Last news in Fakti

14 Ноември, 2021 10:54 2 788 21

Малко вероятно е Обединеното кралство да се изправи пред голяма зимна вълна на COVID-19

  • великобритания-
  • пандемия-
  • ваксина-
  • коронавирус

Великобритания вероятно има едно от най-високите нива на имунитет срещу коронавирус в света поради високия процент на заразяване по-рано през годината и силния тласък на ваксинацията

Малко вероятно е Обединеното кралство да се изправи пред голяма зимна вълна на COVID-19  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Членът на Научния консултативен комитет по извънредни ситуации на Обединеното кралство (SAGE) Нийл Фъргюсън заяви в събота, че е малко вероятно страната да се сблъска с "катастрофална зимна вълна на коронавируса".

Фъргюсън отбеляза, че Обединеното кралство е в "доста различна ситуация" в сравнение с други страни на континента, които започнаха да въвеждат отново противоепидемични ограничения.

Той също така каза, че Обединеното кралство може да има едно от най-високите нива на имунитет срещу Covid-19 в света поради високия процент на заразяване по-рано през годината и силния тласък на ваксинацията.

Въпреки това обаче Фъргюсън предупреди, че страната не може да се успокои и че обществеността все още трябва да бъде предпазлива по отношение на коронавируса.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ke da

    12 28 Отговор
    Държавата пример за цивилизованост и правова държава в света е недостижима в подредеността И ХУМАННОСТТА си - за ЯД НА РУСОФИЛИТЕ И РУСИЯ!

    Коментиран от #11, #13

  • 2 ТаУмВзе

    27 6 Отговор
    Ще пуснат нов Вирус, спокойно! Подкарали са робът овца и ще си ни довършат, не се притеснявайте. Изяждаш си 65тата игла и си хепи.
  • 3 Госあ

    28 5 Отговор
    Аве, при десетки хиляди заразени на ден и препълнени болници в Мордор ми е интересно как е общата смъртност, щото е ясно че откак са 80% набодени в евроатлантическите коптори повече от вируса нема да умират….
  • 4 ....

    35 4 Отговор
    Когато Мангъров предупреждаваше за негативните ефекти от локдауните, идеотите на тиквата го отричаха. Тези сегашните са същите малоучници.
  • 5 ХАХАХАХАХА

    28 5 Отговор
    Британската здравна агенция изтрива проучване, според което убождането с COVID значително увеличава риска от инфекция
  • 6 Всъщност

    25 2 Отговор
    Оказва се , че многото боледували в началото на годината е факторът за ниските нива на ковида
  • 7 ФЕН

    38 4 Отговор
    Честните и моралните лекари го казаха : Локдална и ваксинацията по време на пандемия е пагонна за пациента и удължава кризата и увеличава болните !!! Пише го в учебниците от 50г. Ама пустата алчност на шепа хора ЩЕ ЗАТРИЕ ПЛАНЕТАТА !!!

    Коментиран от #8

  • 8 В учебниците

    3 15 Отговор

    До коментар #7 от "ФЕН":

    от 50 година, но кой век?

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 карамфила

    5 4 Отговор
    Малко вероятно е но е вероятно.Да са им живи и здрави ваксинираните клиенти на траурни агенции.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ

    14 3 Отговор
    "Малко вероятно е Обединеното кралство да се изправи пред голяма зимна вълна на COVID-19" - значи ще имат ЛОКДАУН до месец. Все едно не знам как психологически и лъжливо се извъртат правителствата на 180°, когато се отнася за пландемията.

    Коментиран от #17

  • 13 Гост

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "ke da":

    Държавата, издигнала се с пиратство и съществуваща от колонии, не е пример за нищо добро. Все едно да кажеш, че някоя богата мутра е пример за децата ти.

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Магна Харта

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Магна Харта се смята за основополагащ документ на модерната демокрация и англосаксонското право.
    Договорът е служил за образец на редица други документи от този род като Конституцията на САЩ, Общата декларация на човешките права и Европейската конвенция за правата на човека. От оригиналния документ, съставен преди 800 години, съществуват само 4 копия.
    Нерде Лом,нерде Лондон.
    Когато тези пирати изграждаха метро в Лондон, България беше под Османско владичество.
    Там съществуват традиции, тук само си говорят, некви Патреоти, дето сами си преценят за всичко.
    Ливадите си отглеждат над 300 години, та камо ли демокрацията и законите.

    Коментиран от #19

  • 17 Щом е

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ":

    ПЛАН де ми я, значи всичко е ПЛАН ирано. Що да се връткат?

    Коментиран от #18

  • 18 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Щом е":

    Психологически трикове, разбира се. Успокояват бизнесите да си действат, и след това в най-лошия момент (преди коледното пазаруване, както беше миналата година) затварят всичко. Великото нулиране няма да дойде, ако дребния и среден бизнес съществуват. Трябват ФАЛИТИ и ХИПЕРИНФЛАЦИЯ!
  • 19 Историк

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Магна Харта":

    Римската империя е дала начало на съвременната цивилизация, римското право е родоначалник на днешното гражданско право. В началото Рим е пример за подражание, после следва упадъкът и вече не е. Рим е бил велик за своето време, но днеска го няма. Всяка една цивилизация следва развитие разцвет и упадък. Ако едно нещо е било за пример вчера, днес може да е за точно обратното. Или ще перифразирам Конфуций: Онова, което е било вчера Велико, днес може и да не съществува, това, което днес никой не вижда- утре може да бъде Велико. Това е естествения ход на нещата.
  • 20 Сатана

    1 0 Отговор
    Moдеpaторите,и да ме триете това няма да промени факта,че БГ популацията живее в кочина.Така се чувстват най—добре и днешния вот ще го докаже.
  • 21 ПЕНКО

    2 3 Отговор
    БРИТАНИ ---НАЛИ СТЕ - "ДУПЕ И ГАЩИ" СЪС САЩ АМЕРИКЪН !!! ПАУНДЪТ НАЛИ Е СКЪП !!! Е ЩЕ СИ ИМАТЕ ОЩЕ МОДИФИЦИРАНИ ОТ САЩ -ФАРМАЦИКЪЛ ---ВИРУСЕТА !?!?!!! " БЕДНИТЕ" СТРАНИ --БЕЗ ПАРИ ЗА "ВАКСИНИ " - НЯМАТ ОСОБЕННИ ПРОБЛЕМИ !!! АМА БОГАТАТА ЕВРОПА Е ОТНОВО ВИРУСНА И ЛОКДАУНА И АМЕРИКЪН ФАРМАЦИКЪЛ ЩЕ ЗАРАЗЯВАТ ЗА ПАРИ -ПЕЧАЛБА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!