Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 05:02 1 396 4

721 нови случая на коронавирус, починаха четирима заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

47 са в интензивни отделения

721 са новите случаи на коронавирус у нас при направени 5585 теста, показват данните в Единния информационен портал. Положителни са под 13% от взетите проби.

Четирима са починалите с COVID-19, а като оздравели са отчетени 576 души.

В болници се лекуват 625 души, като 47 от тях са в интензивни отделения.

Поставените дози ваксини са 1582.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КовидманЯк

    28 1 Отговор
    Връзва ли се още някой на тия тъпотии?😃

    Коментиран от #2

  • 2 психирано козяче

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "КовидманЯк":

    следим с умерен уплах кога ще ни разрешат петия бустер
  • 3 Какво ни готви САЩ

    7 0 Отговор
    Защо проф. Люк Монтание (нобелов лауреат, откривателят на ХИВ) избра да прекара последните години от живота си, доказвайки, че Covid-19 е създаден от човека и че шиповите протеини, а следователно и ваксините, са екзистенциална заплаха за вида? Какво му остана да доказва на себе си или на някой друг на 87-89? Със сигурност не го е направил, за да повиши репутацията си в професията.
    Не, той беше воден от същата страст, която го накара да открие ХИВ. Страст да СПАСИМ човечеството от вируси и онези, които биха ги създали, за да ни навредят. ❗️Covid-19 не е създаден през 2019 г. Той е направен от 19-нуклеотидното специфично за Moderna химерно (CGG за AGA) място на разцепване на фурин, което не се среща никъде в природата.И всяка смърт от Covid и всяка смърт от ваксина срещу Covid е паркирана точно на прага на ModeRNA в очакване на справедливост.Но ние няма да изпълним това правосъдие достатъчно бързо. И следователно последната язва върху човечеството от Откровение 6:8, нанесена от 4-тия конник на апокалипсиса, която язва самият Бил Гейтс е пророкувал, ще пристигне по-късно тази година (след войната и след глада, 2-ри и 3-ти конник).
  • 4 ахааа

    2 0 Отговор
    До кога ще се продължава с тази идиотщина. Небето е на арматурна решетка в момента, и продължават да ръсят. Президента/пилот или някой от онези там, не го ли вижда това.