Last news in Fakti

16 Октомври, 2014 11:04, обновена 16 Октомври, 2014 11:06 3 595 1

Всъдеход с бордови електрошок

  • dartz-
  • dartz motorz uzņēmums-
  • black shark-
  • mercedes-benz-
  • gl 63 amg-
  • електрошок

Латвийският производител на поръчкови бронирани всъдеходи Dartz Motorz Uzņēmums публикува първото изображение на нова модификация на модела Prombron. Автомобилът ще носи името Black Shark ("Черна акула") и ще бъде представен на 19 октомври.

Всъдеходът ще бъде построен на базата на Mercedes-Benz GL 63 AMG и ще получи каросерия с кевларени и титаниеви панели. Дръжките на вратите ще се прибират и ще бъдат снабдени с датчици за разпознаване на пръстови отпечатъци.

Понеже продукцията на Dartz трудно привлича внимание, Black Shark ще бъде оборудван с мощни сирени и четири прожектора на покрива. Повечето системи на автомобила ще могат да се контролират с помощта на смартфон Vertu, който влиза в стандартната комплектация.

Най-екстравагантната екстра обаче си остава системата "антипапараци". Тя ще неутрализира нахалните фотожурналисти с електрошок. За съжаление принципът й на действие остава тайна.

Според съобщението до медиите мощността на 5.5-литровия битурбомотор, който развива 557 к.с. в GL 63 AMG, ще бъде увеличена на 1 500 коня. Латвийците не влизат в подробности как смятат да постигнат внушителния скок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Уникално творение!