Last news in Fakti

16 Октомври, 2014 14:37, обновена 16 Октомври, 2014 14:38 31 229 23

Взеха Maybach-а на безработен руснак

  • maybach 62-
  • куриоз-
  • русия-
  • новосибирск

Жител на Новосибирск се прости с луксозния си Maybach 62 заради неплатени дългове, съобщават руските медии. Куриозното в случая е, че собственикът на лимузината не работи и няма официални доходи.

Според представител на Федералната служба на съдебните пристави безработният почитател на стилни возила натрупал дългове в размер на 11 млн. рубли (211 000 евро) и се покрил. Maybach-ът е конфискуван като обезпечение по подадения иск.

Още по-парадоксално е, че това не е първият случай, в който отнемат луксозна кола от същия човек. Преди време му взели Porsche Cayenne от 2011 г. - пак заради необслужвани дългове.

Конфискуваният Maybach извозен с репатрак на служебен паркинг, където предстои да му бъде направена оценка от вещо лице. Средствата от продажбата на автомобила ще бъдат използвани за погасяване на дълга.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 10 Отговор
  • 2 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор
    ТО С РАБОТА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИШ ТАКИВА КОЛИ
  • 3 обективно за

    3 1 Отговор
    Тази новина нещо не ми стана ясна,били вземали скъпото возило на някакъв фалирал руснак, и какво сега да викаме ура затова че един напълно непознат за нас човек от Русия, по нейзвестни за нас причини не може да си плати данъците, а кой знае дали когато е бил в добро финансово здраве същият този човек не е помогнал на хората около себеси, не разбирам цинизма на някой българи по отношение на Русия, дори и да се абстрахираме от историческото минало пак не ни подхожда да се държим като цинични английски аристократи. Апропо на запад ежедневно конфискуват скъпи коли, къщи, яхти и многомилионни имения, така че !?!?!?!?!?!?!?!?
  • 4 Кобрата

    6 0 Отговор
    Ох горкият той...безработен, а кара Maybach S62, който струва поне 240-250 000 euro.
    Аз цял живот да работя и такава кола не мога да си купя, а той тези пари от дърветата ли ги бере, представа си нямам
  • 5 the saint

    5 0 Отговор
    Погасяване на дълга...таратанци!
    Т'ва ако е в България (а почти не се съмнявам че следното не би се случило и в Русия) вещото лице минава прави си една фективна оценка и колата заминава на търг за който никой никога не чува (разбирайте чуват определени хора). На който търг кола принципно струваща стотици хиляди се "шътва" за жълти стотинки на "случаен" гражданин! А от друга страна малкото прибрани пари от търга се разпределят по личните джобове на общинарчето провело търга и "случайно" избрало "нищо не подозиращия" гражданин спечелил колата. В общи линий идеята е, че нищо от конфискуваната колица не постъпва в касата на общината, а тоя с конфискуваната кола все има да им връща.
    Съща е схемицата и с имотите прибрани от банките поради не плащане на кредита. С тази разлика, че тук имотчето го намазва някой мастит банкер или приближен на него и паричките, които в повечето случаи са 60-80% от стойноста на имота си се връщат в банката отпуснала кредита. Така банката в крайна сметка си връща парите, а за тоя намазал имота остава радоста че го е придобил с 40% под пазарната му стойност.
    Не, че написаното ще изненада някой де.....

    Коментиран от #6

  • 6 Autohouse Randm

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "the saint":

    Коментиран от #7

  • 7 БРАБУС АМГ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Autohouse Randm":

    evala pich pak s tochno izkazvane.poklon pred cariat na patia

    Коментиран от #10, #11

  • 8 Гн Петров

    7 0 Отговор
    Какво ли ще си купи, ако вземе та проработи човека???????
  • 9 Мони НСА

    0 3 Отговор
    аферим
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Мони НСА

    1 1 Отговор
    тук се подвизава един с 15 ника и тои е скар фейс

    Коментиран от #14

  • 13 nakata88bg .

    0 0 Отговор
    странно, защо не я е прехвърлил на някой роднина?! как се е оставил да му вземат колите, не ми е ясно....
  • 14 Autohouse Randm

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Мони НСА":

    e dobro utro.toia pishe s niakolko nika ot cifra vreme

    Коментиран от #15

  • 15 скар фейс

    0 3 Отговор

    До коментар #14 от "Autohouse Randm":

    Пак си писал от 2-та си профила - един след дру, с разлика от 4 минутки и най-притеснителното е, че пишеш сам на себе си. Това не е никак добре.

    Коментиран от #17

  • 16 Русе

    0 0 Отговор
    Ето ме и мен...
    Щом има задължеия (211 000 евро) следователно има , или е имал " здрав бизнес. Не могат да го търсят през 2- 3 години да си погасява задълженията , и все да си вади " между пръстите" по един луксозен автомобил. А и тези ОГРОМНИ задължения смятам сте съгласни, че не се натрупват от движимо- недвижимо имущество, или от незаконен бизнес. Човека просто "забравя' да отиде да си внесе пая който се полага на местната власт.

    Поздрави,
  • 17 Autohouse Randm

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "скар фейс":

    kakto se kazva slucheiat pri teb e kradeca vika drashte kradeca.problemat ti e che ne razbirash ot avtomobili i zatova nemojesh da komentirash i draskash gluposti.

    Коментиран от #19

  • 18 Plovdiv

    0 3 Отговор
    Автомобила е закупен и обслужван в Мото-Пфое. Реални километри! Перфектно техническо състояние. НЕ Е ГРАДУШКОВ!

    Само споделям тази допълнителна информация от обява за продажба на автомобил. Направо паднах!...
  • 19 скар фейс

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Autohouse Randm":

    Хайде и този път да те направя на 2 стотинки. Гледам те тук, че се изживяваш, като голям джамбазин по отношение на автомобилите и си "много компетент",по въпроса кой разбирал и кой не. Ако имаше познания по компютърна грамотност (писменна нямаш никаква) можеше да видиш, че тези коментари, с които те имитират са от различни потребители, които ти се подиграват. Всички знаят, че пишеш с много профили, а и минусите които сам си цъкаш от различните си такива, явно допоринасят единствено за захранване на болното си его. Така, че недей ми се прави на психолог, който определя, кой имал и кой нямал, защото потребителите имат достатъчно акъл сами да преценят кой какъв е, за разлика от теб неграмотнико. Изобщо спирам да ти отговорям каквото и да било.

    Коментиран от #20, #21, #23

  • 20 Autohouse Randm

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "скар фейс":

    ti iavno si kliukar i obichash da pravish horata na 2 stotinki xaxa.i kakvo izpisal si 20 reda i estestveno kato kliukarka nito red za avtomobili.otnovo si se izlojil kato kiflajia.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Autohouse Randm

    0 2 Отговор

    До коментар #21 от "Autohouse Randm":

    vidia se koi pishe s niakolko nika i si govori sam sas sebesi.скар фейс imash li 16 god.?
  • 23 Autohouse Randm

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "скар фейс":

    s tochno 12te ti rofila si postavil 12 minusa.kompleksar.