16 Декември, 2021 20:45 5 412 180

Здравният министър разкри дали ще затегне COVID мерките

  • коронавирус-
  • асена сербезова-
  • мерки-
  • правителствена болница

Проблемът с педиатричната болница не е решен през последните 15 години

На този етап въвеждането на задължителен зелен сертификат се отнася само за служителите на Министерски съвет, но това е заявка за такъв подход в цялата администрация. Така гражданите ще са сигурни, че влизат в безопасна среда. Не става въпрос за дискриминация, след като има три възможности за зелен сертификат. Това заяви здравният министър Асена Сербезова в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„В условията на пандемия ние трябва да осъзнаем перспективата на общественото здравеопазване. Колективното ни решение засяга цялото общество. За съжаление ваксинационната кампания не даде резултат. В началото на пандемията беше сгрешен подходът. Ниското ниво на ваксинация се дължи на това, че не се проявява колективен интелект, изтъкна новият министър на здравеопазването.

„Ние сме един колектив, едно общество и трябва всеки от нас да даде своя принос, за да се справим с пандемията. Няма по-голяма ценност от живота и трябва да го съхраним“, подчерта министър Сербезова.

На въпрос дали ще бъдат наложени допълнителни COVID мерки, заради новия щам Омикрон, здравният министър каза:

„В другите държави се въвеждат допълнителни мерки срещу Омикрон, защото има много мутации. Науката казва, че ваксините ще осигурят висок процент ефикасност. Постоянно следим ситуацията. Всякакви мерки трябва да се адекватни на това, което се случва в България. В момента, в който видим повишаване на заболеваемостта, сме длъжни да запазим живота“, посочи Асена Сербезова.

„Не виждам нарушаване на правата, след като имаме три опции за зелен сертификат. Предстои да се преформулира информационната кампания. Ще запазя доброволната ваксинация, докато това е възможно с оглед да се запази живота и здравето на хората“, успокои тя.

Министър Сербезова коментира и казуса с детската болница.

„Проблемът с педиатричната болница не е решен през последните 15 години. Вниманието ми бе насочено към това, че няколко дни преди да се сформира редовно правителство се взеха прибързани решения, които доведоха до протести. Спрях временно действията по вливането, след като изслушах всички страни. Ще бъде осветлено всичко, което буди притеснение с болница „Лозенец“, увери тя.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    160 5 Отговор
    Който иска, да се ваксинира.
  • 2 ВАКСИНИРАН1403

    21 272 Отговор
    Абсолютно и без никакво колебание спешно въвеждане на задължителното Ковид ваксиниране!За всички!!!

    Коментиран от #7, #21, #48, #52, #168

  • 3 Майна

    197 8 Отговор
    Тази с четири брака зад гърба си, оправдаваща и свидетелствала в полза на МОСКОВ за турските ваксини за деца....ТАЗИ ЩЕ ВИ ИНЖЕКТИРА БЕЗ ДА И ТРЕПНЕ ОКОТО....

    Коментиран от #6

  • 4 Последния Софиянец

    8 66 Отговор
    А така!Чанч на администрацията!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ВАКСИНИРАН1403

    12 180 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Дано го направи-Ганьо сам няма да се реши.

    Коментиран от #11

  • 7 1234

    110 31 Отговор

    До коментар #2 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Правилно, който не иска ваксина, да се разстреля. Лошото е че забраниха смъртното наказание. Хитлер си е направо аматьор.

    Коментиран от #13, #18

  • 8 алиса

    98 7 Отговор
    На тая такъв зелен сертификат ще и покажа, че да не казвам какво хахаха.

    Коментиран от #12

  • 9 Бар Баганьос

    173 9 Отговор
    Ама, айде моля ви се стига с тоя колектив и това общество! Да не сме мравки! Човек е индивидуалност и личността е на първо място! Айде стига с тая комунистическа реторика! Ядохме го вече веднъж за благото и добруването на обществото - мерси сме вече! Ония мало.умници на Запад да си минат по пътя, като искат...
  • 10 ВОДНА ПЪРЗАЛКА НА СЛЪНЧАКА

    98 4 Отговор
    МАЙ МАЙ 🚑ЩЕ ПОДОБРИ РЕКОРДИТЕ ПО СЛОВЕСНИ КАЛАМБУРИ👍С ТАЯ ЩЕ ИМА ГОЛЯМО ПЪРЗАЛЯНЕ С НАЙЛОН ПО ЗДРАВНАТА ПИСТА😀
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ВАКСИНИРАН1403

    13 87 Отговор

    До коментар #7 от "1234":

    Разстрел не,но има богат набор от механизми за въздействие-и това ще стане-само гледай!

    Коментиран от #41, #67

  • 14 бюти

    153 5 Отговор
    Май ще си ходите рано, рано. АЗ не искам да ставам заложник на медицинската диктатура. И помнете - всеки диктатор (вкл. и вие) ще си отидете от този свят прокълнати.
  • 15 Фют

    119 5 Отговор
    Шефката на фармацефтичния съюз ,дали са и предлагали хапчета за отслабване ?? Ако ли не да се позаинтересува ,тоз дирник няма как да ме поучава на нищо свързано с моето здраве ,външният и вид говори достатъчно за здравните и познания .

    Коментиран от #56

  • 16 Провинция

    150 4 Отговор
    "Ще запазя доброволната ваксинация, докато това е възможно с оглед да се запази живота и здравето на хората“. Ето в това изречение е заровено кучето. Който не схваща, да прочете пак. Който може, да чете между редовете. Предстои задължително ваксиниране. Това казва новият министър.

    Коментиран от #114, #117, #156, #177

  • 17 КОКО

    107 8 Отговор
    Преди всички други аргументи, Ковид пандемия Н Я М А!!!!!!!!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ВАКСИНИРАН1403

    5 84 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    А ти като интелект..в средновековието всичко ново и прогресивно се е отричало..явно си заседнал в 13ти век

    Коментиран от #54

  • 20 Кики

    96 4 Отговор
    Тази прилича на психопатна учка , грозното лице на надигащия се фашизъм в България
  • 21 Уфффф

    133 6 Отговор

    До коментар #2 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Що, бе, пич? Какъв ти е проблемът? Ти нали си ваксиниран, демек - предпазен! Айде да не ми даваш наклон в живота и да не ми казваш какво да правя със себе си, със здравето и бъдещето си, а! Аман от промити мозъци, братче! Също като зомбита са налазили навсякъде по форумите и тровят въздуха.

    Коментиран от #27

  • 22 Пипи Чорапчето

    133 5 Отговор
    Сербезова, да не си се объркАла?;)
    Не си назначена за министЕрка на ваксинацията, а на здравеопазването - надявам се схващаш разликата?!
  • 23 алиса

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "БИКИНИ ЗОНАТА":

    хахахаха мале много си умен как го измисли това за толкова кратко време?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 тарикату

    52 1 Отговор
    оставка и затвор
  • 26 гост

    110 6 Отговор
    махате на зелените сертификати защото не действат . говори за португалия , но не казва , защо при деветдесет процента ваксинирани и са заразяват и умират като кучета . пуснете икономиката , махнете стрикциите и всики да работят и се движат свободно . вярно е , че ще се увеличи заразяването и след два месеца в България корона няма да има . Българите няма да влизат в ковид затвори като австралия . ВСИЧКО ДРУГО Е ТЕРОР И ИЗНАСИЛВАНЕ , БОДЕНЕ НА ХОРАТА И РЕЦУДИРАНЕ .
  • 27 ВАКСИНИРАН1403

    20 89 Отговор

    До коментар #21 от "Уфффф":

    Защото докато ви има вас,ще има и мерки а аз не искам да си прекарам живота с парцал на устата и да ме бодът на всеки 6 месеца-сега става ли ти ясно защо!

    Коментиран от #32, #34, #46, #47, #74, #83, #152, #157, #166, #173

  • 28 Ууу

    90 4 Отговор
    Тези новите трябва по най бързия начин да ги махаме
  • 29 Петър

    70 6 Отговор
    Всеки път гласуваме с надеждата че някой ще каже край на кжвид фаш@изма и всеки път едно и също вече 4 пъти за 1 година избори.. вече не гласувам едни и къщи са

    Коментиран от #84

  • 30 Хаджи Генчо

    109 5 Отговор
    Госпожо, бихте ли ми отговорили ------- ДО КОГА ЩЕ ползвате т.н. ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ? Година, две, три, завинаги или докато заиграят сопите? Последно се определя извънредната епидемична обстановка до 31 март 2022 г. След това ще има ли зелен сертификат или отново ще удължите измислената епидемична обстановка? Имате ли въобще някаква идея за тези сертификати за след година, две, три? И като ни задължите да се набодем, по-спокойно ли ще спите, че не сте единствените прецекани?
  • 31 Кики

    66 4 Отговор
    Ваксиниран= страхливо куче върви се обеси да освободиш света от себе си и без това харчиш напразно въздуха на Земята

    Коментиран от #64

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 алиса

    79 7 Отговор
    Хора така няма да стане само си коментираме тука, плюеме, искаме оставки, никой не ни зачита. Дреме им на тях за нас. Трябва да направим нещо кардинално. Мене не ме е страх да вляза в боя. Който не го е страх нека застане до мен и рамо до рамо заедно като братя и сестри каквито сме, да се защитим, защото почне ли задължителната ваксинация всичко отива на кино. Просто трябва да решим къде да се съберем, за да обсъдим нещата. Както е казал великия Путин " Ако се стигне до бой, трябва да удариш първи ", е аз мисля, че вече сме на крачка от това.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Румен

    62 3 Отговор
    Всички пропагандисти се правят на ущипани на все по чемсто появяващите се информации за припадали футболисти или неочаквани нещастни случаи.
    И тази ще е сьщата
  • 36 Грульо

    88 4 Отговор
    "Науката казва, че ваксините ще осигурят висок процент ефикасност. "...........................................................................................................................................................................................................
    Асено, а практиката показва, че ваксините не действат срещу тва, срещу което трябва да действат. От речта и вони на соросоидна калинка, която е готова да умори народа си. Оставка за Асена Сербезова!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 фъкцииийн

    47 7 Отговор
    Комунизмът явно не е свършил и не живеем в свободна страна. Долу БКП и сертификата.
  • 39 ВАКСИНИРАН1403

    3 46 Отговор

    До коментар #34 от "я излез":

    Аз съм на светло,за теб се притеснявам-скоро може да те обгърне вечен мрак!!!

    Коментиран от #43, #99

  • 40 да питам

    25 4 Отговор
    Аз искам да се ваксинирам с ваксината на Валнева. Защо я няма в България? Не искам измишльотините на файзер и шмайзер, а класическа, доказана ваксина!

    Коментиран от #128

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Лицемери

    59 2 Отговор
    Тази "обществена" песен сме я слушали и интересно все в изпълнение на такива, които преди да се докостнат до властта са имали "нормални" разсъждения. С една дума може да бъде въведен коефициент на продажност за личностите във властта, който за сега е изключително висок. Държавата НИКОГА, дори в комунизма не е била толкова загрижена за "общественото здраве".
  • 43 алиса

    43 4 Отговор

    До коментар #39 от "ВАКСИНИРАН1403":

    То е ясно ,вече са те чипирали, незнаеш какво говориш хахаха. Гадно ли ти е , чакай само още малко и ще ти натиснат копчето.
  • 44 Хаджи Генчо

    44 3 Отговор
    Пак съм аз. Едно не ми е ясно, защо заради този курвид умират само обикновени хора?
  • 45 jorj

    13 2 Отговор
    ! акчашорторуК с 5 сертификата RR Ml!!! Тя ще ни реши здравните проблеми ама друг път!!!!!
  • 46 не можеш да мислиш

    62 3 Отговор

    До коментар #27 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Там където са набодени продължават да ги бодат. Ваксина на всеки 4 месеца, иначе не си предпазен. И така до края на света.
  • 47 Няма значение

    29 10 Отговор

    До коментар #27 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Да ти не искаш, но някои искат точно това. Ваксинацията ще бъде завинаги и съответно от нея ще се печели завинаги. Точно поради тази причина в самото начало на епидемията не се взеха адекватни мерки и се допусна да се стигне до неконтролируема пандемия. Точно поради тази причина преди една година не се въведе задължително ваксиниране на всяко човешко същество на земята и нещата стигнаха до сегашното положение. Това е целта на кампаниите срещу “вредните” ваксини. Просто се прилага доброто старо разделяй и владей. За огромно съжаление малко хора си дават сметка за реалната действителност, а тя не розова.

    Коментиран от #70

  • 48 Българин

    44 3 Отговор

    До коментар #2 от "ВАКСИНИРАН1403":

    ВАКСИНИТЕ СА ОТРОВА ,ТВОЯТ СЕРТИФИКАТ ЩЕ Е ЗА ВЕЧНО ЗЕЛЕНИТЕ ПОЛЕТА .КАПИШ?????
  • 49 Фгг

    4 2 Отговор
    мотиката..
  • 50 Ковидарите

    65 2 Отговор
    "Ще запазя доброволната ваксинация, докато това е възможно" !?!? Е тук е заровено кучето, спите ли? Тази фармацефтка и Киро ковидаря много скоро, ще въведат задължителната ваксинация и го показват с действия и намеци! Това, че нямало дискриминация, какво да го коментирам, ЦИНИЗЪМ от висша класа! Безплатни "ваксини" или скъпи тестове, ами ако някой няма поне 300 лв. на месец значи е ПРИНУДЕН насила да се "ваксинира"! Ковидарите са официално в България и Кирил канадеца е техния Пророк!

    Коментиран от #80

  • 51 и тази

    45 3 Отговор
    Взе да работи срещу народа си, а и помощ иска, от с з о ...Не вярвам да не знае колко хора получиха инфаркти, инсулти и др. след ваксинацията...
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    59 2 Отговор
    Не проявявало било българското общество колективен интелект, Хахаха. Таа па. Виждаме го колективния овчи интелект на западнала европа, ваксинирани и па в локдауни и строги мерки и изцяло дискриминиране на неваксинираните- не ги пускат никъде да влязат само за хляб и илачи и па им бумтят бройките на заразените. Мноо колективно пфу. Новото колективно сами да си нахлузят хомота. Сербезке, мноо са та наточили на брюк селска линия.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ВАКСИНИРАН1403

    4 26 Отговор

    До коментар #52 от "БЯЛАТА МАФИЯ":

    Не ти оспорвам мнението-твое си е,но същото бих могъл да кажа по адрес на антиваксърите...нали?
  • 56 Бай Стою касапина

    39 3 Отговор

    До коментар #15 от "Фют":

    Не лоша кака.Става. Набраха я, че казала, че нямало лекарства, после я оправдаха . Тия новите я сложиха на място дето не и е мястото, може би да я компенсират. И като си помисля, че Бойко ги събираше по кръстовищата.До тук никакъв прогрес. Нула, кръгла нула. А каката трябваше да си седи там където е силна и й е мястото. Ама пустата му жажда за власт е лошо нещо. Утре ще я изхвърлят като мръсно коте, но ще й остане славата, че е била министър на здравеопазването и не й се получило.
  • 57 КОМЕНТАР5

    0 0 Отговор
    Е ДО КОМЕНТАР2
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 💉=⚰️

    49 1 Отговор
    Тая ще ни изтрови с инджекции. Платена маcтия.
  • 60 НЕ НА ВАКСИНИТЕ!

    46 3 Отговор
    НЕКА БЪДЕ СВОБОДНА ВОЛЯ! НЕ ИСКАМ! ЩОМ И ВАКСИНИРАНИЯТ ЗАРАЗЯВА КЪДЕ Е СМИСЪЛЪТ?! АЗ НЕ ЗАРАЗЯВАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВАКСИНИРАНИЯТ, ПРОСТО ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ЖИВОТ! НЕ ЖЕЛАЯ ОТРОВИ! ПРЕЗ 2025 г. АКО СЪМ ДОБРЕ И АКО ВАКСИНИРАНИТЕ СА ДОБРЕ, МОЖЕ И ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!!!

    Коментиран от #68

  • 61 факт

    70 3 Отговор
    Преди да започне задължителното ваксиниране ще има бой с павета. Новите започнаха много зле. Където пипнаха все сгрешиха - цена на тока, цена на парното, зелен сертификат. Ще повлекат със себе си надолу и президента, защото са неговите служебни министри. Не ме интересува какво образование имат новите, интересува ме, че се показаха като пълни некадърници. Освен некадърници се показаха и като слуги на Запада, който е деградирал и полузагинал. Ще хвърчат павета и то много скоро. Като започнат да пречат на 23 от обществото, на неваксинираните, да работят и да си изкарват хляба, много бързо ще видят звезди посред бял ден, както и хвърчащи павета.

    Коментиран от #136

  • 62 ццц

    46 3 Отговор
    Тия немое да изкарат и месец с тия фашистки диктаторски заповеди .
  • 63 АЗ БИХ КАЗАЛА

    26 2 Отговор

    До коментар #18 от "Глупости":

    ВАКСЪРИТЕ ДА ХОДЯТ ТАМ И ДА СИ СЕ ЗАРАЗЯВАТ КОЛКОТО И КАКТО СИ ИСКАТ!

    Коментиран от #78

  • 64 БРАВО!

    8 0 Отговор

    До коментар #31 от "Кики":

    ТАКА Е!!!
  • 65 Ббб

    36 2 Отговор
    Нали здравето е най/важното? Защо да со слагаме тия бъркочи, от кото са пламнали отличниците по вакси?
  • 66 Бай Бибиан

    1 2 Отговор
    Таа че а изгони Пембен шо не казва дума против Гешев у интервюто!
  • 67 Световна гражданска война

    14 3 Отговор

    До коментар #13 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Знаеш ли кой механизъм имитира названието Ку Клукс Клан, последният който ще чуеш, ако имаш късмет.
  • 68 ВАКСИНИРАН1403

    6 45 Отговор

    До коментар #60 от "НЕ НА ВАКСИНИТЕ!":

    Да но пълните болниците и хора които се нуждаят от лечение за други заболявания не могат да бъдат лекувани-плановите операции например не се осъществяват към момента-болниците се превърнаха във Ковид депа благодарение на хора като теб!За жалост на примати черпещи информация от такъв стабилен източник като Фейсбук няма как да го обясниш!

    Коментиран от #81, #85, #88

  • 69 ДоБРЕ ДОшЛИ в овчарника

    50 3 Отговор
    Всички да си приготвят ухото за ушна марка. Разбираш ли Българският народ колективно не проявявал интелект (разбирай глупаци), защото не искат да са експеримент. Щели да запазят доброволната ваксинация докато това било възможно... Конституция има ли ? Съдът ще каже за общо благо е ... Човешките права се простират до там докъдето човек може да ги защити! Следващата крачка е лични документи на телефончето и цифрови парички. Co калкулаторче и т. н. ... Това за мен и мойте приятели ще е края на България каквато познаваме. Мъка ни е но никой не ни чува...
  • 70 ВАКСИНИРАН1403

    5 29 Отговор

    До коментар #47 от "Няма значение":

    Обзалагам се,че масата дори не са в състояние да ти осмислят коментара.

    Коментиран от #91

  • 71 Ххййу

    22 4 Отговор
    Министър с 4 брака? Интерсен избор. Нема материал...

    Коментиран от #150

  • 72 КиноКритик

    36 4 Отговор
    НЕ И ВЯРВАЙТЕ, ЧЕ Е ,,ДОВРОВОЛНО,, -ТО ВЕЧЕ ДОБРЕ СЕ ВИЖДА КОЛКО Е ,,ДОБРОВОЛНО,, САМО ТАКА КАЗВАТ ЗА СЕГА , ДОКАТО УСПЕЯТ ДА ХВАНАТ ПО ГОЛЯМО НАДМОЩИЕ И ПОСЛЕ ЩЕ НАЛОЖАТ З А Д Ъ Л Ж И Е Л Н О . ВСЪЩНОСТ ТОЧНО ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА ПО СВЕТА .
  • 73 Високо кръвно

    6 55 Отговор
    Пълна и задължителна ваксинация за всеки.Без оглед на години, раса или обществен статус.Във случай на отказ да се отнемат гражданските права.

    Коментиран от #77, #89, #93

  • 74 Ммммм не, не разбирам

    37 3 Отговор

    До коментар #27 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Сам ли измисли този довод, или някой зомбиран като теб ти помогна? Кон с капаци да беше, пак щеше да се информираш в другите страни с много висока ваксинация как имат още повече заразени и са от локдаун в локдаун. Пример - Англия. Я помисли защо е така и по кой начин ваксините предпазват? Ама много си зле, честно! Имам чувството, че като си сложите тези ваксини и сте като препрограмирани- нито чувате истината , нито виждате реалността, нито мислите трезво.

    Коментиран от #97

  • 75 Киро Ваксинатора

    33 2 Отговор
    В сайта на Нова тв сега има анкета: "Подкрепяте ли премиера Кирил Петков за идеята работодателите да въведат зелен сертификат?" Ами покажете им, какво мислите за ковидфашизма!!! Не, че резултатите, ще видят посме бял свят, защото няма да се харесат на Киро Ваксинатора, но е така за спорта дет се вика!
  • 76 От Вселената

    4 2 Отговор
    Гледай Сър, Гледай ... Боцка с шестопръстова ръка...
    .Имахме 1 родилка
    -млада, хубава наглед,
    и под бялата престилка
    всичко беше й наред,

    Тя напъна и тогава
    м/у нейните бедра,
    АЗ съзрях да се подава
    ШЕСТОПРЪСТАТА БОЦКАЩА РЪКА!
  • 77 Аааа, не така

    19 2 Отговор

    До коментар #73 от "Високо кръвно":

    Спокойно само, не се напрягай толкова, че с това високо кръвно... Знае ли човек какво може да му се случи
  • 78 Глупости

    4 40 Отговор

    До коментар #63 от "АЗ БИХ КАЗАЛА":

    Факта е,че развития свят е ваксиниран. Грешката е, че се допуска пътуване на хора от не ваксинирания свят, а трябва това да бъде напълно невъзможно. Тези от не ваксинираните страни ката нашата трябва да бъдат третирани като прокажени и да ни им се позволява да напускат своите страни които са едни епидемични гета от, които поизлизат всичките нови варианти и съответно поблелите. Решението е нова желязна завеса и тя трябва да раздели ваксинирания от не ваксинирания свят просто всеки си позиционира от съответната страна на завесата която му харесва но забравя за възможността да преминава от едната в другата непрекъснато.

    Коментиран от #90, #153

  • 79 Аламинут

    32 2 Отговор
    Тази няма да дочака 100 дни.
    Мисля,че поне нервите на много хора са
    на предела,не само от чипирането.
  • 80 Нормален

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "Ковидарите":

    Така е, но много бързо и грубо ще бъде изчегъртан........
  • 81 факт

    40 4 Отговор

    До коментар #68 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Когато ми удържаха десетки години здравна вноска и лапаха лакомо парите ми, тогава всичко можеше и нямаше притеснения. Дори и да съм бил в нужда от пари и тогава държавата първо си вземаше вноските, пък за мен каквото останеше с него връзвах някакси двата края. Сега, когато евентуално може да се наложи да ме лекува държавата, тя се оказва притеснена. А когато ми прибираше вноските, тогава не беше притеснена.

    Коментиран от #92

  • 82 Колективен имунитет!!!

    43 3 Отговор
    Какви са тия празни приказки! Какво ще ми помогне "колективният интелект", ако получа тромбоза след ваксинация! Или ако притежател на зелен сертификат все пак разнася заразата и след ваксинация и се изкиха върху мен - заедно със зеления си сертификат! Ще ми опази ли тогава тоя сертификат - и " колективния интелект" - здравето и живота ми!!!???
  • 83 Мунчо

    15 2 Отговор

    До коментар #27 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Споко. Че те затвориме на топло и нема да си спарцало на устата.
  • 84 Дуай Липа

    12 0 Отговор

    До коментар #29 от "Петър":

    Пешо, братче, сериозно си изпуснал Възраждане
  • 85 ВаксГранта

    17 3 Отговор

    До коментар #68 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Бе скрий се някъде, че смърди, ама много
  • 86 Хаджи Генчо

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Майна":

    Вижда само едно дърво, не може да види цялата гора! Жалък и дребен човечец, мирогледа му е като глава на карфица. Но може би е пенсиониран милиционер.
  • 87 АННА МИЛА

    16 3 Отговор
    НЕ на ВАКСИНИТЕ защото много ХОРА СА с придружаващи заболявания и от това печелятг бялата мафия фарма мафия ДОКТОРИ който не са ХИПОКРАТОВИИ а ЕТ за тях всичкото това е БИЗНЕС и ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ не струва нищо за тях а много са малко ИСТИНСКИТЕ доктори
  • 88 Уж така

    29 3 Отговор

    До коментар #68 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Пълнят болниците, ама хич не си наясно защо!!!! Първо, защото хората са толкова изплашени от нагнетявания година и половина страх и паника през телевизора, през сайтовете, през всички медии,че даже да кихнат и да вдигнат температура 37 градуса и тичат и искат в болницата. От страх! Второ-цената на клиничната пътека за ковид е 1400 лв. Сладка, работа, а? Като те прибарат лекарите да те психясат колко си зле и трябва да влезеш в болницата... Влизаш. Ясно защо те облъчват. Първосигнално реагират хората , защото са паникьосани, защото са обявили навсякъде, че еди кой си починал и ти го повтарят до втръсване. Все едно никога никой от нищо не е умирал. Толкова си си изгубил разсъдъка, че няма накъде повече. Стига си разсъждавал, ако обичаш, ами отивай да спиш.
  • 89 ВАКСИНИРАН1403

    3 24 Отговор

    До коментар #73 от "Високо кръвно":

    Насила хубост не става...сега ясно ли ти е защо сме последни по всичко позитивно..
  • 90 Боц

    25 2 Отговор

    До коментар #78 от "Глупости":

    Грешката е че ваксърите трябва да ги изолират в гета докато отмине пандемията. Те пръскат заразата, а и половината са сфалшиви сертификати. Вие сте малцинство и трябва да спазвате ред.

    Коментиран от #105

  • 91 Няма значение

    5 16 Отговор

    До коментар #70 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Не е нужно да се обзалагаш то е сигурно. Ако можеха нямаше да сме на този хал. Самостоятелното мислене не се отдава на всеки, но за сметка на това манипулациите и “достоверната” информация тиражирана из социални мрежи и сайтове за видео споделяне им въздейства повече от успешно и резултатите от това са видими факти.

    Коментиран от #94

  • 92 ВАКСИНИРАН1403

    3 29 Отговор

    До коментар #81 от "факт":

    Мислиш ли,че при мен е различно-от година чакам за операция от пъпна херния но уви-оперират само спешни случаи...за твоите проблеми можеш да "благодариш" на антиваксърите(но и престъпници и убийци да пиша е все едно-те са това)..

    Коментиран от #112, #162

  • 93 подател

    16 2 Отговор

    До коментар #73 от "Високо кръвно":

    Бъди спокоен, сами ще почнем да си връщаме личните карти. Не ни трябва държава, която ни третира като безправни роби,
  • 94 Мравояд

    8 10 Отговор

    До коментар #91 от "Няма значение":

    И на какъв хал си точно? И какво ти е образованието та така дълбоко си вникнал в научните аспекти на ваксинацията, по-конкретно срещу Ковид? Питам за един познат, не за мен. Аз съм прост - само с две висши, едното по медицина.

    Коментиран от #106

  • 95 Ха ха ха

    23 2 Отговор
    Хлъзгава и долнопробна като началничето и кирчо лъжльото ....
  • 96 Не искаме

    30 2 Отговор
    Не искаме зелени сертификати. Първо няма да е задължително, после за тези ще бъде задължително. Искате лека по лека да направите всичко задължително. Това може да ви свали от власт. На всички им стана ясно, че това са глупости. Медицинските експерименти са забранени.
  • 97 Дабе да

    3 17 Отговор

    До коментар #74 от "Ммммм не, не разбирам":

    Ваксинирани ама някога. Колко процента са ваксинираните или реваксинираните в рамките на последните 6 месеца? Нямат и 30%. Това е важния показател обаче. Разбира се, че ще е така защото там няма масова реваксинация, за разлика от в други стани като Израел които за по-малко от месец решиха напълно проблема си с надигащата се вълна с масова високо скоростна ваксинация или реваксинация.

    Коментиран от #101

  • 98 От Вселената

    0 4 Отговор
    Гледа Сър, гледа от високо и не мое да поверва..... От някъде се появяват китайци, които тичат с горящи коси, защото са си играли на “Аре аз ше те запаля и ше те боцкам с игла, после ти ше ме запалиш и ше ме боцкаш с игла”.,,.... Питам те Сър.... ти виждал ли си от високо Някой, някога, веднъж, да е боцкал с игла китайка, в цъфналата ръж?
  • 99 Алоуууу!

    28 2 Отговор

    До коментар #39 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Ей, ваксинирания, ти нали се сещаш, че както си ваксиниран и се репчиш тука , така утре, вдругиден вероятно ще се разболееш също, защото ваксинираните се разболяват, и умират дори. Понеже ваксините не работят. Грам. Доказано е. Колкото и ваксини и бустери да си сложиш, пак няма да те прескочи вируса. Пряк свидетел съм точно на това. Около мен само ваксинирани - болни. Най-добре си го преболедувай, да си имаш Т-клетъчен имунитет и се спирай с тези глупости за ваксините.

    Коментиран от #116

  • 100 Боц

    29 2 Отговор
    Преди да затегнеш ваксинацията - каква ти беше стратегията за здравеопазването, състоянието на което е причината за най-високата смъртност в ЕС? Може и да си споменала с половин уста ама имам слаба памет така че повтори. Или пипето не ти стига за такава прекомерна мозъчна дейност?
  • 101 А, не, в грешка си

    30 2 Отговор

    До коментар #97 от "Дабе да":

    В Израел специално изобщо не е така, както казваш. Шеста доза вече сигурно ще си слагат, защото разбраха, че ваксините не пазят от нищо.Спрете се вече с тези препарати, че се изприщвам само като чуя ваксина. Безумие от всякъде е това да те принуждават през 3 месеца да се реваксинираш, как може да сте толкова заспали, не ми го побира умът.

    Коментиран от #125

  • 102 лекия

    27 2 Отговор
    Когато си тъпа овца няма как обществото да те следва! Това какво правят фашистите от ЕС не ни интересува. Логиката (медицинската, а не политическата) казва, че хората над 65 със заболявания умират. ЗАЩО ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИ? Знаем, че тъпанарите казват за ваксината, че пази другите, но учените потвърдиха, че не е така! Нещо по-малоумно ще измислят ли?
  • 103 Анонимен

    20 2 Отговор
    Значи доброволната ваксинация вече е под въпрос - докато е възможно . Хващам се на бас че скоро няма да е възможно да остане доброволна .
  • 104 От Вселената

    9 2 Отговор
    Така е Сър... така е, това Гьоте го е казал: „Никой не се намира в толкова безнадеждно робство както този, който погрешно вярва, че е свободен да се боцка с игла”
  • 105 Глупости

    2 18 Отговор

    До коментар #90 от "Боц":

    Малцинство сме само в страните които целите са си своебразни гета. Просто тези страни сред които е и нашата трябва да бъдат изолирани и отрязани от нормалния свят и бързо ще се коригират и проблемите ще изчезнат.

    Коментиран от #130

  • 106 ВАКСИНИРАН1403

    3 17 Отговор

    До коментар #94 от "Мравояд":

    С подобен изказ-по скоро 11 клас(средно образование с диплом около 4.50)

    Коментиран от #109, #110

  • 107 Томов

    5 0 Отговор
    Следиш.... набаба си фурката,следиш!
  • 108 Кочо

    25 2 Отговор
    Асено, Асенооооу, Асено! И ти си същата песен пеш като Кирил Ананиев, Костадин Ангелов и Стойчо Кацаров! Същите лакърдии редиш, пък уж сте за промяна! Уж различни правителства, пък всичко еднакво! Излиза че на теб и предходните и на вашите правителства ви се нарежда от едно и също място, че само се сменят куклите на конци, а кукловодите си остават! Играем си на демокрация, свобода, но истината е друга! С тия от Продължаваме подмяната трябва час по скоро да бъдете изринати! Не чакаме нищо добро от вас!
  • 109 Касчей

    32 3 Отговор

    До коментар #106 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Евала брато, каза си го. Ваксърите не ви дреме за защита от инфекцията. Искате всички да се набодат или извадят фалшиви сертификати за да щъкате свободно. Наистина ли си въобразяваш, че това ще стане? Само погледни Португалия и Холандия. Аман от пилешки мозъци, които си правят сметка без кръчмар.
  • 110 Мравояд

    12 3 Отговор

    До коментар #106 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Сбърка професоре. Само основно съм завършил, но пак съм по-умен от теб. И все пак не се срамувай, кажи - какво ти е образованието професоре?
  • 111 Истината

    19 2 Отговор
    Хубаво администрацията, после лекарите и мед.сестрите и даскалите и като половината се разкарат от системата, тогава ще лапате мухи и ще вкарвате афганистанци?
  • 112 Мунчо

    5 4 Отговор

    До коментар #92 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Ела, я че те оперирам, нема да има нужда да повтаряме после. Оти че чекаш?
  • 113 От Вселената

    3 0 Отговор
    Така е Сър...Така е...А колко често някоя идея, като боцната девица чака свой жених! Глупците все безумство виждат в нея,... не се боцкай “Почакай!” – казва и мъдрецът тих. Но среща я един от тези луди, които вярват в бъдния възход, и боцнат, млад живот в утробата и буди за нас, за целия човешки род.
  • 114 Сух

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "Провинция":

    Казва ама как е нов ще стане от раз стар..
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Ваксиниран1403

    3 18 Отговор

    До коментар #99 от "Алоуууу!":

    Това, че боледувал от сегашния вирус не може да се разболее повторно го разясни на тези които го изкараха повторно вече знам за 26 случая на познати. Преди три месеца бяха 14, а преди пет месеца бяха само 10. Познавам и един които миналия месец се зарази за трети път даже. Почети всички заразили се ваксинирани са такива които са ваксинирани преди повече от 5-6 месеца или много възрасни със тежки хронични заболявания с тотално не функционираща пълноценно имунна система. Заразилите се ваксинирани го карат като обикновена настинка която отшумява за 1-2 дни. Имам пресен случаи от преди няколко седмици на познат, който се беше се ваксинирал в началото на пролетта и все още не се беше реваксинирал.

    Коментиран от #121, #123, #126

  • 117 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ 💀

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "Провинция":

    Точния цитат си извадил! 👍
  • 118 „Магнето“ протеин

    12 2 Отговор
    Това е потенциално най-опасното и антиутопично развитие в генетичната модификация в историята. „Изследователите вмъкнаха магнитната ДНК последователност в генома на вируса. След това поведението на ДНК се задейства от магнитни полета или радиовълни

    Коментиран от #120

  • 119 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ 💀

    21 2 Отговор
    Продължаваме Подмяната дойдоха с една основна цел - да набодат хората с ЕКСПЕРИМЕНТАЛКИТЕ на всяка цена. И си го казаха в прав текст. Обявиха война на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Следващата им цел е да фалират всичко възможно - за да дойде мечтаното от западните им господари ВЕЛИКО НУЛИРАНЕ.
  • 120 ХЕРКУЛЕС

    6 2 Отговор

    До коментар #118 от "„Магнето“ протеин":

    Изследователи в Съединените щати са разработили нов метод за контролиране на мозъчните вериги, свързани със сложното поведение на животните, като използват генно инженерство за създаване на магнетизиран протеин, който активира специфични групи нервни клетки от разстояние.

    Разбирането на това как мозъкът генерира поведение е една от крайните цели на невронауката - и един от най-трудните й въпроси. През последните години изследователите разработиха редица методи, които им позволяват да управляват дистанционно определени групи неврони и да изследват работата на невронните вериги.

    Най-мощният от тях е метод, наречен оптогенетика , който позволява на изследователите да включват или изключват популации от свързани неврони в рамките на милисекунда по милисекунда с импулси от лазерна светлина. Друг наскоро разработен метод, наречен хемогенетика , използва
  • 121 Кръволок

    23 2 Отговор

    До коментар #116 от "Ваксиниран1403":

    Абсолютна лъжа. Аз имам няколко напълно ваксинирани колеги, които го изкараха много тежко. Една от тях с бустърна доза. Не разпространявай дезинформация.

    Коментиран от #129

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 От Вселената

    5 0 Отговор
    Така е Сър, така е, И да верваме се сеир на ХорИсОнта.... "Българите, преди те нямаха държава" - Така написа един боцнат .. "Пък и за какво ли им беше.." - така написа след втора игла.... но след това прогледна ... и искаше да си извади иглите, но не можа да стори това и с третата игла написа на пясъка - "Като погледнеш на длъж и шир все бяло море беше.. имаше борба за боцнати девойка , но тя бе селска и те не искаха да се бокат"..
  • 125 Дабе да

    2 19 Отговор

    До коментар #101 от "А, не, в грешка си":

    Да не сигурно затова имат по 2-3 умели на ден.Шеста друг път тепърва се подготвят за ваксинацията с четвърта. Статистиката която идва от там доказва, че това е успешната стратегия. След масова високо скоростна ваксинация или реваксинация за няколко месеца няма големи епидемични вълни това се потвърждава от данните от всички страни вълните настъпват след като минат 4-5 месеца ако междувременно не се извърши масова реваксинация. Никой не ме принуждава да се ваксинирам правя го защото това е най-доброто решение и ще се реваксинирам и дори и веки месец ако трябва и то напалено съзнателно без грам съмнение или колебание.

    Коментиран от #127, #174

  • 126 Алоуууу!

    14 2 Отговор

    До коментар #116 от "Ваксиниран1403":

    Къде прочете в коментара, че веднъж боледували, не боледуват отново? Аз лично и семейството ми бяхме болни преди година и един месец-средно тежко, някои членове на родата ми и доста тежко , а сега, преди две седмици отново се заразихме. Обаче - познай какво! Мина много леко, просто си вдигнахме антителата и си стимулирахме имунната система. За сравнение - ваксинираните ми колеги и приятели са болни или бяха болни вече всички, с изключение на един. Стигнаха до болницата повечето.Повтарям-ваксинираните се заразиха! Както и неваксининираните. Тогава? Полза от ваксината - нулева. А вредата от нея - очаквай я!

    Коментиран от #137

  • 127 Уфффф

    14 2 Отговор

    До коментар #125 от "Дабе да":

    След като ваксинираните се разболяват и умират - хич не ми прави реклама на ваксините, моля! Няма да ме убедиш. По-скоро вземи, та се информирай по-задълбочено къде какво се случва. Е, вярно, че трябва за чуждите сайтове и телевизионни канали да назнайваш езици. Вероятно затова не си наясно.

    Коментиран от #138

  • 128 .....

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "да питам":

    А къде я има тази ваксина? Нямаше ли да я пускат другата година, ако изобщо я разрешат.
  • 129 Ваксиниран1403

    2 12 Отговор

    До коментар #121 от "Кръволок":

    Най-вероятно този с третата доза ако съществува, а не си го измисляш се е заразил още преди да се реваксинира. Не, че няма единични случаи когато човек не изражда пълноценен имунитет, но те са единични и говорим за няколко 1-5% от ваксинираните.

    Коментиран от #131, #141

  • 130 Боц

    5 2 Отговор

    До коментар #105 от "Глупости":

    Тук съм съгласен с теб - пълна изолация от набоцканата ЕС и най-вече Гърция, откъдето дойде заразата през лятото. Тарикатите селяци ще издържат една-две години да не печат дупетата в Гърция, а и нашият туризъм ще живне.
  • 131 Кръволок

    4 2 Отговор

    До коментар #129 от "Ваксиниран1403":

    Не съществува. Просто от време на време халюцинирам и ми се привиждат разни неща, когато не съм си пил хапчетата. Би ли изпратил препратки към научните публикации, откъдето цитираш данните?
  • 132 От Вселената

    0 4 Отговор
    Господине.... ама много си радостен Господине.... ама престани да се кикотиш Господине... В момента Пиша..... и писъците на чайките и.... скърцането на корабните въжета така се оплетоха ..... че смеха ти .... Господине ...трябваше да ги раздели според статистиката, на боцнати и не боцнати чайки.....а ти така оплети по време на статистиката въжетата, та корабите потънаха.
  • 133 Оня

    4 2 Отговор
    Ама мисирки сте,на вас със сигурност ви липсва колективен интелект
  • 134 От Вселената

    1 4 Отговор
    Ех Господине, Господине... Де е твойта Прашкаджийка, Чаровница?....Къде ти е зуУмът на фотоапарата, тоест Умът, Интерфейса за връзка към Вселената? Вселена,Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна..... Крачка напред.... Крачка назад, отговаря прашкаджийката, чаровница.Така е и със здравеопазването.Ту при един математик, статистик, паразит, ту при друг доктор...паразит си отваряш Чочарката....и така до край докато има за боцкане пари....
  • 135 Анти

    9 2 Отговор
    На този етап въвеждането на задължителен зелен сертификат се отнася само за служителите на Министерски съвет, но след това за целия народ,каза Сербезова.Тая трябваше да я заключат,когато прави далавери с лекарства.
  • 136 Тра-ла-ла

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "факт":

    А ти нещо друго ли очакваше?
  • 137 Ваксиниран1403

    2 10 Отговор

    До коментар #126 от "Алоуууу!":

    Добре сега кажи кога се бяха ваксинирали и кога се заразиха. Сметни месеците между ваксинирането и заразяването и си отговори на въпроса защо не са се заразили по-рано, а едва след като са минали 4-5 месеца. Сам каза че само един от тях се е бил реваксинирал. А дали биха се заразили другите ако се бяха реваксинирали по-рано? Ползата е огромна ако си има периодични реваксинации, а вредата е абсолютно никаква и това го показват статистическите данни от страни от целия свят.

    Коментиран от #139

  • 138 Ваксиниран1403

    3 8 Отговор

    До коментар #127 от "Уфффф":

    Както винаги манипулативно истината не се казва докрай. Напълно ваксиниран, но някога не трябва изобщо да се разглежда като ваксиниран. Ваксините са изключително ефективни,но в периода от 2 седмици след ваксинацията до около 20 седмици след ваксинацията. Ако няма реваксинация след този период изобщо не трябва хората да се разглеждат като ваксинирани, защото това е просто манипулация.

    Коментиран от #142

  • 139 Чаво

    12 2 Отговор

    До коментар #137 от "Ваксиниран1403":

    Ти като искаш се ваксинирай всеки месец.Не агитирай другите да се ваксинират.

    Коментиран от #143

  • 140 Цитирам умен човек

    6 2 Отговор
    Говори едно към едно с психологическите приоми спуснати от психолози работещи в тинк танкове: "с оглед да се запази живота и здравето на хората.", "безопасна среда" (как е безопасна, когато "ваксинираните" се разболяват, заразяват и умират?), "сме длъжни да запазим живота", "трябва да осъзнаем перспективата на общественото здравеопазване", "да даде своя принос, за да се справим с пандемията. Няма по-голяма ценност от живота и трябва да го съхраним"". Целта е спориш ли значи си против ЖИВОТА, против БЕЗОПАСНАТА СРЕДА, против ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ“. Разбира се това не е вярно, а е прокарване на пропаганда.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Кабелна TV - Covid 19

    5 1 Отговор

    До коментар #138 от "Ваксиниран1403":

    Това ваксиниран за 2 - 20 седмици не си ли е жив абонамент ? Поне да го направят на 4 седмици да си знаем?

    Коментиран от #146

  • 143 Ваксиниран1403

    3 14 Отговор

    До коментар #139 от "Чаво":

    Ще ги агитирам защото единствено само това е решението или се ваксинираш периодично или боледуваш периодично и стискаш палци някой от боледуванията да не се окаже и тежко.

    Коментиран от #151, #160, #164

  • 144 От Вселената

    8 3 Отговор
    Така е Господине.... Така е! Прав си за това що казваш и питаш: "Защо се появиха антиваксъри?"....отговорът е много прост: "Ми защото се появиха на хоризонта първо ваксари"...Истина е:."То преди туй да се появят на хоризонта ваксъри, нямаше антиваксъри"
  • 145 Хари хари

    15 2 Отговор
    Ела да видиш във Австрия, колко колективно ваксинирани, са колективно във болниците, и там разбраха че ваксината нее за ковид

    Коментиран от #147

  • 146 Ваксиниран1403

    2 5 Отговор

    До коментар #142 от "Кабелна TV - Covid 19":

    Кой е казал,че не е. Такава е идеята от самото начало, но друг начин няма и точно затова е замислено така всичко.
  • 147 Ваксиниран1403

    3 6 Отговор

    До коментар #145 от "Хари хари":

    Първо кажи колко процента са ваксинираните или реваксинираните там в рамките на последните 6 месеца, а не колко процента са тези които са ваксинирани ама някога и после прави изводи за ваксината.

    Коментиран от #154

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Locco

    12 1 Отговор
    Тая дебелана няма да изкара дълго. Заедно с цялата комсомолска дружина.
  • 150 Хайу

    7 1 Отговор

    До коментар #71 от "Ххййу":

    Имаше една журналистка в БТВ също с 4 брака.Вече 20г. нищо не се чува за нея.Сербезова с 4 брака същото я чака.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 наблюдател

    6 2 Отговор

    До коментар #147 от "Ваксиниран1403":

    Не искаш само ти да си прецакан,а? Всичко, което написа показва колко те е яд,че си се минал!

    Коментиран от #155

  • 155 Ваксиниран1403

    2 13 Отговор

    До коментар #154 от "наблюдател":

    Нито съм прецакан нито ме яд. За знам какаово и защо правя и затова го правя без грам съмнение или колебание, а наивниците като вас си вярват на тъпотите от социалните мрежи.
  • 156 010101

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Провинция":

    Това гласят, да. Много малко вероятно е обаче, да им се получи точно в България.
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 1 Отговор
    В момента я слушам!Тази женица е много ниско ниво.бадева са и дали дипломка.Сигур е просттфесор.От нея нищо не зависело...
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Баш софиянец

    6 0 Отговор
    След като са три възможностите, всичките трябва да са напълно безплатни. Ако се плаща и еднй стотинка за едната възможност, тогава и ваксината трябва да бъде платена. И освен това трябва при достигане на подепидемични нива на заболели сертификатът напълно да отподне. ТРЯБВА да е ясно решено, че при достигане на дадени нива той ОТПАДА, защото засяга само ситуацията с Ковид.
  • 162 Пеперуда

    6 2 Отговор

    До коментар #92 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Не те оперират не защото някой не иска да се инжектира с неясна субстанция, а защото бялата мафия е решила да изнудва хората. Не е някак много ОК да искаш другите да се инжектират, за да оперират ТЕБ.
  • 163 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    12 0 Отговор
    страхливците да се ваксинират и ще живеят вечно!
  • 164 Баш софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #143 от "Ваксиниран1403":

    То колко трябва да си изтрещял за да виждаш това като единствено решение?
  • 165 123

    9 2 Отговор
    Безплатна ваксина е равно на сиренцето в капана. И както беше казал някой - какво печели обществото, ако някой получи увреждане, да не кажа по-лошо след ваксина, такава той спасява ли го?! И как може след официално призната 30% ефективност на сегашните ваксини, да караш хората да си ги сглагат, за да могат да си изкарват хляба? Вярвала в науката...Да де ама, ама има и други учени освен Теодорс Евракис и подобните му. Научно е да се даде трибуна на всички мнения, а не като при БКП - Партията. Сега - Ваксината. Не става така. Че то и членството в БКП не беше задължително да ходиш на работа, егати...
  • 166 Фермер

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "ВАКСИНИРАН1403":

    Няма закон за парцали на устата.Аз ходя без маска.
    Утре всички си свалете маските на веднъж и няма да има кой да те спира.

    Коментиран от #167

  • 167 Фермер

    7 1 Отговор

    До коментар #166 от "Фермер":

    Не знам защо сме единици които не носят маски?
    Ако всеки не носи маска и не се съобразява ще отпаднат за един ден.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 ОСТАВКА ФАТМАК

    4 0 Отговор
    "$ВОБОДНАТА М€ДИЯ"- fakti.bg (БКП) СТИГА С ТАЗИ Ц€НЗУРА!!!
    КОГО ЗАБЛУЖДАВАТ€!?!?!?
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
  • 172 асанчо

    4 0 Отговор
    мноо кофти име има тая жена,имам чувството,че нещо я сърби...
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Реалист

    2 0 Отговор
    Ще бъда благодарен ,на всички ваксъри и на министърката ,ако ми изяснят еди въпрос.
    Има ли изолиран “SARS-KOVID-19 и в коя лаборатория?
    Има ли изолиран Spick-Protein,отговарящ на тоя вирус и в коя лаборарория?
    След като прочета отговорите ще взема решение да се боцна или не.
    Благодаря ,предварително,за информацията.
  • 176 ОСТАВКА ФАТМАК

    3 1 Отговор
    "п€п€"-ФАТМАШКО М€НТ€! 77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! ОСТАВКА ЗА Ч€РВ€НАТА $ВОЛОЧ Г€РБ$П, ДП$, "п€п€" !
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Патки.Бг

    2 0 Отговор
    Голяма помия сте Патки .Бг !