Last news in Fakti

29 Октомври, 2021 22:22 2 114 32

Лекарственият регулатор ще одобри Covid ваксината на Pfizer за деца на 5-11 години

  • пфайзер-
  • ваксина-
  • коронавирус-
  • пандемия

Децата в Съединените щати ще получават една трета от дозата, използвана при възрастни, отново чрез две инжекции с интервал между тях от три седмици

Лекарственият регулатор ще одобри Covid ваксината на Pfizer за деца на 5-11 години - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) ще одобри в петък ваксината срещу Covid-19 на Pfizer/BioNTech за деца на възраст между 5 и 11 години, съобщава "Ню Йорк Таймс".

Около 28 милиона американски деца ще имат право да приемат пропорционално по-малка доза на ваксината от 3 ноември, ако и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) също дадат зелена светлина на препарата на Pfizer.

Децата ще получават една трета от дозата, използвана при възрастни, отново чрез две инжекции с интервал между тях от три седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СЗО

    32 11 Отговор
    Давайте, ваксинирайте си децата. Трябва за новия световен ред

    Коментиран от #7, #26

  • 2 ковидчо

    40 4 Отговор
    Стига с тия ваксини. Къде е лекарството?
  • 3 Варненец

    40 6 Отговор
    Идиоти, сър!
  • 4 Майна

    29 7 Отговор
    Д-р Мерил Нас, член на Научната консултативна група по защита на здравето на децата (CHD), предупреждава, че Pfizer е излъгал относно данните за безопасност и ефикасност на своето изпитване на „ваксина“ срещу коронавируса в Ухан (Covid-19), включващо малки деца .

    За да обсъди пред Агенцията по храните и лекарствата на САЩ (FDA), че децата на възраст 5-11 години трябва да бъдат инжектирани с отрова от шипов протеин, Pfizer изключи някои от децата, които са участвали в него, от крайните резултати.

    „Три хиляди деца получиха ваксината срещу covid на Pfizer, но само 750 деца бяха селективно включени в анализа на безопасността на компанията“, разкри Нас.

    „Проучванията във възрастовата група 5-11 са по същество същите като групата 12-15 – с други думи, еднакво кратки и незадоволителни, с неадекватни данни за безопасност и ефикасност, без силна подкрепа за това защо този тип имуномостов анализ е достатъчно. Всички сериозни нежелани събития се считат за несвързани с ваксината."
  • 5 някой изненадан

    21 4 Отговор
    Д-р Мерил Нас, член на Научната консултативна група по защита на здравето на децата (CHD), предупреждава, че Pfizer е излъгала относно данните за безопасност и ефикасност на своето проучване за „ваксина“ срещу коронавируса, включващо малки деца.
  • 6 Продай България

    18 7 Отговор
    Ще чипиране и малките така ще ги напътстваме в живота
  • 7 Отврат

    22 6 Отговор

    До коментар #1 от "СЗО":

    Пълен потрес! Що пък не и замразените яйцеклетки и т.н. за хората с репродуктивни проблеми?

    Коментиран от #11

  • 8 ася

    30 4 Отговор
    да...следват кърмачетата...
    Светът е полудял.
  • 9 Майна

    34 7 Отговор
    Като препоръчва малките деца да бъдат унищожени с експериментални химикали от Big Pharma, които трайно ще променят ДНК и ще ги оставят с увреден имунитет, консултативният панел на FDA по ваксините води биологична война срещу младежта на нашото ЧОВЕЧЕСТВО

    Изглежда, че това може да е последният отвратителен ход на американското правителство, преди самият Бог Всемогъщ да се намеси, за да защити своето невинно творение от генетично умъртвено от Тони Фаучи и неговите другари, поклонници на смъртта, които не биха искали нищо повече от това да инжектират всяка последна човешка душа с техните химически отрови.

    Коментиран от #10

  • 10 ЕЕЕЕЕЕЕ

    16 2 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    Ама обясни тоя идиот фаучи кви ги върши с малките деца СПИН и т.н.
  • 11 ася

    13 1 Отговор

    До коментар #7 от "Отврат":

    Майчин дом:Не се приемат донорски яйцеклетки от ваксинирани жени.
  • 12 Майна

    25 3 Отговор
    Сертифициран патолог, който ръководи диагностична лаборатория, каза, че е виждал „съсирване“ в „белите дробове“, „съдовете“ и „мозъка“ при пациентите поради инжекциите с COVID-19.

    Във видео на 20 октомври, публикувано от Американските предни лекари (AFLDS), медицинският директор на групата д-р Райън Коул каза:

    „Под микроскоп виждаме съсирване в белите дробове, виждаме съсирване в съдовете, виждаме съсирване в мозъка, не от вируса, а от шипа протеина от самата ваксина.

    Коментиран от #14

  • 13 Продай България

    17 2 Отговор
    Поздрав за чипираните може да си видите кода през блутута на телефона има две условия 1 трябва да сте ваксън най малко от 3 месеца
    2 телефона да е на повече от 2 метра от киборга

    Коментиран от #16

  • 14 не е ясно

    14 2 Отговор

    До коментар #12 от "Майна":

    но този шип, който следва да блокира вируса, по някаква причина успява да се захваща по стените на кръвоносните съдове. След което бива нападнат от имунната система, междувремено на това място, освен натруването на антитела върху шипа, се възпалява и кръвоносният съд, и ВОАЛА- ЕТО ГО ТРОМБА!
  • 15 Майна

    21 1 Отговор
    Ковид „ваксините“ СА пандемията
    Всичко това е изложено още по-подробно в последното сметище на „строго секретни“ документи за пландемията на стойност над 900 страници , разкриващи за първи път сложната мрежа от лъжи и измама, които ни доведоха до този момент в историята.

    Fauci, Zhengli, Peter Daszak от EcoHealth Alliance и много други в правителството на Съединените щати са съучастници и все още не са изправени пред правосъдието за своите престъпления срещу човечеството. Можете да сте сигурни, че ще го направят – ако не в този живот, то със сигурност в следващия.

    Тъй като всеки нов ден изглежда носи нови нови разкрития за ситуацията, може би няма да се наложи да чакаме толкова дълго. Може би ще дойде време, когато достатъчно хора са наясно с истината, че нещо най-накрая ще бъде направено сега и справедливостта ще бъде възстановена.
  • 16 Сбъркал си

    13 0 Отговор

    До коментар #13 от "Продай България":

    не на 2 метра от киборга, а на 2 метра от дебилният глу.пак!
  • 17 666

    15 0 Отговор
    Традиционни корпоративни терористи
  • 18 Продай България

    13 1 Отговор
    А за минусите не се притеснявайте ,тези които ги слагат вече не са те( Зомби)
  • 19 Майна

    12 1 Отговор
    Няма спешни случаи и Covid-19 е изключително лечим“, каза ясно пред комисията д-р Джесика Роуз, вирусен имунолог и биолог.

    Роуз е съавтор на рецензирано проучване, което установява, че честотата на миокардит е значително по-висока при хора на възраст от 13 до 23 години в рамките на осемте седмици след първото въвеждане на инжекциите.

    „В акт на цензура този вестник беше временно премахнат и сега е убит без критика към работата“, обясни още Роуз.

    Тя добави, че във VAERS са подадени десетки хиляди доклади, дори за новородени деца. Най-малко 60 деца загинаха от ударите, а 23 от тях бяха на по-малко от две години.

    Коментиран от #32

  • 20 Продай България

    10 0 Отговор
    Чипираните представете си за миг грешка в софтуера и бум мечтите за армия от работофили киборги
  • 21 Рошко

    13 0 Отговор
    Те първо да кажат какво съдържа па после да одобрява, или ние просто смъртните нямаме право на това

    Коментиран от #31

  • 22 ivan

    17 1 Отговор
    ценоразпис на парите за болниците в САЩ за ковид 11000 за диагностициране на ковид пациет(ПСР),33000 за вентилация, 4000 за интравенозна торби4ка с физиологи4ен разтвор плус Ремдисивир,по 2 торби на ден се слагат 56000долара на седмица,това взема една болница в САЩ за ковид болен,това е положението, ВБритания вълната е на ваксинираните ,новите им болни са предимно ваксинирани над 65%
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Просветен илюминат

    12 1 Отговор
    Психологичната операция „Коронавирус“ е поръчана от акционерите на ФРК на САЩ за преразпределение на глобалния финансов пазар и тотален контрол над населението с последващо ваксиниране и евентуално чипиране. Но всичко това нямаше да се случи без подчинената на световното задкулисие и наградена с огромни права Световна Здравна Организация (СЗО).
  • 25 Hoho Boho

    9 0 Отговор
    "Деца ще имат ПРАВО да приемат пропорционално по-малка доза на ваксината."

    Може ли някой да ми обясни какво
    ПРАВО е делегирано на децата?
  • 26 КОВИД ГЕНОЦИД

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "СЗО":

    Какво съм писал: "Мисля, че на всички ни е ясно, че ще одобрят 3-та дозичка. След това ще одобрят бодежа на деца от 6 до 11 години. След това е другата група (6 месеца до 5 години) - и тя ще бъде одобрена. После 4-та доза - и тя ще е одобрена. След това и 5-та и т.н... Да видим колко ще "позная" :) "

    Коментиран от #30

  • 27 Auuuuuu

    7 1 Отговор
    Нали това е целта започнахте от старите хора и вече стигате до децата!!!!!!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гостът

    7 1 Отговор
    Не пипайте децата ,продажници.
  • 30 Сттт

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "КОВИД ГЕНОЦИД":

    До тогава ще си проличат страничните ефекти и не е сигурно до коя игла ще се стигне.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Вие защо просто

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Майна":

    Не си пиете невролептиците,ами ръсите налудни идеи по форуми.1.В САЩ не са инжектирали малки деца с ковид ваксини.2.Миокардит много често получават хора,заразени с ковид и дори след безсимптомно или леко прекарване.3.Докато не спрете с кюфтетата и цигарките, не се извинявайте за тромбите си с ваксината.4.Секретния доклад явно не е много секретен,щом е стигнал до нашите форуми.