.И кaтo дoйдe eceнтa и ДEЛТA-мутaциятa нa К19 ce рaзвихри, a бoлницитe ce прeпълнят c кoвитяcaли пaциeнти, тoгaз другa пeceн щe зaпeeтe. Къдe билo Прaвитeлcтвoтo и зaщo нe взeлo мeрки дa ce oгрaничи пaндeмиятa. Ceгa кaтo ви ce кaзвa ,чe трябвa дa ce вaкcинирaтe кухи глaви, умници, глупocти ce нaдпрeвaрвaтe дa пишeтe. Eceнтa нaближaвa, пaк щe имa плaчкa и тoгaз щe видим, кoй e кум, кoй e cвaт и кoй нa булкaтa брaт. Пфууу..., aмaн oт дървeни филocoфи.

    Коментиран от #60, #84

  • 46 ДИВЕРСАНТ

    17 7 Отговор

    До коментар #42 от "Диверсант":

    Стана мазало с тия Диверсанти. Не може да разбереш, кой кой е...

    Коментиран от #49, #67

  • 47 А бе

    1 19 Отговор
    Тоя пак изпълзя от нейде!

    Коментиран от #50

  • 48 Верно ли

    33 5 Отговор

    До коментар #44 от "CCCPE":

    Вас, агитиращите, май докато не почнат да ви бият, докато си кажете и майчиното мляко, нема да се спрете, а? Да видим кой и за какво ви плаща, че дрънкате глупости по форумите от сутрин довечер!

    Коментиран от #51, #52, #65

  • 49 Диверсант

    2 32 Отговор

    До коментар #46 от "ДИВЕРСАНТ":

    Ми трябва и малко диверсия в добрия смисъл на думата и леко сръчкване,че тия пасивните да се решат на единствено правилно решение-ВАКСИНАЦИЯ!
  • 50 ДИВЕРСАНТ

    4 20 Отговор

    До коментар #47 от "А бе":

    Изпълзя защото изпълнява навярно нечия поръчка. Но след време всичко ще си покаже.
  • 51 Диверсант

    0 24 Отговор

    До коментар #48 от "Верно ли":

    Вас скоро полицаите ще ви бият с палките по кратуните,за взвмане на правилно решение.

    Коментиран от #53, #61

  • 52 Гост

    3 6 Отговор

    До коментар #48 от "Верно ли":

    Ами изпрати факс и ова го кажи на министър Бойко Рашков.
  • 53 Верно ли

    26 0 Отговор

    До коментар #51 от "Диверсант":

    Ооо, не се знае още, нас ли, вас ли... По-скоро разни мало.мници, дето продават и майка си за някоя стотинка...

    Коментиран от #56

  • 54 кьорфишек

    3 17 Отговор

    До коментар #9 от "Чудо":

    Защо ли още в родилния дом ни слагат първите ваксини и то без да питат родителите ни?И те не са сигурни.Колко деца умират от тях?
  • 55 Тираджия

    0 35 Отговор
    Стига с тоя боклук, тоя е никой защото сам щеше да си къса дипломата! Колко излекува или погреба с неговите тъпни, чайчета и супички?
  • 56 Диверсант

    1 36 Отговор

    До коментар #53 от "Верно ли":

    Оооо,знае се,знае се до края на годината щеш не щеш ще играе иглата,и ще стане ако не с добро,тогава по описания от мен начин.Това е в интерес на обществото и не разбирам фанатичното отричане на нещо така полезно и наложително!

    Коментиран от #75

  • 57 иткаФ

    18 1 Отговор

    До коментар #32 от "ДИВЕРСАНТ":

    Шепата сте вие
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Най добре

    34 1 Отговор
    Няма да се ваксинирам !
  • 60 КАКВА ДЕЛТА МУТАЦИЯ?

    33 0 Отговор

    До коментар #45 от "Минувач":

    ВСИЧКО Е ЗА ПСИХЯСВАНЕ НА ХОРАТА!!ОБИКНОВЕН ГРИП..И ПРЕДИ СА УМИРАЛИ ХОРА
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 иткаФ

    9 1 Отговор
    Два бота
  • 64 иткаФ

    11 1 Отговор
    И един модератор педал
  • 65 CCCPE

    1 38 Отговор

    До коментар #48 от "Верно ли":

    ЗАМИСЛИ СЕ МАЛКО! ЗАЩО ВАКСИНИРАТ ХОРАТА? Да са по-добре и по-леко да преминат усложненията на тая пандемия и следващите и щамове!!! НЕ ЗА НЯКАКВИ ВАШИ ИЗМИШЛЬОТИНИ!
    НАПРАВЕНО Е В ПОЛЗА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО а вие така пропагандирате някакви налепи конспирации във вашето въображение!!!
    КЪДЕ ЩЕ ОТИДЕТЕ АКО СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. СИГУРНО В СИБИР ПРИ ВАШИТЕ КОМУНИСТИ!!!
  • 66 Прецакване

    45 3 Отговор

    До коментар #32 от "ДИВЕРСАНТ":

    Аз пък не съм виждал по-агресивна и брутална ваксинационна кампания.
    Интересно защо се избягва да се коментира положеноето в Англия,, където всички са ваксинирани. Май защото не е в полза на ваксинацията да се съобщи, че всеки изминал ден новозаразените там се увеличават и че в много европейски държави ги поставят под карантина при пристигане.
    Май ще се окаже, че ваксините не са панацеята за която ги обявяват. Много скоро ще се разбере.

    Коментиран от #71

  • 67 mdaaa

    34 0 Отговор

    До коментар #46 от "ДИВЕРСАНТ":

    Така е и като гледам тия дето са се боцнали, нали са безсмъртни вече, за какво натискат и другите...Да не би да имат чувството, че са се прекарали и искат и другите да се прекарат като тях....
  • 68 Счупи тъпомера

    29 1 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Не даваш никакво логично обяснение, защо есентта, нали топлото време не влияе на измисления вирус? Защо Израел, Индия и Англия, където е топло ги мори уж яко, а ние чакаме есента? Може би за да започнем отново настинка значи ковид. Това ваксърите сте големи и.диоти.
  • 69 Анонимен

    0 23 Отговор
    Всеки има право на мнение. Аз съм с две игли. Но е до организъм. Много хора се оплакват след 2 игла. И когато си получавате сертификата гледайте да ствоадат данните в личната карта на латинеца с тази на сертификата. Бяха се претеснили, грешка, а трябвало да си тръгват от Бг. Всеки сам да реши. Един от 3 месеца бил на легло. До организъм. Риск печели риск губи, както казват лекарите, може да умрел от ковит без игла или след 2 игла, квото ти е писано казва доктора. Опитайте Не Мангъровци, но при бб нямаше ваксини, а при новите има ваксини. Обективен човек съм и не лъжете, поне в града, където живея, при бб ваксини липсваха. Говори се че срещу 300 лева получаваш, но дали е верно, нямам доказателства. Идват отвън много, за да се ваксинират в Бг
  • 70 ДРИС

    37 2 Отговор

    До коментар #26 от "Диверсант":

    Мангъров е виросолог, учен с побликации в Европа, а ти си другаря никой,за да го пращаш в затвора,а при това си си присвоил име,което не отговаря на същността ти!Диверсантите са умни и находчиви,а ти си проооооооооооооооост и тъъъъъъъъъъъъъъъп за трима

    Коментиран от #79

  • 71 mdaaa

    5 0 Отговор

    До коментар #66 от "Прецакване":

    Писах ти плюс, не знам как стана минус!?

    Коментиран от #76

  • 72 Анонимен

    0 15 Отговор
    На запад, на работещи в системата на мвр, избирай, или ваксина, или напъскаш и се въксинирал, отлично се чувствал. 1/1
  • 73 Мангоров

    1 25 Отговор
    Прекалено много говориш, грозофил комплексиран!
  • 74 Йонко - понко

    2 16 Отговор

    До коментар #44 от "CCCPE":

    Защото, ганя е тарикат а другите са балъци, нищо че сме най накрая на евроредицата.
  • 75 Др Хаус

    30 1 Отговор

    До коментар #56 от "Диверсант":

    Виждаме, че иглата те влече. Явно си наркоман. Вземи си дозата и се успокой, Обществото е оцеляло и преди твоето съществуване и ще оцелее въпреки него.
  • 76 onq s konq

    9 0 Отговор

    До коментар #71 от "mdaaa":

    манипулират се оценки... а познай как
  • 77 Да ваксинираме

    14 0 Отговор
    Буци Толупа на 11.06!
  • 78 Диверсант

    12 0 Отговор
    Моля не ме обиждайте. Още преди да се появи вируса арабите около банята ме ваксинирваха всяка вечер, така че ползата от ваксинирането е на лице. Откогато излезна вируса започнах да поемам по две дози едновременно и съм жив пример за ползите
  • 79 Диверсант

    0 12 Отговор

    До коментар #70 от "ДРИС":

    "ДРИС",айде моето момче отивай в клозета да си дрис**ш,а да разсъждаваш не се напъвай,не ти се получава

    Коментиран от #87

  • 80 ВЗЕМИ И СЕ

    0 5 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Омъжи за него,имотен е
  • 81 ГЛАСУВАНЕТО С МАШИНИ С КАРТИ С ЧИП

    1 7 Отговор
    Е КАТО ВАКСИНИРАНЕТО ИМА ЧИП ВНИМАВАЙТЕ!!!!
  • 82 Фаро

    28 2 Отговор
    Ваксините предизвикват психични разстройства,като страх над здравословните граници,забавяне на мисълта,чувство за вина,загуба на мотивация и безсилие и др.Вече познавам няколко човека с тези симптоми,които преди бяха съвсем други хора.Проблема е,че колкото и да им говориш те си знаят само своето.Близките им са се хванали за главите

    Коментиран от #93

  • 83 112

    14 1 Отговор
    Опитай и ни пиши след 2 игла. Желаем ти да си добре. Има хора с алергични ринити сложна е. Пробвайте. Не обиждайте и докторите. И те не смеят акъл да ви дадат. Всеки има глава на раменете, опитайте и ни пишете. Личните лекари нека и те, ама не.
  • 84 Алоо,Минувач

    24 1 Отговор

    До коментар #45 от "Минувач":

    Ти със сигурност ,вече си "тропосан" два пъти.Защо агресивно притискаш другия- също да се" тропосва"? Сам твърдиш,че това ще ви направи бронирани.Ами ти си брониран,какво те притеснява ,за мен ,ако се заразя? Нещо си противоречиш.Щом за Вас всичко е ОК,много е подозрително,това напъване,всички като Вас! Или си от групата" Умрем от страх,да не умрем!" или от другите. - Щом аз съм се убол,и другия задължително. Че ,недай Боже,ако той се окаже прав? Аз ли само да отнеса плувката?"Ма,цат ви егоистична консуматорска.Затвориха ви три пъти и полудяхте,че няма на кого да си показвате парцалките,айфоните, и да беснеете по кръчмите. Сега,точно заради вас,ще затворят отново.За четвърти път.Поредния грип вече са го кръстили Делта.За да започнете Вие- истерясалите,да крещите ,да има държавна преса върху другите.
  • 85 Диверсант

    0 18 Отговор
    Айде у лево. Ако не сте разбрали преди дни е създаден нов щаб по ваксинирането. Аз съм един тези известни личности които трябва да ви побъркат, да ми пишете минуси да влизате в полемика с мене, а аз да вземам кинти защото трябва да си купувам лубрификанти. Арабските спринцовки имат нужда от смазка

    Коментиран от #90, #108

  • 86 1199

    8 2 Отговор
    Бойко Борисов чакаме да го боцнат, но с присъстващи Адаша му Бойко Рашков, Черепа и Софиянски. Па да го видя ББ, поне на бб имате вяра.
  • 87 DRIS

    15 1 Отговор

    До коментар #79 от "Диверсант":

    иди Диверсантчо да ти видят главата на скенер,май имаш само една мозъчна гънка за пазене на равновесие!
  • 88 ЛОБОТОМИЯ ЗА МАНГЪРА

    2 20 Отговор
    Защо въобще му дават медийна трибуна на тоя изперкал индивид Мангъров?!

    Коментиран от #91

  • 89 кочо

    18 1 Отговор
    къде остана правилото че ваксинирането е ДОБРОВОЛНО А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.НО ПАРИТЕ ПРАВЯТ ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО.

    Коментиран от #92

  • 90 Депресант

    6 9 Отговор

    До коментар #85 от "Диверсант":

    Най-после се успокоих, че пак ще има щаб. Чувствах се ужасно от липсата му и с нетърпение очаквам третата доза от ваксината.
    Ужасно съм притеснен. Защо още се бавят с нея?
  • 91 Радио ЕЛТО

    2 23 Отговор

    До коментар #88 от "ЛОБОТОМИЯ ЗА МАНГЪРА":

    Трябвa жecтoкa CEЧ, зa нeвaкcинирaни, кaктo e в CAЩ в мoмeнтa. Тaм, aкo нe cи вaкcинирaн, никoя фирмa нямa дa тe взeмe нa рaбoтa . И тук трябвa дa cтaнe тoвa. Нe нaeceн бoлницитe oтнoвo дa бъдaт прeтъпкaни c антинваксърски нaглeци, кoитo oт думa нe рaзбирaт.
  • 92 Бачо Киро

    4 18 Отговор

    До коментар #89 от "кочо":

    Нямa тaкъв филм. Вceки дa рeшaвaл, дaли иcкa. Тoвa дрaги нe кoнцeрт пo жeлaниe. Ти кaтo НEВAКCИНИРAН, прeдcтaвлявaш пoтeнциaлнa зaплaхa зa здрaвeтo нa ocтaнaлитe грaждaни. Или трябвa дa тe зaтвoрят, или вaкcинирaш. Избирaй. Нямa дa щъкaш и зaрaдявaш ocтaнaлитe хoрa.
  • 93 ДИВЕРСАНТ

    2 17 Отговор

    До коментар #82 от "Фаро":

    Яко лъжеш хората. Антиваксър от класа. Завършил класното за антиваксъри и взел диплома за такъв в психодиспансера 4-ти километър.

    Коментиран от #94

  • 94 ИМПЕРИАЛИСТ

    18 2 Отговор

    До коментар #93 от "ДИВЕРСАНТ":

    Нaблюдaвaм, чe мoи рoднини и пoзнaти cлeд "вaкcинирaнeтo" ca cтaнaли злoбни, студени и рaздрaзнитeлни, a бяхa cърдeчни и дoбри хoрa...Нe знaм кaквo ce cлучвa, нo тoвa cи e aнтичoвeшки зaгoвoр.
    ..Този ефект от „ваксинирането“ е много ясен, когато се наблюдават "ваксинираните" и другите в една роднинска група и живеещи при сходни условия...

    Коментиран от #99

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 СЛОНА

    7 2 Отговор
    ЦЕЛТА Е ДА НИ ЧИПИРАТ.

    Коментиран от #97

  • 97 ДИВЕРСАНТ

    2 9 Отговор

    До коментар #96 от "СЛОНА":

    Някой те е излъгал. Говориш глупости.
  • 98 ДИВЕРСАНТ

    1 15 Отговор

    До коментар #95 от "ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН":

    Току що беше дошъл у нас, в Плевен докаран от наш индивид бил в контакт с младежа от Индия. Чакай мутанта набира скорост и есента всички ще видим неговите зъби. Ще има рев и крясъци. Така е, след като турихте прът на ваксинационната кампания.

    Коментиран от #101

  • 99 ДИВЕРСАНТ

    2 11 Отговор

    До коментар #94 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Есента, като ги гепи Делта-мутанта, още по злобни ще станат. К19 не е шега работа. Действа и на психиката.

    Коментиран от #109

  • 100 100процента ваксинация

    3 3 Отговор
    Пак няма да ви оставят на мира.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 бай /бай

    3 2 Отговор
    Защо българите в Холандия ги пускат без тестове просто няма никакви изисквания ааааа Българите от Холандия пристигащи в България им искат тестове и засто в БГ не могат да скенират в електронен вид кода за имунизация , в коя Европа се намира България
  • 103 boiko

    1 1 Отговор
    Стойчо, Стойчо, а дойдохте уж за промяна .
  • 104 Джордж О

    11 0 Отговор
    Джордж Оруел : Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.
  • 105 boiko

    8 2 Отговор
    ПОКЛОН ПРЕД ЧОВЕКА КОЙТО КРЕПИ НАРОДА И ИСТИНАТА
  • 106 ДИВЕРСАНТ

    1 12 Отговор

    До коментар #101 от "ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН":

    Недей рива! Есента ще видиш ДЕЛТА-вълната, че чак свят ще ви се завие. Пълни болници, фалиращи фирми и т.н.Това ще е резултата от нежеланието за ваксинация на хората. Антиваксърите си свършихте "добре" работата. Да му мисли Народа. Чака го Ковид вълната.
  • 107 Васил Добрев

    1 8 Отговор
    Ваксината е единственият начин да се предпазим от болестта!факт,който се поражда от липсата на лекарства(до момента)!Цялото ми семейство се зарази,аз бях контактен!жена ми го изкара,майка ми го изкара(трудно),баща ми обаче не успя и е покойник!Когато загубите толкова близък човек,ще си промените мирогледа относно ваксините!Това беше лично мнение!всеки си има глава на раменете!
  • 108 LOSHIA

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Диверсант":

    Е ТОГАВА СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ЗАГИНЕШ ОТ КОВИД 19,А ОТ НЕ ЩО ДРУГО!
  • 109 DRIS

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "ДИВЕРСАНТ":

    АМИ ТОГАВА ДА НЕ НИ УЧУДВАТ ПСИХОБРЪТВЕЖИТЕ ТИ,ТИ СИ ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛ
  • 110 Сам Урай

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Диверсант":

    Абе я ......................!!!
  • 111 Чича Пандалийца

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Наблюдател":

    Който е чел коментарите под други статии по тази тема, знае че този целият коментар е копи-пейст.

    "Наблюдател" = "Ваксиниран 1403" = "ДИВЕРСАНТ" (последният ник беше откраднат от друг, който го използваше пръв. Понякога използва и други никове и води "диалози" със самия себе си.
    Повтаря като папагал до втръсване едни и същи опорки - пълни безмислици!
  • 112 Бай Шиле

    0 3 Отговор
    Факти,много хора разбраха какво представлява доц.Мангъров.Странно е,че продължавате да го лансирате.
  • 113 психиатър

    0 3 Отговор
    "Обцесивна маниакалност".Това е вероятната диагноза на Мангъров.За тези които му се вързват,диагнозата се проучва.
  • 114 Щирлиц

    0 3 Отговор
    Заповядайте в бар "Мангърчето" в Слънчака.Доволни ще останете.Сметката ще ви я донесат в интензивното в Пирогов.
  • 115 Гост

    2 0 Отговор
    Не е нормално наистина антителата да не се признават за доживотно преболедуване на ковид. Също така що PCR важи само 6 месеца след като имаш имунитет? Защо за скапаната вакса патентована като биооръжие всичко е наред?