Last news in Fakti

11 Август, 2022 11:36 14 274 1

Домашен сок за ефикасно прочистване на черния дроб

  • сок-
  • черен дроб-
  • прочистване-
  • цвекло

Експертите препоръчват да пиете получения разтвор два пъти на ден по една чаша

Домашен сок за ефикасно прочистване на черния дроб - 1
Снимкa: Shutterstock

Черният дроб осигурява на всяко тяло нужното количество калций, затова много експерти го наричат ​​индивидуален лекар на организма. Поради факта, че черният дроб съдържа витамин А, можем спокойно да кажем, че е оптометрист, тъй като именно този витамин е отговорен за зрението.

За да се очисти черният дроб, така че да работи с по-голяма ефективност, всеки човек може да си направи сок у дома, чието използване ще помогне да се справи с такава задача.

Необходими съставки за сока:

  • 100 грама стафиди
  • Чаша чист лимонов сок
  • Халба нарязано цвекло
  • 2 чаши преварена вода

Метод на приготвяне:

Необходимо е водата да се загрее в тенджера и да кипне. След това добавете към нея стафиди и цвекло в горните количества. След като водата заври с цялото съдържание, е необходимо да изключите котлона и да оставите получения разтвор да престои около час.

След това полученият разтвор се изсипва в блендер, там се добавя чаша лимонов сок. Всичко това се смила и се получава хомогенна маса, която е сокът. В такъв вид може да се приема, за да прочисти черния ви дроб.

Експертите препоръчват да пиете получения разтвор два пъти на ден по една чаша, така ще постигнете желания резултат. Най-добре е да пиете първия път след събуждане, преди хранене, и втори път преди вечеря. Лечението ще бъде ефективно, ако следвате такъв алгоритъм около 10 дни.

Препоръчва се да се извърши подобно прочистване с постоянство, само по този начин ще бъде възможно поддържането на черния дроб в необходимото състояние, пише zdrave.to.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо мръсник

    4 3 Отговор
    Венелинке,ако знаеш какъв сок имам за тебе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!