Last news in Fakti

16 Декември, 2021 14:45 9 593 9

Уникална рецепта на бразилски монах помага при рак

  • монах-
  • бразилия-
  • рецепта-
  • алое вера-
  • рак-
  • лечение

Откритията му стават световен хит, особено рецепта, която лекува рак

Отец Романо Заго, францискан и учен от Бразилия, е роден през 1932 г. в Лажеадо, Бразилия. Той влиза в Францисканския орден през 1958 г., като преди това изучава философия и теология. Изучава чужди езици (латински, португалски, испански и френски) и през 1988 г. оглавява енорията на Ню Пусо в Сан Антонио. Тогава научава за невероятните лечебни свойства на Aloe Arborescens (Алое Вера) и употребата му за укрепване на имунната система.

Монахът сам се убедил в лечебните свойства на растението. Той започнал да го препоръчва на семейството и приятелите си. По-късно Заго бил изпратен в Ерусалим и Италия, където изследвал ефектите от алоето върху човешкото тяло, но срещал хора, които му разказали за известната рецепта за сок от цели листа Aloe arborescens, което в Бразилия е често срещано растение. Поради тази причина той решил да посвети живота си на изследване и проучване на Aloe arborescens, пише Блиц. Монахът написал две книги за бразилската рецепта и една, посветена на научния дебат за Aloe arborescens. Откритията му в крайна сметка стават световен хит, особено рецепта, която лекува рак.

Алое вера рецепта за лечение на рак

Има над 400 вида алое, но само няколко вида се използват за медицински цели (най-популярните са Aloe barbadensis Miller и Aloe arborescens). Няма почти здравословен проблем, на който алое вера да не се отразява благоприятно. Лечебните си свойства растението дължи на невероятния си състав. Тази билка съдържа витамини А, С и Е, които са мощни антиоксиданти. Тя е отличен източник на витамин В12 и фолиева киселина. Има ензими като алкална фосфатаза, липаза, целулаза и каталаза. Алоето вера е богат източник на калций, хром, мед, селен, магнезий, калий, калций и цинк, които са необходими за правилното функциониране на метаболизма.

Бразилският монах, отец Романо Заго е бащата на известна рецептата за рак, която е предадена от поколения в много семейства. Опитайте, ако имате нужда.

Какво ви е необходимо:

35 г пресни листа от Aloe Arborescens (алое вера)
6 супени лъжици дестилиран алкохол (уиски, бренди, ром)
50 г мед

Със суха кърпа премахнете мръсотията от листата и бодлите от ръбовете. Нарежете на парчета листата и ги поставете в блендер, добавете мед и алкохол. Всичко това се разбива добре, докато се получи еднородна смес. Тази отвара не трябва да се вари или прецежда. Важно е листата да са много фино смлени. Изсипете сместа в тъмен стъклен съд и я съхранявайте в хладилника.

Инструкции за дозиране:

Взимайте една супена лъжица три пъти дневно 30 минути преди хранене. Важно е напълно да изконсумирате отварата. След като завършите лечението, консултирайте се с лекар. Подобрението трябва да бъде очевидно в резултатите ви.

Забележка: Използвайте алое вера, което е на най-малко 3 години!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    15 1 Отговор
    Ало, мисирките! Тая отвара не бива да се вари!!! Къде го учихте българския???!!!

    Коментиран от #3

  • 2 АЛОЕ ВЕРА БРАТ НА ЗЕЛЕНИО СЕРТИФИКАТ

    1 14 Отговор
    УЙСКИТО НЕ ГО ХАБЕТЕ ДАЙТЕ ГО НА АНТИ ВАКСИТЕ ТЕ ИМАТ НУЖДА ДА..ЗАБРАВЯТ📴

    Коментиран от #5, #9

  • 3 Грульо

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Фреш с мед и ракия. :D
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    5 7 Отговор
    Това помага,но не лекува.Рак си имаме....И всеки си има...При някой се проявява -при други не.Няма едно нещо,което да лекува.Лекува се общо тялото и най вече Духът!!!комплексно е!Включва,много качествен по природа оператор,който по време на операцията се води от Създателя.след това при тежките форми г3-г4 трябва Химио,вероятно имуно терапии.Може да се Наложи и Лъчева терапия.В Момента има много новинки там при лъчевата терапия.тотална промяна на живота.Смяна на приоритета.Близките ежедневно особенно при химио и другите терапии.Смяна хранителен режимСмяна начин на живот...Ако се справим с тази гадост,аз го врънкам от както се бори да си води дневник.Дано се навие да опише,това изпитание.мисля,че може да е от полза на някой.Всеки Случай,ако се навие синът ни да опише това,няма да е за Пари,както при повечето от вас.Ще бъде за помощ,ако някой смята,че това може да му помогне.А,пари за издаване на книга все ще изтръскаме!Основното е :НЕ СЕ ВРъщайте там където ви е било Некомфортно.Не повтаряйте стария си начин на битуване!ПС.Това Алое вера също се използва!Ако знаете колко горчи....
  • 5 Аз този онзи

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "АЛОЕ ВЕРА БРАТ НА ЗЕЛЕНИО СЕРТИФИКАТ":

    Майкооо, колко мъка... няма по пр.о.ст коментар, къде алое, къде ковид....алоооооооо, не знам как да те нарека, няма думи за теб...
  • 6 Сивата чапла

    1 0 Отговор
    Листата на алоето се чистят от кората и бодлите. И се панират, деликатес за южно американците. Те и бананите пържат, стават като чипс.
  • 7 Сивата чапла

    0 2 Отговор
    АЛОЭ ВЕРА. ЧУДО РЕЦЕПТ СВЯЩЕННИКА МОНАХА ОТ ОНКОЛОГИИ ..... Явно някой е гледал това видео на руски, или .... щото и годините са същите, три години. Само, че ако в саксия това алое расте три години, в плантациите на Южна Америка расте за месеци.
  • 8 Барабанчик

    4 0 Отговор
    Минаха изучавал чужди езици...португалски... В България за мнозина българския е чужд език.
  • 9 XAXAXA

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "АЛОЕ ВЕРА БРАТ НА ЗЕЛЕНИО СЕРТИФИКАТ":

    Не знам кои са антиваксите, но аз лично всички ваксини си имам. Но бягам надалеч от медицински експерименти - мил ми е животът, както и здравето.