Last news in Fakti

12 Септември, 2021 10:33 16 841 84

Професор сезира Гешев - НОЩ е организирана престъпна група

  • смъртност-
  • професор-
  • прокурор-
  • иван гешев-
  • нощ-
  • щаб-
  • коронавирус-
  • лъчезар аврамов

Български професор сезира главния прокурор за смъртността в пандемията

Професор сезира Гешев - НОЩ е организирана престъпна група - 1
Снимка: Shutterstock

"Има обосновано предположение, че т.нар. Национален оперативен щаб (НОЩ) е организирана престъпна група и дори да не е такава, с действията си в нарушение на чл. 326 от Наказателния кодекс е създала обстановка за масова смърт". Това заяви пред журналисти професорът по медицинска физика и по биофизика Лъчезар Аврамов и съобщи, че ще сезира главния прокурор за смъртността в пандемията, предаде "Актуално".

Посоченият член от НК гласи: "Ал. 1: Който предава по радио, телефон или по друг начин неверни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, злополука или тревога, се наказва с лишаване от свобода до две години. Ал. 2: Ако от деянието по ал. 1 са настъпили значителни вредни последици, наказанието е лишаване от свобода до пет години и глоба от десет хиляди до петдесет хиляди лева".

"Това са действия на една група, по мое мнение - организирана престъпна група с ръководител бившия министър-председател, който във връзка с обявяването на пандемията не пусна Националния план за готовност за пандемия, който е изработен по европейски модел още през 2006 г.", посочи професорът. Аврамов упреква бившите управляващи освен за пренебрегването на съществуващия план и за създаването на НОЩ, което, според него, е било за всяване на паника "с користна задача - да се управлява населението". Има обаче съдебна практика, която сочи, че не може да се счита за всяване на паника съобщаването на неблагоприятна информация, която касае живота и здравето на обществото.

Самият факт, че за двете вълни на коронавирусната епидемия в края на 2020 г. и в началото на тази година са починали около 40 000 души, от които само 35% са позитивни за COVID, е показателен, че проблемът е огромен, подчерта професорът, коментирайки резултатите от извършения по разпореждане на новия здравен министър анализ на управлението на здравната криза. "20 000 души са убити от управлението на държавата", изтъкна Аврамов. Той е категоричен, че това е катастрофа, предизвикана от управлението.

Той е категоричен и, че борбата с пандемията е трябвало да се води по съвсем друг начин и посочи, че това е описано от професионалната общност в "Декларация Грейт Барингтън", подкрепена от около 20 000 лекари, вирусолози и специалисти по обществено здраве. За тази декларация обаче има основателни съмнения, че е чисто лобистки продукт - например в британското издание The Guardian има специална статия как декларацията е подписана хора като "д-р Джони Бананас", "Макарена", "Университета на майка ти", както и 18 хомеопати и 100 специалисти по дейности като "масаж" и "хипноза", според Sky News.

Иначе основният акцент на декларацията е, че в началото на пандемията не е трябвало да има затваряния, а срещу още непознатия (и до днес в немалко отношения) вирус да бъдат пуснати младите и активни хора, които по естествен път т.е. чрез преболедуване и на принципа "който оцелее" да изградят колективен имунитет. "Най-състрадателният подход, който балансира рисковете и ползите от достигане на стадния имунитет, е да позволим на тези, които са изложени на минимален риск от смърт, да живеят нормално живота си, за да изградят имунитет срещу вируса чрез естествена инфекция, като същевременно по-добре защитават тези, които са с най-високия риск", гласи основата на декларацията. Концепцията за колективния имунитет при COVID-19 обаче вече се отрича от все повече големи експерти, заради появата на нови и нови, по-заразни варианти на вируса. Най-актуалният такъв е Делта, а един от най-именитите учени, които казаха, че с появата на този вариант вече няма шанс за колективен имунитет и изчезване на COVID-19 от човешката популация, е ръководителят на ваксинационната програма на Оксфордския университет Андрю Полард. Припомняме и друг всепризнат научен факт - коронавирусът мутира, когато се размножава, а се размножава когато ни заразява. Колкото повече заразени, в чийто организъм вирусът се развива за по-дълъг период, толкова по-голяма вероятност за мутации. Мутациите представляват "случайни грешки" при размножаването - вирусът не може да създаде абсолютно точно свое копие, а го прави малко по-различно и именно с натрупването на огромен брой "случайни грешки" някоя от тези грешки всъщност се оказва полезна за вируса да става по-устойчив и по-заразен.

"Това са фокусирани мерки за ограничаване на заплашени групи", поясни Аврамов за "Грейт Барингтън" и отбеляза, че при приемането на документа още не е имало ваксини. За самите ваксини неговата позиция е: "Ваксините също са фактор за ограничаване на заболяването, макар че досега нито една ваксина не е официален медикамент и едва единствено ваксината на Pfizer вече се води ваксина и то само в САЩ (бел. ред. - ваксината получи пълно одобрение в Съединените щати, а преди това се ползваше "под условие". Уточнението "под условие" означава, че са налице достатъчно убедителни данни за качеството, безопасността и ефикасността на ваксината.

При това положение компанията-производител ще продължи да предоставя резултати от основното изпитване, което продължава 2 години. Това изпитване и допълнителни проучвания ще предоставят информация за това не дали, а колко дълго трае защитата, до колко добре ваксината предотвратява тежко протичащото заболяване COVID 19, доколко добре защитава имунокомпрометирани хора, деца и бременни жени и дали предотвратява асимптоматични случаи. Всички официално разрешени за употреба ваксини срещу коронавирус в ЕС са пуснати към момента на написване на материала "под условие"). Всички останали са медикаменти за спешна употреба, но тъй като бяха ваксинирани милиони хора, по всяка вероятност щетите, които нанася ваксинирането, са по-малки от щетите, които нанася заболяването". Проф. Аврамов обаче е категоричен, че ваксинацията не може да бъде основният инструмент за борба с пандемията. "Отхвърлени бяха редица методи, които са много по-ефективни и досега не се прилагат в здравната мрежа", каза още той, упреквайки бившите управляващи от ГЕРБ. Като позитивни той определи мерките, свързани с пренасянето на борбата срещу COVID от болничните заведения в извънболничната помощ, но смята, че тези мерки трябва да бъдат много по-интензивни.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 120 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    208 22 Отговор
    Затвор за НОЩ!Вчера запалихме огромна клада от намордници пред здравното министерство.Кеф!

    Коментиран от #5, #10, #39, #42, #81

  • 2 Българка

    44 43 Отговор
    Извинявам се, че не е точно по темата, но всички, които не са чули коментара на Дончева за 500 К и оклевятяването й от Тошко и Василев, пуснете си на ЕК- тече повторение на позицията на Дончева в повторение на Евродикоф

    Коментиран от #37, #60, #62

  • 3 Ставри

    134 8 Отговор
    Чакам ОПГ-то. Каскетурата да не се ослушва.
  • 4 Demonaz

    168 15 Отговор
    Нощ са новото НКВД. Вожда им борисов методиев е комунист.

    Коментиран от #31, #47

  • 5 Гробар

    9 63 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Дано пукн.....

    Коментиран от #19, #44

  • 6 ТаУмВзе

    159 7 Отговор
    Каскета му дреме на шапото! Той също е част от ОПГ ГРОБ и нищо няма да направи. Много ясно!
  • 7 канарчетата отлетяха на юг

    143 6 Отговор
    Той пък този намерил на кого да се оплаче..все едно да се оплачеш на Гьоринг от Хитлер..
  • 8 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    75 31 Отговор
    И Кацаров е същия некадърник!
  • 9 Щамът Андромеда

    131 3 Отговор
    Тя цялата прокуратура се държи като опг, вие си чакайте някой да разследва НОЩ.
  • 10 Очевидно е

    126 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    Борисов е въздух под налягане!

    Коментиран от #53

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    98 16 Отговор
    КОСТАДИН АНГЕЛОВ от герб завлче АЛЕСАНДРОВСКА БОЛНИЦА С 70 000 ЛЕВА

    Коментиран от #20, #35

  • 12 dron

    92 5 Отговор
    Все някога ,надявам се скоро, чашата ще прелее и някой от гроп-дпс ще си го получи.
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    70 5 Отговор
    ПРОФЕСОРЕ
    ГАРВАН ГАРВАН ОКО НЕ ВАДИ
  • 14 Българка

    112 11 Отговор
    Гешев не се сезира за чекмеджето, за Мата Хари ,за липсващите 700 милиона в бюджета, които близкият до Пеевски Горанов не видя, за близо 70 милиона подкуп, дадени от Божков на Горанов и Борисов, няма развитие за къшата в Барселона и пране на пари. Мислите ли, че сега ще се сезира ? Той е там не , за да бори престъпленията, а за да ги покрива и създава
  • 15 Естествено

    92 9 Отговор
    Освен това, трябва задължително да се потърси отговорност и да си понесат наказание онези, по чиято вина и под чието непрестанно всяване на параноичен страх, се самоубиха няколко човека миналата година!
  • 16 XYZ

    22 77 Отговор
    Да не изпадаме в крайности и истерия!
    Изцепките на ПП Възраждане са предизборни! Гласувах за тях, но вече - не!
    Работата на учените продължава и ще научим истината или поне полезна част от нея! За съжаление това изисква време! И не се знае колко!

    Коментиран от #30

  • 17 Ftgft

    83 7 Отговор
    За геноцид присъдата е смърт, какви 2 или 5 години?
  • 18 АМОН

    81 7 Отговор
    ЧУДЕСНО АВРАМОВ, НО ПРЕДПОЛАГАМ СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ КЪМ "СЕВИ" ЗА КОНСУЛТАЦИЯ И РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ Е НИКАКЪВ.

    ДОКАТО ГО ИМА ГЕШЕВ ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМ, А ГЕШЕВ ЩЕ ГО ИМА ДОКАТО ГО ИМА ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ , КОЙТО НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ИМА ТАКЪВ НАРОД , ГЕРБ, ДПС И БСП НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СМЕНЯТ.

    Коментиран от #63, #65, #67

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 14 Отговор

    До коментар #5 от "Гробар":

    колега ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ ме нарича ХА ХО а той лъжец няма нито ресторант нито пък е бизнесмен
  • 20 Последния Софиянец

    75 7 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    70 000 000 завлече гейчето Ангелов.
  • 21 Тръмп

    20 75 Отговор
    От къде ги намирате тези дебили които повдигат обвинения и раздават присъди без грам мозък?;)

    Коментиран от #22

  • 22 Проф Лъчезар Аврамов

    75 11 Отговор

    До коментар #21 от "Тръмп":

    Затвор за НОЩ!
  • 23 123

    55 8 Отговор
    Гешев е назначен от Сатанистите. От него не чакайте спасение.
  • 24 Зелен

    5 21 Отговор
    Как се казва динозавъра който има с 500зъба?
  • 25 Хиляди хора казаха и написаха, че Нощ е

    61 5 Отговор
    ОПГ, използвана за Политически цели но Прокоратурата и Гешев се направиха, че нито виждат, нито чуват!! НОЩ се използваше за Опсихясване на Народа, да бъдат Потиснати Протестите, да Оцелее Борисов!! А Прокоратурата се правеше на глуха и сляпа!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Иво

    17 48 Отговор
    Пръкна се още един луд комунист. Това червено племе са неизтребими.
  • 28 Циркус Булгаристанус

    16 27 Отговор
    Хахахааа..това като цирковете на Сидерофф.Дай да дигам пушилка,да се радва маймунарника,то файда ясно че няма..важното е маймунарника да се нахъсва да гласува за разни "спасители"
  • 29 Хахаха

    17 55 Отговор
    Прoфecoр пo мeдицинcкa физикa и пo биoфизикa Лъчeзaр Aврaмoв

    Тoвa aкo нe e изкoпaeмo нa AБВ/Мaнгърчe/Възраждане, тe нA...

    НOЩ e cъвeщaтeлeн oргaн бe ч.у.к.у.н.д.у.р ... Миниcтeрcки cъвeт взимa рeшeниятa ...
    Дa дoклaдвa и cлужeбнoтo прaвитeлcтвo, зaднo cъc Cтoйчo Кaцaрoв .
    Eй oт тaкивa прoфecoри к.a.т.и.л.и cи пaтим

    Коментиран от #33, #55

  • 30 Адвокат

    30 2 Отговор

    До коментар #16 от "XYZ":

    Да бе, гласувал си дръжки! Ей на тия избори ще видиш как ще влязат е парламента и ще ви освиркват всеки ден!
  • 31 Сандо

    35 7 Отговор

    До коментар #4 от "Demonaz":

    Докато все комунисти са в главата ви демократизаторите ще ви изтребят тихо и неуловимо,дори с вашето тъпо съдействие.Елате на себе си,вече сме 2021 година и светът е коренно различен!

    Коментиран от #40

  • 32 Гост

    55 9 Отговор
    След 2г се появи един смел човек да ви каже истини и как е нужно да се действа и да не стои като мишка в дупката си човек спазвайки тези мерки водещи до повече проблеми и заболявания.
    Точно мерките и страхът на хората в тази изкуствено създавана пандемия и неточни цифри водеща до ежедневен стрес не е здравословно за обществото и не е път към оздравяване.

    Коментиран от #41

  • 33 Анонимен

    23 5 Отговор

    До коментар #29 от "Хахаха":

    Четеш избирателно и за това така и разсъждаваш и приемаш:
    Той е категоричен и, че борбата с пандемията е трябвало да се води по съвсем друг начин и посочи, че това е описано от професионалната общност в "Декларация Грейт Барингтън", подкрепена от около 20 000 лекари, вирусолози и специалисти по обществено здраве. За тази декларация обаче има основателни съмнения, че е чисто лобистки продукт - например в британското издание The Guardian има специална статия как декларацията е подписана хора като "д-р Джони Бананас", "Макарена", "Университета на майка ти", както и 18 хомеопати и 100 специалисти по дейности като "масаж" и "хипноза", според Sky News.
    Човека се аргументира и при това е нещо различно от другите професори излизащи да стряскат народа и да казват ваксини трябва да си слагате,а нима само това е единственият начин да се справя света с измисления вирус?
  • 34 браво

    44 6 Отговор
    Колкото по-меко е едно население, толкова по-жестока става властта. Съпротивлявайте се! Нека да подкрепим професор Лъчезар Аврамов - един от малкото истински учени в България!
  • 35 Нищо е

    19 6 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    70 000 са трохички
    в сравнение с пачките
    в спалнята на Борисов, нали?
  • 36 Павел пенев

    40 4 Отговор
    Вярно е че НОЩ са ОПГ ръководена от тартора Али Баба,но да се оплакваш на Гешев от тях е просто удар във въздуха, както казваше един наш истински професор по право Живко Сталев. А сега гледаме резилите на професори като Близнашки,Мутафчийски,Кантарджиев, Ангелов-гнусни нищожества,но Али Баба от Банкя ги обработва за кандидат президенти.
  • 37 Очевидно е

    33 5 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    Борисов е въздух под налягане!

    Коментиран от #45

  • 38 Gowo

    22 2 Отговор
    Почакай ...Ей сега Гешеф ще позвъни на Севда . Бр...И ще се оплаче на Бойко
  • 39 MMM

    24 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Не мога да си обясня защо на наѝ некадърната гилдия - кръчмарската им се дава такова поле на изява. Ще си помисли някой че в България освен кръчми и дискотеки друго няма и ако ги затворят България ще фалира 😂😂😂😂😂
  • 40 Demonaz

    16 2 Отговор

    До коментар #31 от "Сандо":

    Какви демократори те гонят? Управляващите в ЕУ са еко-талибани,неомарксисти и подобни сатрапи. Лягай,че ти е много зле.
  • 41 ГЛЕДАХ ГО ПО РАДИОТО

    14 3 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    И КАКВО НОВО Е КАЗАЛ БЕ!??!КОЕ ОТ ТОВА ТИ НЕ ГО ЗНАЕШ???Бил казал,ахаа даваха го по телевизията!И кво,КАКВО????30год ви лашкат ей такива дето КАЗВАТ,КВО КАЗВАТ ,НЕЩО ДЕТО ВСЕКИ ГО ЗНАЕ,АМА КААЗВААЛ!!!И на кого го казал на ГЕШЕВ !!!Абе ти изобщо имаш ли малко сиво бе..алоооууу
  • 42 Подкрепям

    39 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Абсолютно точна статия и коментари в нея. Обвинението е правилно, даже е меко. Никой не може да каже, кой от какво е умрял без аутопсия и заклчение от патоанатом, но такива аутопсии не се правеха даже в рамките на възможното, защото тогава щяха да излязат наяве истинските причини за тези смърти, които очеизвадно не са Ковид. Ако беше ковид, щяха да го докажат с аутопсии. Следователно във всичко това няма никаква наука, а границите на лъжите и измамите е силно премината.

    Коментиран от #49

  • 43 ДОБРЕ

    28 4 Отговор
    НАПИСАНО. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. БИБИТКО НОЩ, ЩАБ
    СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НЕ НАВРЕМЕ
    СПРЯНА ПАНДЕМИЯ ОТ COVID 19
    В БЪЛГАРИЯ. ТОВА ГО ПИША ОТ ГОДИНА. И НАЙ ВЕЧЕ ЗА СТРАХА
    КОЙТО ВСЯВАХА В НАРОДА. НЕ
    РЕФОРМИРАНАТА 12 ГОД. МЕД. СИСТЕМА. САМО УВЕЛИЧАВАНЕ
    НА ПАРИТЕ ЗА КАСАТА. И ЕДНО
    ГОЛЯМО КРАДЕНЕ.

    Коментиран от #46

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Няма нищо

    2 6 Отговор

    До коментар #37 от "Очевидно е":

    адекватно от коментара
  • 46 Абсолютно правилно,

    7 21 Отговор

    До коментар #43 от "ДОБРЕ":

    но съд трябва да има и за всички отговорни личности, които излизаха и твърдяха , че вирус няма и горяха маски , подвеждаха хората да не спазват противоепидемични мерки !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Нощ

    8 6 Отговор
    Е сега яко ще се мре!
  • 49 А руснаците

    5 10 Отговор

    До коментар #42 от "Подкрепям":

    от какво умират дали не е от СПУТНИК ?!
  • 50 Целта

    37 3 Отговор
    Целта беше и все още е да бъдат ваксинирани колкото е възможно повече хора. За това бяха затварянията, защото колкото повече преболедували - толкова по-малко ваксинирани. За това и натиска ако може и децата да ги ваксинират. Ако може и бебетата при раждане.
    Затова е и бързането в момента, защото скоро ще почнат да излизат наяве проблемите с ваксините и тогава ще е трудно да убедят някого да се ваксинира.

    Коментиран от #68

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Избирател

    8 8 Отговор
    Скоро ще видим в коя политическа листа ще се появи проф. Аврамов. Личното ми мнение е, че е закъснял за такъв тип промотиране на личността си, но кой знае? Следете събитията.
  • 53 бечев

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Очевидно е":

    Не можеш ли просто да кажеш,че Методиев е плондер,или поне мяур?
  • 54 Стресов

    15 2 Отговор
    За това едва ли ще ги погнат. Виж, за огромните кражби, за които има документални следи, е много по-лесно.
  • 55 Я пак!

    21 3 Отговор

    До коментар #29 от "Хахаха":

    Друго си е, викаш физикът Витанов да ти прогнозира!? На него вярваш, ама на този не? Интересно...
  • 56 Каква

    19 4 Отговор
    Прокуратура бе хора?Браво на този човек но невиждам какво ще се промени.Страха е най лошата болест а те точно това изкаха нощ да направят.Господ да ни пази всички и да ни даде сили да се преборим.
  • 57 брей и гaдoве

    10 2 Отговор
    Са да нема - ама не всичко е от COVID , както го пишехте в разгара на пандемията , за да нагнетявате напрежение , ние само с добри намерения и единствено от грижа. Да ви се приложи и члена на Бай Ставри , та да запомните , че такива работи се наказват .
  • 58 Започна

    7 14 Отговор
    Злобата между хората започна да затихва и на някого това не му харесва.Давайте да търсим под вола теле,за да продължат хората да се карат.Току виж се огледат и осъзнаят какви правилни неща са направени за 12 години,а на нас това не ни е ИЗГОДНО.

    Коментиран от #59

  • 59 корупцията

    16 3 Отговор

    До коментар #58 от "Започна":

    Дванадесет години се изгражда система за кражба и ненаказуемост , какво добро да видя ? Каквото и начинание да е сътворено , то е с цел източване на средства , на ресурс .
  • 60 LOSHIA

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    И какво ще чуят ако не са го чули??НИЩО!!!!!
  • 61 ДА ДОЦ. И ПРОФЕСОР

    2 1 Отговор
    Са разбрали че грабва лечение. А АКАД. ПЕРКО НАУМОВ. ВАКСИНИ ТА ВАКСИНИ АКО СТАВА ВСИЧКО СЪС ВАКСИНИТЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО ЩЕ СВЪРШИ БЪРЖЕ БЪРЖЕ ЗАЩОТО ДО ТЯХ НЯМА ДА СТИГНАТ А КОЛКО ДОКТОРИ СИ ОТИДОХА И ЩЕ СИ ОТИДАТ НАЛИ СЕ ПАЗЯТ
  • 62 изрод от ГЕРБ

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Българка":

    Брееей,голям уплах от ИТН !Брееей!!!!
  • 63 LOSHIA

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "АМОН":

    ЗАЩО ПРОПУСКАШ ДБ и ИБГНИ?? ТЕ СА ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ!! ТОВА Е ИЗВЕСТНО В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 изрод от ГЕРБ

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "АМОН":

    65 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ИСКАХА ПРОМЯНА,А 175 ПОДМЯНА!НИМА МИСЛИШ ЧЕ,ХОРАТА СА СЛЕПИ И ГЛУХИ!!
  • 66 ДЕН

    0 2 Отговор
    е неорганизирана престъпна група
  • 67 Алигаврх

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "АМОН":

    Бе маайте го тоа Гешеф, бе ...
  • 68 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 3 Отговор

    До коментар #50 от "Целта":

    ТОВА НЕ Е ВАКСИНА, ТАКА КАКТО И COVID-19 (SАRS-СоV-2) НЕ Е ВИРУС, защото няма ДНК. Затова се казва КОРОНА-ВИРУС. Има частично РНК и всъщност е огромна органична молекула с неустойчив строеж, което води до безброй мутации... Ефективна ваксина не може да се създаде заради БЕЗБРОЙНИТЕ му мутанти. В природата са регистрирани НАД 1700 корона-вируси, най-много по животните...
    Спасението е здрав и силен организъм, който НЕ Е ТРОВЕН ОТ ДОКТОРИТЕ С ВСЕВЪЗМОЖНИ ХАПЧЕТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО С ГОДИНИ. Прилагат тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия са напълно безпомощни... "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.
  • 69 mi6osp

    3 3 Отговор
    На практика собствените решения за борба с епидемията
    на НОЩ са по- малко от пръстите на едната ръка. Всички решения взимаше Борисов, НОЩ беше само рупора му.
  • 70 Hoho Boho

    10 2 Отговор
    Аз, и не само аз, много пъти сме казвали, че НОЩ са престъпници.
    Трябва да отговарят за престъпленията си.
    -
    ПП
    Г-н Асен Балтов многократно налагаше грешни внушения, които не сътветстваха на образованито му. Има ги в Нета. Нищо не е забравено
  • 71 Е то

    1 2 Отговор
    Бива глупости, но това минава всичко !
  • 72 Бръщолевене

    3 7 Отговор
    Още един изкукал се изсекна и губи времето на прокуратурата! Не е наясно горкият че ако се пусне този вирус свободно сред населението, няма начин да се опазят податливите групи - те не живеят в изолатор. Смъртността при такъв вариант лесно може да мине 15% от населението!
  • 73 Hoho Boho

    6 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Професор сезира Гешев - НОЩ е организирана престъпна група
    ====
    Сега на ход е Гешеф.
    Ние сме правова държава.
    НАЛИ?

    Коментиран от #74

  • 74 4 км

    3 8 Отговор

    До коментар #73 от "Hoho Boho":

    В правовите държави не обръщат внимание на изкукали доноси като този, а ги вкарват в лудницата за лечение.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Червените професори са напаст.

    4 6 Отговор
    Тъмночервен професор ще сезира международното положение.
  • 77 5577

    3 7 Отговор
    Ще си счупите езиците. Представям си как цели дни е висял над тази статия и на края дори и пари е взел. Бе професор Аврамов имате дарба. По лесно е в пустинята вода да правите. Какви са тия мераци на тия благодетели, че и много пари дават. И на края като се замисли човек ЕДНА ГОЛЯМА ГЛУПОСТ. Надявам се да не си на аванси, защото наистина много труд си хвърлил.
  • 78 Лукреция

    10 1 Отговор
    Всеки един от бившите управлявали тулупи трябва не по едно, а по няколко повдигнати обвинения да се сдобият. Но докато Гешеф си бъбри със Севда, тулупите са защитени и в безопасност.
  • 79 Петров

    6 3 Отговор
    В Китай правят дезинфекция по улици и места съсъ струпване на много хора, а тук Фандъкова нищо.
  • 80 Проф. АВРАМОВ!!! ПОКЛОН!! НОЩ е ОПГ!!

    7 2 Отговор
    Но ние нямаме Независима и Работеща прокоратура, резултата от вашия труд и начинание е почти Обречен!! Но ви Подкрепяме, пуснете Соц Проучване, Подписка, и ще видите, че стотици хиляди хора ви подкрепят!! Успех!!
  • 81 селски бек

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ей глупак, кажи го на моя приятел чиито баща почина от Ковид, защото не се бяха ваксинирани!!!!
    Аман от селяни "софиянци"!
  • 82 ДЕ СПА БЕ

    2 3 Отговор
    ПОЛОВИН ГОДИНА ЛИ СЕ ТУТКА БЕ И СЕГА КАТО НАПЪНАХА РАДЕВ СЕ СЪБУДИ ДА АМА КЪСНО БЕ ПРОФЕСОРЕ АДЕ ЧУПКАТА
  • 83 жжжжжж

    1 5 Отговор
    има и про сти професори . авторът е такъв.
  • 84 Дедо

    2 2 Отговор
    това определение за НОЩ, подхожда повече за партиите на протеста, чалга-талибаните, тая, оная, отровните трима и тези дето им плащат