Last news in Fakti

25 Септември, 2021 10:41, обновена 25 Септември, 2021 11:55 2 913 81

Министър Кацаров: Хазартно отношение към живота е, ако при тези числа не се ваксинираш

  • стойчо кацаров-
  • ваксини-
  • числа-
  • хазартно отношение-
  • живота

Стремежът е присъственото обучение да продължи до края на учебната година, освен ако не навлезем в тъмночервената зона, казва Кацаров 

Министър Кацаров: Хазартно отношение към живота е, ако при тези числа не се ваксинираш - 1
Снимка: БГНЕС

Ваксината ни предпазва да не боледуваме тежко, да не умрем. Хазартно отношение към живота е, ако при тези числа не се ваксинираш. Дори хората само над 60 години да се ваксинират масово, аз съм готов да отменя всички мерки, защото смъртността е там. Смисълът на третата доза е да подобри имунната защита, което да доведе до по-малък брой болни и до по-малък брой починали, прилага се след като са изминали 6 месеца след завършен цикъл на имунизация. Това заяви в "Денят започва" nо БНТ министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров.

По думите му стремежът е присъственото обучение да продължи до края на учебната година, освен ако не навлезем в тъмночервената зона. "Ако се ваксинираме масово, присъственото обучение ще остане за всички деца. Продължава при децата да протича по-леко заболяването. Относно случаи на смъртност при деца, те са с тежки увреждания", допълни министър Стойчо Кацаров.

Според него се поставя трета доза на "Пфайзер", защото те са напреднали в изследванията, министърът отрече да има търговски или политически причини в избора.

"Възможно е някой да си е слагал трета доза, но тя не е регистрирана в системата, формално е нарушение на правилата. Цялата организация за поставянето е осигурена, призовавам всички да го направят. Случаите на тежки усложнения са изключителна рядкост, всяко лекарство може да даде странична реакция. Преобладаващият щам е Делта, извършват се проверки на заведенията, набелязват се определени обекти. И най-добрият контрол няма да е успешен, ако самите хора отказват да участват, не е нужно да се гоним. Няма паника и хаос, разкрити са необходимите легла, създадена е добра организация, има лекарства", добави Стойчо Кацаров.

Той коментира, че в момента се изписват лекарства за домашно лечение на COVID-19.

"Те са безплатни за здравно осигурените, здравно неосигурен ще получи диагностика, но няма да получи безплатни лекарства. Става по-бавно, отколкото ми се иска, има политическа намеса, опит да се саботира процесът. Очевидно е, че има разпореждане към кметове на общини да се въздържат и да не допускат общински ДКЦ-та да сключват договори за разкриване на COVID зони", подчерта Стойчо Кацаров.

"Аз съм силен привърженик ваксинацията да е доброволна, възможно е да се обсъдят мерки за повишаване на сигурността на определени категории хора, например един конгрес да може да се проведе, ако в залата бъдат допускани само хора, които са ваксинирани, преболедували или имат отрицателен тест", уточни още Стойчо Кацаров.

Кацаров засегна и темата за сигналите за фалшиви COVID сертификати.

"Те са анонимни, да ги разкрие може полицията и прокуратурата, допускам, че част от ваксинираните случаи в болница може да са имунизирани само на книга и затова да са починали, да са попаднали в болница и да са в тежко състояние", коментира още Стойчо Кацаров и отбеляза, че е нямал колебания относно уволнението проф. Асен Балтов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Християнин

    80 3 Отговор
    Защо не дадете личен пример г-н министър ??????!!!!

    Коментиран от #34

  • 3 Последния Софиянец

    77 2 Отговор
    В България живота на всеки е хазарт.И на бедните и на богатите.
  • 4 сила

    55 3 Отговор
    аз съм комарджия,баща ми и дядо ми също.....а да видиме кой кого
  • 5 Ти до

    70 3 Отговор
    Онзи ден друго разправяше.
  • 6 БАЙ Х@Й‼

    72 3 Отговор
    Числата са такива каквито искат да ги виждате ! Дали е 6 или 9 - зависи откъде го гледате. Днес ми се наложи да си правя тест , ако си направя десет теста в десет лаболатории утре какво ще отчете системата Ви господа - спад на заболелите ли ?
  • 7 КАЦАРОВ, ПАК СЕ СПЕЧЕ,,,,,,

    37 6 Отговор
    Сега ли го разбра бе Кацаров....там в това правителство май сте с промити мозъци
  • 8 Хахаха

    92 3 Отговор
    Популизъм отвсякъде. Ама вие ако сте толкова притеснени за живота на българина, първо ще има социална политика, а не който има пари ще оцелее който няма, ако оцелее. Много се загрижени, а хляба се увеличава, тока се увеличава, всички продукти се увеличават билетите се увеличават....,а ти загрижен за народа, че не се ваксинира ПФУУУУУ
  • 9 Млъкни бе

    79 3 Отговор
    Какво знаете вие за живота, слугите на парите и фармамафията?
  • 10 Шопо

    56 3 Отговор
    Тоя е най-големият гарбидж от цялото правителство...
  • 11 БАЙ Х@Й‼

    37 3 Отговор
    Защо в САЩ спират да ползват ПуСиАр, а в ЕС само срещу него издават "еврейска звезда" ( в БГ 100 000 души с епикриза от здравно заведение сме недостойни за сертификат) ?

    Коментиран от #53

  • 12 Киро Жарта

    32 4 Отговор
    Тиквата ви пр€€ба!Остави ви галопираща инфлация 🎃🇱🇷
  • 13 Фаро

    63 1 Отговор
    Кацата нищо не е разбрал от интервюто с патолога,който му обясни като на глупак,що е то ковид и Кацаров се съгласи.Е сега разбираме,че нищо не е разбрал ама грам

    Коментиран от #32

  • 14 хмм

    70 1 Отговор
    Като си ролкова загрижен що не направите лекарствата без пари? А иначе ваксината е безплатна. Безплатното винаги е съмнително. И на осъдения на смърт инджекцията е безплатна.
  • 15 Хх666

    68 4 Отговор
    Политиците трябва да разберат че хората им плащат заплатите и те са им работодателите.народа не иска да се ваксинира от къде на къде те ще принуждават хората и ще им ограничават свободата

    Коментиран от #20, #46

  • 16 Ханибал

    34 1 Отговор
    Ще те ваксинирам аз с оловна инжекция в вмирисания търбух.
  • 17 КАЦАРОВ, РАЗКАРАЙТЕ ТОЗИ ВИТАНОВ,

    25 5 Отговор
    Този нее математик, а някакъв физик, учил и писал за"поривите на вятъра"! Лудото Л Томов е Учил някакви механики, машинни елементи, НЕЕ Математик!! Нито Медик!! Тези двамата настройват хората да стават Антиваксари!!! Него ли разбираш това, никой ли нети казва, какво пишат и правят тези двамата!! Кацаров, Разскарай тези психари!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 изяж си диплома

    48 1 Отговор
    Ако се " ваксинираш " с тези експериментални медикаменти дето неправилно ги наричате ваксини как стоят нещата бе Кацаров ?
  • 20 БАЙ Х@Й‼

    49 1 Отговор

    До коментар #15 от "Хх666":

    Кравата не дава мляко , хората и го взимат ‼️ Така и политиците - не ние им плащаме заплатите, а те си взимат от нашите пари ‼️ На колко от Вас им вдигат заплатата на всеки три месеца ❓
  • 21 UFO

    42 1 Отговор
    Псевдо ваксините са допуснати временно . До средата на октомври та затова сега се дава зор , че да не изтърват комисионните. Да ви приличаме на бели мишки , а ?!?!
  • 22 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    30 1 Отговор
    Как може лекар да си ...на знанията ,ипломата и да говори,първо това не е ваксина в буквалното значение на думата.Второ боцкането е рисковано и не предпазва от заболяване нито от смърт.И трето не ви ли омръзна да спамите и да давате айти пи адресите на куките??Едно време при бай ТОдор имаше...Сега сте англосаксонски слуги!Един път при първите му стъпки го видях в подлеза изглеждаше -Нормален...Явно власта покварява бързо!

    Коментиран от #25, #27

  • 23 Искам ваксина

    15 8 Отговор
    Искам СпутникV, ефективна и безопасна ваксина. Защо не се спазват човешките ми права.

    Коментиран от #43, #56, #57

  • 24 Бай Ганьо

    4 8 Отговор
    Ами ще рискувам .Чекирам ! Аll in one !
  • 25 БАЙ Х@Й‼

    17 2 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ами страх го е да не го самоскочат от някоя спалня на 12-ти етаж !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 БАЙ Х@Й‼

    26 1 Отговор

    До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Нищо лично ::::: 24.01.20.г :: "Внезапна смърт покоси изпълнителния директор на СЗО (лекар епидемиолог на 51г)
    Това съобщи в "Туитър" генералният директор на здравната организация Тедрос Гебрейсус." - и ПЛАНдемията ПЛАМНА ‼️

    Коментиран от #72

  • 28 ЕВРО НЮЗ

    29 1 Отговор
    Набирането на доброволци ( безплатни) Тестер Ковидари приключи господин министър.
  • 29 о вакса

    8 0 Отговор
    аз съм недоук,обичам да чета между редовете и сайта българските времена!
  • 30 Майна

    37 1 Отговор
    Отчайващо НАПЪН НА КАЦАРОВ ДА ПРИЗОВАВА ХОРАТА ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТ С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ПРЕПАРАТИ ОТ ,КОИТО ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ СА ИМАЛИ ЛЕТАЛЕН ИЗХОД ЗА НАД 34 000 ДУШИ, ЗАСЕГНАТИ ТЕЖКО НАД 6 000 000... Това ОФИЦИАЛНО, САМИ МОЖЕ ДА СЕ ДОСЕТИТЕ ПРИ ТОВА УКРИВАНЕ , ЛИПСА НА АУТОПСИИ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.....И ТОВА ТОЙ ГО ПРАВИ С ,,ЧИСТА,, СЪВЕСТ ????
  • 31 Майна

    24 0 Отговор
    Един коментар на АМЕРИКАНСКИ УЧЕН...,,КЪДЕ ОТИДОХА ХОРАТА, ЗАЩО ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ ЛИПСВА РАБОТНА РЪКА , ТОВА Е УКРИВАНЕ НА СТРАХОТНАТА УКРИТА СМЪРТНОСТ , КОЯТО СКОРО ЩЕ Е ОЧЕБИЙНА...

    Коментиран от #50, #65

  • 32 Им бе цилус

    28 0 Отговор

    До коментар #13 от "Фаро":

    Хазартно отношение е, да се инжектира с експирементални течности. Посочи само един депутат от Р Италия, който е ваксиниран, г-н Кацаров. Който разбрал-разбрал. Ясно?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Отровното трио

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "Християнин":

    Ама не с витамин С, както се ваксинира оня гербав Мутафчийски
  • 35 БСП за България и Радев

    21 1 Отговор
    Този за съжаление се продаде и така вреди на имиджа на генерал Румен Радев. Незабавна оставка!!! Иначе протести до дупка
  • 36 тиквата

    6 5 Отговор
    а за радев няма да гласувам с този вирус където го държи
  • 37 Майна

    26 0 Отговор
    Вчера FDA в САЩ ,ВЗЕ ИЗНЕНАДВАЩО РЕШЕНИЕ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖИ ОТ БУСТЕРНА ДОЗА И ЗАЯВИ , ЧЕ ЗАСЕГА СЕ ,,ЗАБЕЛЯЗВАТ,, И НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ И НЕ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ СА БЕЗОПАСНИ... Това е изявление, което говори, че след ПРИЕМАНЕТО ИМ КРАЯТ ЩЕ Е МНОГО ФАТАЛЕН ,А ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ЗЕМЯТА НЕ СА СЕ ИНЖЕКТИРАЛИ, Т.Е. МНОГО ЗДРАВИ, КОИТО СА ЗАПЛАХИ ЗА ТЯХ ...ЗАТОВА Е ТОЗИ ОГРОМЕН НАТИСК ЗА ИНЖЕКТИРАНЕ, ПРЕДИ ДА ..ЛЪСНЕ ,ЧЕ ИНЖЕКЦИТЕ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ САМО ЗА ЕДНО ....
  • 38 ⚜️Просветен⚜️

    32 0 Отговор
    Я не ми чети морал за отношението ми към живота , еднодневка такава !!! Или заставай с името и подписа и цялото имущество на рода си , че ваксата е безопасна или ходи са думкай в сурата! Селяндурин , той ще ми говори за отношение към живота и ще ми чете морал !!!
  • 39 Министре,

    17 0 Отговор
    ти консултира ли се с Деса и Радев ?! Миналата година те твърдяха, че вирус няма и ни казаха да не носим маски даже и ги гориха,аз им вярвам !
  • 40 Ммдабе

    26 0 Отговор
    Глупости ! Някой доказал ли е, че тия ваксини са напълно безвредни ? Тоя министър ще поеме ли отговорността за евентуални здравословни вреди и усложнения, след това свое изказване ?!! Чакам отговор !
  • 41 гневна

    24 0 Отговор
    Продажно човече. Продаде си душата за един временен пост. Политически труп. Още могат да се намерят в интернет видеоклиповете му, обясняващи как мерките са прекалени, че това е една много странна пандемия без болни, че хората умират С, а не ОТ коронавируса...и т.н. Мекере продажно. Няма да се "ваксинирам" стия отрови.
  • 42 ⚜️Илюминат⚜️

    26 0 Отговор
    Защото изобщо не е хазартно отношение да се бодеш в някъв микробус на битака или в неква палатка в мръсното и прашно метро , с неясни субстанции за които не се е намерил един държавник или производител да поеме отговорност !!! Аве , демагог окявфан , вие за какви ни взимате бе? Бъркате добрия ни нрав и търпение с глупост и ще се наиграете!
  • 43 Руснаците не я искат

    6 1 Отговор

    До коментар #23 от "Искам ваксина":

    простият Ганьо реве за нея !
  • 44 ТаУмВзе

    24 0 Отговор
    Улавняк! Имам позната на 34,след 2рата игла има епилептични припадъци и е с избити зъба и сцепена глава. Нещо да кажеш?

    Коментиран от #54

  • 45 ПСР

    17 0 Отговор
    Един пореден,крайно слаб,Министър Айран без киселото мляко.Започва да засенчва бай Киро и Ботокса
  • 46 Грульо

    15 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хх666":

    Заплатите им са от народа, но под масата им плаща задкулисието на което служат. :D
  • 47 ежко

    21 0 Отговор
    Ваксината ни предпазва да не боледуваме тежко, да не умрем....от ковид19, ако не умрем от самата ваксина:)
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 каруцаров е

    10 0 Отговор
    седерюга смрадлива!
  • 50 Да ...

    10 1 Отговор

    До коментар #31 от "Майна":

    скоро ще останем само антиваксърите тук ... и един в Германия!
    А, и негрите в Африка.
  • 51 СЛОНА

    10 0 Отговор
    КОЙ СИ ПЪК ТИ БЕ ТА ЩЕ МИКАЗВАШ ,ЧЕ ЖИВОТА МИ Е ХАЗАРТ ,ВНМАВАВАЙ В КАРТИНКАТА ДА НЕ СТАНЕ ТВОЯ РУСКА РУЛЕТКА ...!!!....?
  • 52 Смех

    14 0 Отговор
    Хазартно отношение е към "ваксината" ако при тези числа се ваксинираш....
  • 53 За какво спират да ползват PCR

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "БАЙ Х@Й‼":

    в САЩ? Би ли разяснил? Ако си лежал в болница с диагноза ковид(дори без положителен PCR) eдва ли ще ти откажат издаването на сертификат за преболедувал, особено ако си направиш след това тест за антитела в същата болница и имаш висок титър. Ако не е така наистина е пълна идиотия. Но се досещам защо се прави. Защото в такъв случай масово ще почнат да се издават сертификати за преболедуване на хора, които никога не са се сблъсквали с вируса. Мошеници и мераклии за лесни пари у нас с лопата да ги ринеш. Познавам лично поне 5-6 души с фалшиви сертификати за ваксинация,които вече няколко пъти са ходили в чужбина с тях. И после разболял се бил ваксиниран.Ваксиниран, ама само на хартия.

    Коментиран от #59, #60, #62, #73

  • 54 Ти само такива познати имаш.

    0 15 Отговор

    До коментар #44 от "ТаУмВзе":

    Всичките "пострадали" от ваксини до един са ти познати. И по света и у нас. Не отричам, че има пострадали от ваксини, но са многократно по-малко от това, което се разказва тук от хора с развинтено въображение като теб. Много подходящ никнейм имаш, между другото.

    Коментиран от #61

  • 55 Брех, Брех, Брех

    3 1 Отговор
    Ей, много ми е мъчно за българския народ Ей, направо лягам ставам, място не мога да си намеря от мъка Ей. Тц, Тц, Тц, Тц,... Брях, Брях, Брях, Брях
  • 56 Емигрирай в Русия! Там много

    0 7 Отговор

    До коментар #23 от "Искам ваксина":

    малко хора я искат тази ваксина и си мрат по 800 души всеки ден. Или я искаш само защото не е разрешена за ползване в ЕС. В момента, в който бъде одобрена за ползване в ЕС и съответно у нас и нея ще престанеш да я искаш.Може да се обърнеш с лична молба към Путин чрез руското посолство. Може да ти осигурят дози от Спутник V. Дори без заплащане. Ама по лесно ще е да отидеш там и да се ваксинираш с така "желаната" от теб ваксина. Успех!!!
  • 57 СЛОНА

    8 0 Отговор

    До коментар #23 от "Искам ваксина":

    ЗАЩОТО ПОЛИТИЦИТЕ РЕШИХА ВМЕСТО ТЕБ И МЕН ДА СМЕ В ЕВРОПЕСТАН!!!
    ЗАТОВА И АЗ РЕШАВАМ ,ЧЕ МЕН ЩЕ МЕ ВАКСИНИРА ДЕДО ГОСПОД...!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 БАЙ Х@Й‼

    9 0 Отговор

    До коментар #53 от "За какво спират да ползват PCR":

    Не пиша "чух една баба на пазара" , а от първо лице ‼️ ДжиПи-то ме посъветва антигенен и рентген ! Още с резултата от лаб. ми звъннаха от РЗИ. После се наложи да лежа и в отделение. Имам и епикриза
    След два месеца си направих за антитела - 1800 при мин 30 единици ! Но нямам право на сертификат ‼️

    Коментиран от #79, #80

  • 60 БАЙ Х@Й‼

    11 0 Отговор

    До коментар #53 от "За какво спират да ползват PCR":

    Оказа се , че в подобно положение сме около 100 000 българи. Странно щом не сме карали според РЗИ ковид , ако бяхме починали от какво щяха да ни пишат ‼️ Аз знам , ама питам за спорта ‼️
  • 61 ТаУмВзе

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Ти само такива познати имаш.":

    Ти в бункер ли живееш, че нямаш познати и приятели? Когато наричаш фактите, богата фантазия си питомец на уж медиите. Не ми дреме, дали вярваш или не. Това си е твой Избор. Да се бодеш или Не. Все още.
  • 62 БАЙ Х@Й‼

    7 0 Отговор

    До коментар #53 от "За какво спират да ползват PCR":

    А дали не е защото разликата между двата теста е около 100лв ! Нищо друго ! В ЕДНА лаболатория на около 2 мин правят тест , вярвам си виждал опашките! Сметни за ОСЕМ часа колко теста ( и пари) правят ‼️
  • 63 Продай България

    4 1 Отговор
    Серос плаща Мустафа заповядва
  • 64 Продай България

    14 1 Отговор
    Вдигнете минималната заплата на1500лв и минималната пенсия на 800 и после кажете че мислите за хората
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Българин

    9 0 Отговор
    Като си толкова загрижен продажно министърче първо направи пенсиите и заплатите поне колкото в Румъния пък тогава ни давай акъл с какво да се боцкаме!
  • 67 Реалност

    10 0 Отговор
    При толкова много заразени, хоспитализирани и умрели ваксинирани е хазартно отношение към живота ако се боцнеш - процента ваксинирани е колкото процента с две дози в болници, 64 починали ваксинирани и то само тези без придружаващи заболявания, тези с придружаващи заболявания и умрели от емболия, инфаркт и инсулт са поне 20 пъти повече.
  • 68 За овце

    5 0 Отговор
    По-добре тука има, тука нема с вируса, отколкото руската рулетка с факсините.

    Коментиран от #69

  • 69 БАЙ Х@Й‼

    4 0 Отговор

    До коментар #68 от "За овце":

    Че току виж "Руската рулетка" се окаже с "Макаров"😉
  • 70 Кога

    7 0 Отговор
    успяха да те купят, бе кацарчо? По - рано бе на противоположното мнение. Има и записи на тези твои изявления. Жалко е когато си плюеш на суратя. Я по - добре да разясниш някои неще преди да агитираш като продавачка на сергия на пазара тези субстанции.
    1. Обясни защо и какво е това "съгласие за информираност"?
    2. Кво търси графеновия двуокис, който е силнотоксичен и организмът не се изчиства от него?
    3. А различните метали като живак, алуминий, желязо никел и др.?
    4. Рибунуклеиновата киселина - РНК?
    5. Множеството трайни увреждания от субстанциите, така масово скривани от хората?
    6. Фаталните случаи?
    7. Кой ще поеме отговорност за това, тормоза над хората, лишаване от нормален живот, насаждането на страх и много, много още съпътващи въпроси?
    Да се чуди човек тези "управляващи" човешки същества ли са, семейства нямат ли? Как могат да са спокойни и щастливи като на "съвестта" им тежи нещастието, и съсипването на живота на един народ? Един ден ще им бъде потърсена сметка за престъпления против човечеството, нарушаване на Нюрнбергската конвенция- 1947гл, Европейската от 2005г. и много др. престъпления. И на слугите им няма да бъде простено. В цял свят хората масово се борят за правата си, тука я се спомене нещо, но повече се трае, а кацарчо напира да продава смърт.

    Коментиран от #74

  • 71 Хахаха

    7 0 Отговор
    Като прочетох последния абзац и от смях пипнах всичките щамове на ковида:) Значи всички ваксинирани, които са в болници или умрели са били с фалшиви сертификати, браво Кацаров вече имаш оправдание дори и да стигнем 100% ваксинирани.
  • 72 Дедо Грую

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "БАЙ Х@Й‼":

    Прекрасна новина. Оправи ми настроението за цял ден. Явно сатаната прибира слугите си.

    Коментиран от #76

  • 73 БАЙ Х@Й‼

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "За какво спират да ползват PCR":

    Извинявай , пропуснах първия ти въпрос ! Ама с това твоето "пестене на място". В САЩ препоръчват спиране на ПуСи-тата до края на годината предлагат нов тест от Нова година ‼️
  • 74 НАТО ВЕЦ

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Кога":

    Те "партньорите" не купуват. Хванали са го за макаричките и ги навиват, като не слушка.
  • 75 Анонимен

    5 0 Отговор
    Хазарт е да караш децата да са присъствено и да ги заразяваш, така заразяваш и родителите им, подлагате здравето и живота на 2 мил.хора на руска рулетка , при мерки-НУЛА!!
    Не ви вярваме вече! И без агитации за ваксини, писна ни от лицемерна загриженост!
  • 76 БАЙ Х@Й‼

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Дедо Грую":

    По-скоро Питър не е бил съгласен с ПЛАНА и са го Мишобиросали ‼️
  • 77 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор
    ТОВА НЕ Е ВАКСИНА, ТАКА КАКТО И COVID-19 (SАRS-СоV-2) НЕ Е ВИРУС, защото няма ДНК. Затова се казва КОРОНА-ВИРУС. Има частично РНК и всъщност е огромна органична молекула с неустойчив строеж, което води до безброй мутации... Ефективна ваксина не може да се създаде заради БЕЗБРОЙНИТЕ му мутанти. В природата са регистрирани НАД 1700 корона-вируси, най-много по животните...
    Спасението е здрав и силен организъм, който НЕ Е ТРОВЕН ОТ ДОКТОРИТЕ С ВСЕВЪЗМОЖНИ ХАПЧЕТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО С ГОДИНИ. Прилагат тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия са напълно безпомощни... "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.
  • 78 ай де бе

    3 0 Отговор
    Хазартно отношение към живота е, ако се ваксинираш.. и това в израел го знаят много добре
  • 79 Пиши оплакване на сайта на

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "БАЙ Х@Й‼":

    министерството на здравеопазването. С пълно описание на случая и прикачен файл с теста за антитела.Стига да не е било много отдавна. Защото ако е минала половин година от тогава едва ли нещо ще можеш да направиш на когото и да се жалваш.
  • 80 Ами грешно те е посъветвало.

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "БАЙ Х@Й‼":

    Спестил си 60-70 лв, ама... А е можело да ти даде направление за PCR тест. Много малко от личните лекари го правят, а и малко от лабораториите работят с направления. А в болницата като те приемаха тест не ти ли правиха? На мен при постъпване ми искаха задължително PCR. За моя сметка, но това беше в Токуда.
  • 81 Луд от

    0 2 Отговор
    Страх не умира само от глад умира ама от инат няма да се ваксинира и за подкуп от 500000 евро пак на луд ще се прави