Last news in Fakti

8 Април, 2023 17:05 728 10

Китайският център за контрол на заболяванията настоява СЗО да заеме "научна и справедлива" позиция за произхода на COVID-19

  • китайския център за контрол и превенция на заболяванията-
  • световната здравна организация-
  • (сзо) -
  • covid-19

На пресконференция Шън Хунбин предупреди СЗО да не политизира източника на вируса, който беше първоначално открит в Централен Китай в края на 2019 г., или да се превръща в инструмент на друга държава

Китайският център за контрол на заболяванията настоява СЗО да заеме "научна и справедлива" позиция за произхода на COVID-19 - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ръководителят на Китайския център за контрол и превенция на заболяванията призова днес Световната здравна организация (СЗО) да се върне към "научна и справедлива" позиция при проследяването на произхода на COVID-19, съобщи Ройтерс.

Китайският център за контрол на заболяванията настоява СЗО да заеме
Снимка: Shutterstock

На пресконференция Шън Хунбин предупреди СЗО да не политизира източника на вируса, който беше първоначално открит в Централен Китай в края на 2019 г., или да се превръща в инструмент на друга държава.

В четвъртък ръководителят на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус оказа натиск срещу Пекин да сподели своята информация за произхода на COVID-19 и заяви, че докато това не се случи всички хипотези остават на масата, припомня агенцията.

Източник: Ройтерс


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    7 1 Отговор
    Що ли китай се занимава с прогнилата сзо
  • 2 Сандо

    13 0 Отговор
    Та това означава СЗО да разкрие заговора в който е пряк участник и основен играч.Как си я представят китайците тая работа?Изходът е един:установявате нов световен ред и разкривате на човечеството какви са ги вършели Хегемона и "коалицията на желаещите".

    Коментиран от #9

  • 3 Българка

    3 11 Отговор
    И как точно Китай апелират СЗО да вземат научна позиция за ковид, след като те не дават достъп на международни учени да изследват как се е появил ковид. Повече от логично е това да е разработвано и изпуснато (волно или неволно) от котайската лаборатория в Ухан
  • 4 ХА ХА ХА

    10 0 Отговор
    АБЕ ПРОИЗХОДА НА КОВИД 19 Е МНОГО ЯСНА ! КАТО СЛЕДИТЕ КОИ ВАКСИНИ ОДОБРИ СЗО И КОЙ СПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ ОТ ТЯХ МИЛИАРДЕРИТЕ НА ЗАПАДА СТАНАХА ДВОЙНО ПО БОГАТИ ! А ЗАЩО СЗО НЕ ОДОБРИ РУСКАТА ВАКСИНА И ДРУГИ КАТО НЕЯ А ЕС ЗАДЪЛЖИ ЧЛЕНОВЕТЕ СИ ДА КУПУВАТ ОТ ЗАПАДА ?
  • 5 Ковитъ

    8 0 Отговор
    Колкото и да го търсят страшния ковидъ, няма да го открият. Той се появи мистериозно от медиите и също така мистериозно пак в медиите си замина. За един ден, ковидъ изчезна. Светът от пландемия се превърна във война. Без преход, без нищо. Ей така, щрак и всичко превключи на Украйна. Тази война трябва да се изучава от всеки студент по медицина в света. Това е първата война в световната история, която СПИРА пандемия. Обикновено войните отприщват болестите
  • 6 даа

    9 0 Отговор
    Ako ще е научна и справедлива, трябва да признаят, че 3 години баламосват света с фалшив вирус. Няма как да стане. Трибуналът предстои.
  • 7 Ехааааа

    8 0 Отговор
    СЗО , НАТО , МВФ и всички организации създадени от ФАЛШ са инструмент за изнудване на всички народи , което е оръжие на ФАЛШ , накадето каже Деменцията на там ще се наведът тия така наречени демократични организации !!!!
  • 8 Хомосапиенс

    1 0 Отговор
    Когато ръмжи като куче лае като куче и прилича на куче , значи е куче. Който трябва ще разбере.
  • 9 Пендо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сандо":

    И Китай беше вътре в играта Сандьо! Как тъй Китай дето там всичко се следи, птиче немож да прелитне без да се знае, няма да знай какво се прави в техни лаборатории на територията на Китай? Баш и като има и американци замесени. А? Китайците имаха до вчера яки лок дауни и следене. Масирани тестове пцр, затваряха зарад трима положителни цели градове. Пращаха в карантина в общежития малки деца като ги отделяха от семейството им. Сзо се напъна техните мерки да ги натисне на целия свят. Айде молим те Сандьо, забравихте много бързо как действаха в Китай. Ся се праят на големи справедливци китайците. С съгласието на Цзинпин бяха тестово поле за новия световен ред с дигитално следене на народа, масирани тестове и вакси. Ковида е плануван и китайците те са учавствали в Ивент201.
  • 10 Мишел

    1 0 Отговор
    В началото на март в Китай се появи непознат вариант на вируса К19, силно заразен и причиняващ висок процент смъртни случаи.