Last news in Fakti

16 Май, 2015 08:00 4 022 5

Novitec Rosso си "остави ръцете" върху Ferrari California T

  • ferrari-
  • california-
  • novitec-
  • rosso-
  • tuning
В началото на миналата година бе показано първото Ferrari от новата турбо ера под името California T. От тогава насам малко тунери са се осмелили да работят върху това кабрио. Има обаче една фирма, която се е специализирала точно в тази марка и това е Novitec Rosso. Може би е малко странно, но Novitec се намират в Стетен, Германия.

Турбо двигателите биват много лесно провокирани да изкарват още мощност чрез препрограмиране, а в комплект с още модификации, като спортна изпускателна система повишаването става с лекота. Това е довело до 646 конски сили с 86 повече от стандартните и увеличение на въртящия момент до 856Nm. Естествено ускорението от 0 до 100 е намаляло и то до 3.3 секунди, а това е впечатляващо. Повишението на мощността води до други конструктивни промени, като модифицирано и снижено с 35мм окачване и 22 цолови черни джанти обути в лепкави спортни гуми.

Външните промени добавят малко агресия към вида, но без да са крещящи. Пакет от въглеродни нишки обгражда цялата кола в долната част, като започнем от добавката в предната броня и решетката минем през вентилационните отвори в калниците и праговете и завършим с дифузьора и лип спойлера на багажника. Накрайниците на изпускателната система, за да са в тон са преминали към черния цвят и са пораснали в диаметър. Интериорът не е показан, но по снимките предполагаме, че ще изобилства от алкантара с открити жълти конци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    3 0 Отговор
    "остави си ръцете" означава, че нещо е направено некадърно. Доколкото разбрах от статията - имате впредвид точно обратното!? Fail...

    Коментиран от #2

  • 2 Никой

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Кофти":

    Затова са и кавичките.

    Коментиран от #4

  • 3 д0 2

    1 0 Отговор
    И вес пак е неуместно заглавието
  • 4 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Кавичките подсказват преносния смисъл,т.е. метафората е употребена грешно ако съдим по написаното в статията.
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор
    Ferrari-то е перфектно