28 Юни, 2015 08:00 3 277 5

Land Rover с лимитиран Defender за двумилионния им произведен офроудър

  • land rover-
  • defender-
  • 2000000-
  • soluhill-
  • auction
С наближаването на края на живота на безспорния офроудър Defender от Land Rover ще пуснат тази лимитирана и единствена бройка. Означена, като "Defender 2,000,000" в сглабянето и са се включили много известни и ценни за марката хора между, които е изпълнителния директор на Jaguar Land Rover - д-р Ралф Спет и сървайвър звездата Беър Грилс. Грилс споделя, че доверието му към тази машина е огромно и тя е била вярна на него и снимачния му екип в много тежки атмосферни условия. Поканата му да участва в този проект е огромна чест за него.
Официалното представяне се извършва в момента на фестивала Гудууд и е част от дълъг списък със събития, които ще посети "Defender 2,000,000". Продажбата му ще се извърши на търг организиран от световноизвестната аукционна къща Бонамс на 16-ти декември. За тогава от Бонамс са подготвили специална изложба на Land Rover. Приходите от продажбата ще бъдат дарени на хуманитарни организации партньори на Land Rover между, които е и Международния Червен Кръст.
Тази гваривана плочка вградена в калника посочва залива, където се появява първата направена в пясъка скица на Land Rover. Изображението на залива присъства и в салона на автомобила. За контраст джантите, калниците, стъпенките, решетката и покрива са боядисани в черен цвят с името Santorini. Производството на Land Rover започва през далечната 1947 година в Лоуд Лейн, а официалната премиера е факт на 30 април 1948-ма година на Амстердам Мотор Шоу. От тогава насам са произведени два милиона от Series I, II, III и моделът Defender.
 

Подробни технически характеристики за генерациите на Дефендър - ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lada samurai micubu6i i drugite kofi

    1 0 Отговор
    това е най добрия джип в целия свят а не някакви ниви самораи муцобушита и сякакви кофи

    Коментиран от #3

  • 2 BENZ

    0 0 Отговор
    Egati gotinata ma6ina 4ove4e !!!
  • 3 scar face

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "lada samurai micubu6i i drugite kofi":

    А бе точно на митцубиши да казваш кофи... айде стига глупости.
  • 4 joro

    0 0 Отговор
    toyota land cruiser nomer 1
  • 5 Луноход

    0 0 Отговор
    С това се завладява Африка. Не мога да му намеря забележки!