24 Януари, 2015 21:14, обновена 27 Януари, 2015 09:34 5 689 5

Новият Ford Focus RS с премиера на 3-ти Февруари

  • ford-
  • focus-
  • focus rs-
  • премиера

Един от най-обичаните горещи хечбекове Ford Focus RS ще направи своята премиера на 3-ти февруари. Очаква се новото издание на палавия RS да бъде оборудвано с четирицилиндровия 2.3 EcoBoost, който ще развива около 300 конски сили. Имайки предвид, че Mustang, оборудван с този двигател, разполага с 310 конски сили и 434 нютонметра, в RS е възможно и да са повече.

Най-добрата новина е, че новият модел вече е оборудван с 4х4 задвижване, излиза от битката на колите с предно предаване и отива при конкуренти като Subaru WRX STI и Volkswagen Golf R. Прагът на сцепление на колите с предно предаване определен от феновете и пилотите е около 300 конски сили и RS явно ще го надхвърли. Друга новост е, че ще бъде продаван навсякъде, за разлика от предшественика си, който не успя да стигне до родината си Америка. Давате ни Mustang в Европа - отвръщаме ви подобаващо с Focus RS. Насладете се на видеоклипа и гумата, която малкият бяс оставя по настилката.

Технически характеристики и разход на гориво  за всички съществуващи Ford Fokus - ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    http://forums.euw.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=164160&d=1389977474
  • 2 миФка

    1 1 Отговор
    Форд требе а се стегнат, оти ваг-.ните ке ги отвеят!

    Коментиран от #4

  • 3 abv

    0 1 Отговор
    Ей шопе спри да пишеш на диалект.Почети малко повече и тогава пиши глупости.
  • 4

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "миФка":

    Ша ги отвеят ама някои друг път, трошливите ВАГони.
  • 5 abv

    0 0 Отговор
    Супер автомобил.С нетърпение чакам да видя техническите характеристики.Дано излезе и версия комби като конкурент на Голф R 4Х4.За този Голф пише че гори средно под 7 на сто което е много съмнително.