Last news in Fakti

16 Януари, 2024 09:34 888 7

Спешното отделение в болницата в Перник е в окаяно състояние

  • перник-
  • болница-
  • спешно отделение

Шоковата зала е в окаяно състояние

Условията в Спешното отделение в болницата в град Перник са ужасяващи. За това подаде сигнал зрителката на БНТ Милена Станиславова.

Снимки на пациентката, преминала през отделението, показват лошото състояние на помещенията в лечебното заведение.

"Влизайки в Спешното отделение видях, че самата врата е вързана с канап, за да не се отваря. Вътре коридорът беше като след бомбардировка. Болниците в Ивицата Газа или в Украйна сигурно изглеждат така. Шоковата зала е в окаяно състояние. В момента, в който влизаш в нея наистина изпадаш в шок. Ръждясали стойки за банките, стари легла, щорите не се знае защо са там", разказва Милена Станиславова.

Тя обясни, че снимките са заснети преди ден.

В ефира на "Денят започва" доц. Михаил Околийски - зам.-министър на здравеопазването съобщи, че са осигурени 45 млн. лева за ремонта на Спешното отделение на болницата в Перник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    3 1 Отговор
    Според плана Ран-Ът нарочно докарват болниците до фалит.
    Сега щели да дават милиони за построяеане,но кога не се знае...някога.През това време затварят болници,защото няма пари.
    Ако така продължава пак ли на врачки да разчитаме?!Направо един курс на Джуна да излъчите по медиите и да почваме да се самолекуваме?При липсата на лекарства май до там ще стигнем.Откачена работа...
  • 2 с. Орляк

    3 0 Отговор
    „Европейска държава“ с “ европейски болници“ тънем в мизерия и нехайство , а ония ококорения драпа за Шенген !Дано преобладаващите вече цигани ни оправят, че вече няма надежда!!!Българска Сирия!!!!
  • 3 Краватар

    3 0 Отговор
    тихо бе, приоритетите на правителството са шенген и еврозоната, хипохондрици смотани
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Спешен лекар

    4 0 Отговор
    Кмете, Станка - къде се криеш , или имаш по-важни PR разходи по безсмислената Сурва. Или пък толкова ти е капацитета , за да не можеш да прецениш, че здравето е по важно от зрелището ! Оставка !
  • 6 Васил

    1 0 Отговор
    Ама не забравят да ни вдигат вноските а медицината ни е нулево ниво.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.