Last news in Fakti

23 Октомври, 2021 09:37 3 928 75

Кацаров: Ако след 10-15 дни ситуацията се е подобрила, първо малките се връщат в училище

  • кацаров-
  • подобрила-
  • ситуация-
  • малки ученици-
  • обратно-
  • училище-
  • 10-15 дни

Обмисля се въвеждането на "зелен сертификат" и за служителите на гише, казва здравният министър

Кацаров: Ако след 10-15 дни ситуацията се е подобрила, първо малките се връщат в училище - 1
Снимка: БГНЕС

Най-лошият сценарий за страната ни е да се изчерпа капацитетът на болниците и те да не могат да приемат пациентите. Това коментира за „Събуди се” здравният министър д-р Стойчо Кацаров. По думите му настоящата вълна трябва да бъде овладяна за 10-15 дни.

„След 10-15 дни ще имаме голям проблем. Вчера имахме среща с директорите на болниците в София, те разкриват постоянно нови легла, но капацитетът и като хора, и като респиратори е почти изчерпан”, обясни д-р Кацаров. Респиратори нямало и в Държавния резерв. Обещание, че ще получим такива дошло от Световната банка. Европейският комисар по здравеопазването пък предлагал, ако се стигне до най-лошия сценарий, да се пращат болни в други държави.
„Не искам да плаша хората, но ситуацията е изключително сериозна и това ни е принудило да прибегнем към такива мерки, които видно е, че не са популярни”, заяви д-р Кацаров. Ако мерките бъдат бойкотирани от хората, те няма да свършат работа, смята още министърът.
„Ако мерките не сработят следващите 10-15 дни, единствената алтернатива на мерките е пълен локдаун”, заяви министър Кацаров. Ако мерките сработят, децата от първи до четвърти клас първи ще се върнат на училище.

„Това е първото нещо, което ще отпадне”, обеща министърът.

Той коментира и спорния въпрос защо ресторантите работят, а децата не ходят на училище.

„Да, парадокс е. Но с една съществена разлика. При влизане в ресторант с документ, където всички на това място са с такъв документ – това вече е безопасна среда, в училищата такива изисквания не са въведени”, обясни министър Кацаров.

„В плана е записано до 500 на 100 000 болни, ние увеличихме тази граница на 750 на 100 000. Сега в София минава 900 на 100 000, така че тази възможност да се посещава организирано, не е възможна. Има много сериозна съпротива от родителите да се тестват децата и това е също нещо, с което не може да не се съобразиш. Беше поставен въпросът за тестове през носа, аз казах, че аз докато съм министър, няма да позволя на малки дечица да им се бърка в носа от когото и да е било. Сега обсъждаме други възможности за щадящи тестове за деца, обсъждаме ги с родители, Министерството на образованието. Ако намерим съгласие за такъв подход, аз съм готов да въведем такъв подход и да върнем децата”, заяви министърът.
„Вариантът, който обсъждаме в момента, е дали биха се съгласили родителите и учителите да въведем това, което сме въвели и на други места, посредством тестване на хора с щадящи тестове. Но ако това не се възприеме, ние нямаме друга възможност”, каза Кацаров. „Ако се възприеме този подход то няма как и учителите да не покажат документ, че са преболедували, че са ваксинирани или тествани”.

Детските градини и яслите няма да бъдат затваряни при никакви условия.

От понеделник преболедувалите преди повече от половин година и тези с антигенен тест ще могат да си изкарат сертификат с номера, който са получили при тестването и с ЕГН. Ако не могат да се справят сами през интернет, могат да го направят там, където е правен теста, в лаборатория или РЗИ.

„Мненията на повечето експерти са, че антителата не са доказателство, че си се заразил. Не са сигурно доказателство. Това е мнението на по-голямата част от експертите. Има информация, че ЕК обсъжда този въпрос с учени от различни страни. Ако те преценят, че това е допустимо, че има достатъчно научни доказателство, можете да бъдете сигурни, че ще бъде въведено незабавно в нашата страна”, каза министърът.

Зеленият сертификат може да бъде наложен и на служителите на гишета. Въпросът в момента се обсъждал.

Хората, които ще проверяват за спазване на мерките, също задължително трябва да имат зелени сертификати.

По време на изборите няма да има задължителна ваксинация

„Към днешна дата не предвиждаме различни мерки от тези на предишните избори”, обясни Кацаров.

Ваксини имало достатъчно от всички желани. Той коментира и фалшивите сертификати.

„Ако не разберем сериозността на проблема, никакви правила няма да ни помогнат. Това е въпрос на съзнание на хората, на съпричастност, да разберем че ни касаят. Да спасите себе си и близките си. Ако отсега не го разбираме, няма какво да стане”, каза министърът.

Относно тестовете, д-р Кацаров обясни, че те ще са безплатни, но ще се плаща пробовземането.

„Пределната цена е 10 лева, надявам се да е и по-ниска. Лабораториите не могат да искат повече от 10 лв., по-малко могат. В момента се сключват договори с лабораториите, които желаят”, заяви министър Кацаров.

Няма нито 1 противопоказание за поставяне на ваксините, дори при автоимунните заболявания, обясни министърът.

„Някой ми казват, че личният лекар ги съветва да не се ваксинират, защото имат диабет или рак, Всъщност това е причина да се ваксинираш, защото ти попадаш в рискова група. Така че да се придържаме към науката. Науката е одобрила кратка характеристика на лекарствения продукт”, каза д-р Кацаров.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Никакво гласуване

    59 8 Отговор
    на изборите и протести до дупка

    Коментиран от #9, #59

  • 3 стъкмистика

    49 4 Отговор
    иска да каже,че ще намалеят отчитаните заразени и умрели за изборите!

    Коментиран от #74

  • 4 Повече няма да гласувам за Мунчо

    70 9 Отговор
    Тоя провали шансовете за втори мандат на Мунчо
  • 5 Много

    70 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Хора починаха не от болест а от ВАКСИНА!!!!!!! ЗАГУБИХ 7 ЧОВЕКА С 2 ВАКСИНИ БЕЗ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Последния Софиянец

    56 9 Отговор

    До коментар #5 от "Много":

    Аз имам заведения и ходя на протести.Срещам се с хиляди хора и научавам за много жертви на ваксината.Всеки знае за някой,но интересно че никой не познава умрял от Ковид.

    Коментиран от #21

  • 8 Фифи

    68 6 Отговор
    Махай сертификатите прокълнат мишок. Колко хора измряха от ваксините и ги криете. Още не мога да дишам от скапания лабораторен вирус и пак няма да ме принудите да се бода. Нещастник за пари душите си продадохте.
  • 9 нннн

    37 1 Отговор

    До коментар #2 от "Никакво гласуване":

    Напротив! Гласувайте против фашизма!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Васил

    38 11 Отговор
    За 15 дена подобрение не думай мерките ви закъсняха меко казано поне с два месеца и това да се дава зелен сертификат след първата инжекция е пълна глупост. Все едно да имаш кредит 2000 лева и да върнеш 1000 а те да те отметнат че си върнал целият. Най слабото служебно правителство.
  • 12 Тредстоун

    8 30 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ... , това е много тъжно ... , но като сложим това до другите 200 погребения на починали от ковид защото не са ваксинирани , някак си гледната точка се променя. Всичко зависи от това как ще го кажеш нали... , а що се отнася да лъжливото кацарче , куц кон , некадърник

    Коментиран от #16

  • 13 Хаджи Генчо

    35 2 Отговор
    "Ваксините" не предпазват от заразяване и ваксинираните могат да заразяват. Няма достатъчно надеждни, аргументирани с доказателства данни за въздействие на ваксините върху хора с определени заболявание. Зеленият сертификат няма да бъде отменен никога!
  • 14 Последния Софиянец

    53 9 Отговор

    До коментар #6 от "БУЦИ":

    Приятелю!Мога да ти доведа 100 човека които знаят за умрели след ваксинация и нито един който да познава умрял от Ковид.Ти се замисли колко човека знаеш умрели от Ковид и колко от инсулт!?
  • 15 Суха съчка

    8 16 Отговор
    Защо не пият чай и парацетамол и да си умират спокойно в къщи а създават проблеми на Кацаров Янев Радев............
  • 16 Последния Софиянец

    30 8 Отговор

    До коментар #12 от "Тредстоун":

    Познаваш ли някой умрял от Ковид?Аз не ,а познавам хиляди хора.

    Коментиран от #35

  • 17 Hfrr

    41 0 Отговор
    Народен съд за всички продажници
  • 18 Лудото Ленче

    46 1 Отговор
    Каца - последно кое е вярно.
    настоящата вълна трябва да бъде овладяна за 10-15 дни.
    VS
    След 10-15 дни ще имаме голям проблем.
    Първи признаци на деменция или просто голям стрес!?
  • 19 До Последния Софиянец

    7 12 Отговор
    Ти вярваш ли си на глупостите? Щом децата й идват от чужбина, значи са ваксинирани и тя няма защо да ги пази.
    Леля ми умря от инсулт рано, но имаше диабет.

    Коментиран от #26

  • 20 Аха

    50 1 Отговор
    Локдаун да ударите все тая ...Тоя гладен народ не можеш го затвори по къщите .Разликата между останалите държави и България е,че останалите не са толкоз бедни ще издържат месеци затворени.както гърците примерно.обаче българите направо си мизерстват.Локдаун има ли.Народа е излезнал пред министерството въоръжен.Ще има обратен ефект.Хиляди гладни и озверени и без маски.Напук на мерките.
  • 21 Ион

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Колин Пауъл 84г.

    Коментиран от #57, #72, #75

  • 22 Деян Икебаната

    36 0 Отговор
    Остави тия работи, Кеневко. Не след ден, не след два, не след десет. До час ТИ трябва да се махаш. И то някъде поне до Марс.
  • 23 До Много

    17 6 Отговор
    Спри се малко с лъжите, то няма толкова ваксинирани, а той 7 загубил.
  • 24 алфа херинга

    39 1 Отговор
    Kaцарка, а оставката кога?
  • 25 Къцармун

    36 1 Отговор
    Къцарката вече се пробва с елементарни, плоски, изтъркани пр трикове. Абе, Къцарка, ти след 15 дни може да се въргаляш пребит на входа на министерството ако ситуацията не се е подобрила.

    Опа, ама тя ме може и няма как да се подобри, защото и всички да хукнат да се боцкат, ефект ще има чак след два месеца /за който не се раболее/.
  • 26 Последния Софиянец

    18 3 Отговор

    До коментар #19 от "До Последния Софиянец":

    Децата и учат в САЩ и са ковид идиоти.Те я накараха,че било хубаво.
  • 27 Дзът

    24 10 Отговор
    Тук има платени тролове, които работят в лаборатории за антигени тестове и PCR. Ако знаете колко пари си изкарват на наш гръб? Само моето семейство е платило 1000 лв. за тестове при пътуване, преди да има ваксини.
    Новите мултимилионери притежават лаборатории и говорят срещу ваксините.
  • 28 скодоумие

    9 2 Отговор
    Стойка , Ехххх , ако баба ми беше мъжка , че от кво да се подобрят бе , от административни мерки вирус не разбира. Тулупи Сезон II .
  • 29 Деф

    30 1 Отговор
    Този да го изритаме и линчуваме за предателство към бедния ни народ.
  • 30 потърсете

    7 1 Отговор
    Проф. Жан Габриел Балик, член на Националната академия по хирургия във Франция, публикува на 2 октомври 2021 г. това отворено писмо ! Потърсете и прочетете ! Монетата има две старни.
  • 31 До Последния Софиянец

    9 21 Отговор
    А можеш ли да ми обясниш как от 34 ваксинирани около мен нито един не е имал реакция от ваксината, нито се е разболял от нея, още по-малко е умрял? Всички са ваксинирани още в края на април.
    Някои се тествахме и имаме антитела и много висок Т-клетъчен имунитет.
  • 32 почтеност

    30 1 Отговор
    Истината е, че много хора умират от Ковид, умират и от ваксината. Затова всеки трябва сам да направи информиран избор и никакъв терор и натиск над хората. Още повече Англия и Израел доказаха, че "ваксините" не играят кой знае какъв положителен ефект. А за преболедувалите, независимо от това, кога са боледували, всякакви ограничения веднага трябва да отпаднат. Разни бабички, говорещи простотии и правещи се на имунолози, да им се забрани да говорят. Да караш човек с 50 пъти повече антитела от необходимите антитела, които предпазват от заболяване, да се ваксинира, за да придобие антитела, е тъпотия, идиотизъм и фашизъм, показваш истинската цел на занятието - не здравето, а задължителната инжекция. Практиката показва, че такива хора не се разболяват за сметка на ваксинираните, които масово се ваксинират.
    Освен това като всеки ден съобщават заболелите и умрелите от Ковид, да бъдат така честни и почтени да съобщават и заболелите и умрелите от ваксината. Иначе излиза, че се осъществява манипулация над населението с цел инжектиране, като се крият опасни последици за здравето на хората.
  • 33 Дед

    24 3 Отговор
    А Радев предаде народа си за 6 милиарда Евро на ЕС.
  • 34 Го4о

    16 1 Отговор
    Ако след 10 - 15 дена пак започнете да акате, ние какво да Ви правим? Да Ви търпим ли още?
  • 35 Тредстоун

    4 14 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Въпроса е дали съм познавал , хора които са умрели от ковид , да няколко , а такива които от ваксина да е умрели някой не познавам , виж иначе знам за такива които са си купили сертификати , демек квази ваксинирани и едвам оцеляха диванетата , тъжна работа .
  • 36 равносметка

    11 0 Отговор
    От най-близкия ми роднински и приятелски кръг - около 100 човека, приблизително 50 са го боледували, 30 са ваксинирани и 20 нито едното, нито другото. Равносметката - нито един умрял от Ковид, един умрял от ваксината. Трима-четирима едва не умрели от Ковид, същата бройка едвам не умрели от ваксината.
  • 37 шменти капели

    13 5 Отговор
    Борисов и некадърните му мошеници започнаха кампанията за превенция срещу вируса по престъпен и некомпетентен начин , без информираност към населението , с пораждане на предубеденост и недоверие , НОЩ - МОЩ , нарушиха действащ закон за подобни ситуации , към вас нямам други въпроси , имам един единствен , ЗАЩО НЕ СА ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪД, защо ми щъкат като хлебарки по страната и продължават да ръсят простотия.

    Коментиран от #46

  • 38 123

    17 1 Отговор
    Кацаров е жалък платен помияp. Следва инструкциите на главния Сатанист от Ватикана.
  • 39 3957

    9 5 Отговор
    Как ще се подобри ситуацията като става струпване на хора с часове. Гледаме глава до глава попълват декларации. Ще стане по-лошо. Вместо да се изолират хората, той иска хартия. Пълен потрес. Затвори галерии театри защото там има най много зараза, а лидъл, кауфланд, била, т маркет, не, иди драги днес там. Трябва да не си министър. Трябваше да затвориш всичко, бизнеса нямаше да умре за 10дни.
  • 40 СТС

    21 2 Отговор
    КОЯ наука е одобрила точно тези бъркочи, които наричате с прозвището "ваксини"? Че те не са минали още етапа на изпитание, а бодете хората с тях.
  • 41 ГEРБ

    8 17 Отговор
    Пълен локдаун за 2-3 месеца както при държавника и спасител Борисов. Тогаеа нямаше подобна смъртност. Какви са тези сертификати? Хората си вадят фалшиви а вируса се разраства и вилнее и ни МОРИ като кyчета!

    Коментиран от #54

  • 42 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    18 3 Отговор
    Събирай си багажа лека-полека и ти и Радев, че изборите идат!
  • 43 Тошко

    13 2 Отговор
    Така ще е докато Мунчо не влезе в затвора.
  • 44 До 27

    16 0 Отговор
    Тия с тестовете и ваксините са от едно котило. Дал си пари за тестове. Дал си /дали сме ти / и за ваксина - понеже тя е платена с данъците и осигуровките на гражданите, но на теб уж ти е поставена безплатно. Досега България е платила над 1 милиард лева за експерименталните ваксини.
  • 45 Трап

    13 0 Отговор
    Бел ден да не видиш животно мръсно.
  • 46 Вида

    14 7 Отговор

    До коментар #37 от "шменти капели":

    Спасението е: Обединение срещу престъпленията на Радев. Да изгоним некадърния Фигурант!

    Коментиран от #47

  • 47 абе

    11 1 Отговор

    До коментар #46 от "Вида":

    Ти не ми давай наклон на мисленето , първо Буци и Шайка да заминават по затворите , те туриха началото , пък после следващите.
  • 48 Емил Коларов председател на..

    4 6 Отговор
    Сдруженията нс заведенията: Да, ние виждаме че има жестока КОВИД вълна. Виждаме че умират много хора всекидневно. Не сме срещу мерките а срещу разделението по браншове. Призоваваме да се затвори всичко а не да се действа избирателно срещу нас.
  • 49 Майна

    9 0 Отговор
    Как така, все още не е хрумнало на всички, че нещо не е наред? Много грешно. Може ли да е просто когнитивен дисонанс? Знаете, че има нещо ужасно нередно, но вашата зона на комфорт не ви позволява да го признаете? Такъв беше случаят в Третия райх – това доведе до тиранията на Хитлер. Останалото е история.

    Алтернативата да си представим би била, че всички онези, които са решили да не се ваксират, да се придържат към него и да го направят публично достояние. Те се противопоставят на напълно незаконните и противоконституционни разпореждания на правителството, системата на ООН, която получава техните заповеди за поход от тъмния невидим култ, който заплашва със смърт, тези, които не се съобразяват.

    Но само си представете, никой не би слушал тези абсурдни и антиконституционни заповеди, нито полицията, нито военните – и двата органа на реда ще застанат на страната на хората – със самите хора, чиито права са се заклели да защитават
  • 50 По по по

    4 0 Отговор
    Тиси пълно недорозомение и бъркоч
  • 51 !!!?

    4 15 Отговор
    Бойко ВРЪЩАЙ се. Вземи адекватни мерки както преди. Затваряне на развъдниците на заразата- заведения, чалготeки, училища, магазини, паркове , градинки ...Забрана за събиране на хора на едно място. Е не все пак както бе в Турция и света масова карантина и забрана на напускане на домовете, но трябва локдаун а не половинчати мерки. Защото България пламна и гори.
  • 52 Тоталитар

    11 1 Отговор
    Готви ни се нещо познато, нещо тоталитарно, нещо комунистическо...
  • 53 Ихи ихи

    9 1 Отговор
    Щом не зачитат човешките права в отговор ба тези безумия хората да не зачитат изборите и да бе ходят да гласуват защото ще заразят комисията
  • 54 Прост си

    10 0 Отговор

    До коментар #41 от "ГEРБ":

    Като галош.За тогава нямаше още ваксини и цяла Европа беше под локдаун.Естествено че и твоя Бойко ще го въведе .Ако за тогава беше изкаран зеления сертификат Борисов щеше да се нареди барабар със Макрон и Мицотакито да юрка народа да се ваксинира.

    Коментиран от #66

  • 55 Селяк

    20 1 Отговор
    Кацара: “ Мненията на повечето експерти са, че антителата не са доказателство, че си се заразил. Не са сигурно доказателство. Това е мнението на по-голямата част от експертите.” Ами като такова е мнението на експертите, тогава какъв е смисъла да се ваксинирам, като количеството антителата не са доказателство че си преболедувал, тогава не би трябвало да са доказателство и за ваксинираните?! Как така ще са доказателство за едните а за другите не?!
  • 56 СЗО и Израел

    11 1 Отговор
    "Мненията на повечето експерти са, че антителата не са доказателство, че си се заразил. Не са сигурно доказателство. " Кои са тези експерти? При нас антителата пазят.
  • 57 Умрял от старост

    12 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ион":

    Българите "почиват" на 35-40.От постоянен Стрес и Мизерия.Градиращата Мизерия катализира Стреса и като си "отидеш" те пишат Ковидарче..
  • 58 Амнезия

    11 0 Отговор
    Този се опитва с меката баданарка да ни
    послъгва.Ми пусни децата на воля.
  • 59 Ако

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никакво гласуване":

    масово не се гласува ще помогнем на статуквото. Трябва колкото се може повече хора да гласуват. А кацата вместо да се прави на дръж ми шапката, трябва да е следствен и да дава обяснения за престъпленията си. Не трябва да се забравя, че той и Семерджиев по времето на Костов съсипаха българското здравеопазване.
  • 60 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    След 10 15 дена ли ще започне да те слуша главата Сигорен съм че тя никога не тее слушала и след тоя срок няма да има подобрения
  • 61 9537

    7 2 Отговор
    Гледах новините. Пред заведенията един до друг чакат деца за тест. Няма ли кой да спре това безумие?, става масово заразяване. КАЦАРОВ СЛЯП ЛИ СИ?
  • 62 Валя

    6 1 Отговор
    Кой може да каже, че в момента тези ваксинирани по заведенията не са болни или преносители на зараза?. Трябва или всички свободни, или всичко затворено. Кацаров издъни се с мерките.

    Коментиран от #63

  • 63 БСП на Бунището

    8 1 Отговор

    До коментар #62 от "Валя":

    Когато си ваксиниран и Заразен едновременно ставаш безсимптомен разпространител и Заразител със зелен сертификат.Това означава,че Заразени ваксинирани няма да са в карантина,а само неваксинирани....Това означава,че в един ресторант,учреждение,футболен мач или училище пъ пълен с хора със Зелен сертификат Вируса заразява Всички от незнаещите ,че са заразени....И мутира!!!И означава,че Мерките са просто от Некомпетентност,безсилие,Престъпност и Вредителство.....От Тъпи червени цървули,които ни управляват в момента начело с Летеца!!!!
  • 64 Анонимен

    3 7 Отговор
    Ама наблъскайте ги тези деца пак в ковидарниците, то от училищата стигнахме до тук. Локдауна след това ще унищожи дрибния и средния бизнес, ще срине икономиката и направо да затваряме държавата. Училищата трябва да са затворени, как не го разбраха!!!заради 100 мрънкащи за присъствено майки, дай да сринем бизнеси и да умрем от глад, хайде спрете се бе!
  • 65 Аз съм

    9 1 Отговор
    Не 750 ами и 1000 ще станат болните като отчитате като ковид и други диагнози! Изобщо не вярвам на стъкмистиката ви! Каквато си искате, такава я изнасяте! Просто демонизирахте един грип, за да наложите тези противоконституционни мерки! Запяхте в хора на престъпната СЗО и не искате да чуете специалистите!
  • 66 Умен по цялата глава

    2 8 Отговор

    До коментар #54 от "Прост си":

    Не само това!!! Тогава,в първия Локдаун не знаеха какъв е Вируса,не знаеха НИЩО,то и сега няма лекарства,но тогава беше Непозната зараза и лекарите експериментираха да го лекуват....Беше Паника,Страх,Отчаяние,Ужас пред Непознатото...Сега така ли е????Сега,щом се знае всичко за него,защо няма Адекватни мерки????Защо няма Задължителна Ваксинация????Защо затварят насилствено Бизнеси,а не могат да накарат хората да се ваксинират???? Престъпни комунистически червени цървули ,- разкарайте се от Управлението на Държавата ВЕДНАГА !!!!
  • 67 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    Махай се продадох те се на дявола, боклуци,
  • 68 Ха ха ха

    8 1 Отговор
    Никой не казва колко умряха от ваксините, боклуци
  • 69 Уууууу

    3 0 Отговор
    Да п...еш у..д гаден.
  • 70 Др.костов

    4 0 Отговор
    Докога ще търпите онзи некадърник и айдук ,,шефо,, на срзи от село лешница ъъъъъъъ
  • 71 Просветен илюминат

    4 0 Отговор
    Ако ви затворят където ви е мястото на всички ще настъпи огромно подобрение и в здравето на българските граждани и финансовото им състояние.
    Докато сте на свобода не се очакват подобрения.
  • 72 4369

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ион":

    Колин Пауъл умря от рак на кръвта (левкемия). Естествено, по стар американски обичай влиза в статистиката като жертва на ковид. Освен това в следващите три избора ще гласува за демократите ;)
  • 73 Пеперуда

    0 0 Отговор
    Какво стана с напълно ваксинирания доц. Кунчев? Нещо се губи, но дано да се справи добре човека ВЪПРЕКИ ваксината.
  • 74 Баба Яга

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стъкмистика":

    Иска да каже, че пика в болниците и смъртността следва с 10-14 дни пика на заразените. От около седмица чувствително намаляват положителните проби при огромен брой тестове. Значи след около седмица и в болниците ще се отхлаби.
  • 75 Тъмен субект

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Ион":

    Той на 284 ли се планираше да умре? А и той беше двойно ваксиниран, лека му пръст.