Last news in Fakti

18 Юли, 2015 08:00 7 335 8

Звездният Ford Mustang Apollo Edition

  • ford mustang-
  • apollo edition
 
Този снежнобял Mustang е наречен Apollo Edition и е посветен на космическата програма на Experimental Aircraft Association. Колата ще бъде продадена на търг следващата седмица на ежегодната им сбирка и средствата ще бъдат дарени на младежките програми на EAA. Ford правят подобни лимитирани автомобили за EAA от 2008 година, като до сега средствата, които са събрали са близо 3 милиона долара.
Освен лъскавата двуцветна боя, карбоновите детайли и LED осветлението в автомобила е наблегнато и над мощността. Компресор от Ford Performance и спортна генерация водят до постигането на впечатляваща мощност от 627 конски сили и 730Nm въртящ момент. Спирачките също са претърпели трансформация към шестбутални апарати Brembo и нови дискове. За завършения външен вид се грижат новите двуцветни джанти с размер от 21 цола от Forgiato.
Автомобилният производител е партньор на космическата програма повече от 15 години. Това е осмият поред автомобил, който Ford даряват на организацията, за да може тя да развива следващото поколение космически пилоти чрез програмите си. Подобни партньорства винаги са будили уважение и това ще бъде така и за в бъдеще.

Научете повече за генерациите на Форд Мустанг   от   ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостининоуууу

    1 1 Отговор
    Ако имам този автомобил и осем-девет цифрена сума в евро или долари на мое име ... Ще го продам и ще си купя Лада Нива :)

    Коментиран от #2, #3

  • 2 CL65

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостининоуууу":

    Затова нямаш такъв автомобил и 8-9 цифрена сума...дори и да ги имаше, пак щеше да мислиш тъпо...като онзи американец, който спечелил 300 милиона от лотарията и ги пръснал по казина, жени и пиене.
  • 3 TODOR STOYANOV

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гостининоуууу":

    ПАРИТЕ БЯГАТ ОТ ГУПАКА...КАЗВАШЕ МОЯТА БАБКА...СВЕТЛА И ПАМЕТ...

    Коментиран от #4

  • 4 Maurice

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "TODOR STOYANOV":

    Стар рефрен, изключително грешен за днешно време по тези географски ширини. За съжаление!
  • 5 dhcp

    1 0 Отговор
    Всичко хубаво ама тая селска подсветка отдолу за къв чеп е сложена да разваля колата
  • 6 555

    0 0 Отговор
    Че американските космонавти на форд ли ги учат....?
    Ужас.....
  • 7 Кобрата

    1 0 Отговор
    Добре изглежда Ford-ът
  • 8 Гостининоуууу

    1 0 Отговор
    Някой хора определено не разбират от сарказъм...
    А и от кога вкусът към колите, има нещо общо с интелекта на даден човек или неговото финансово състояние ? Уорън Бъфет има десетки милиарди и кара някакъв раздрънкан кадилак. Не бихме могли да го наречем нито глупав, нито беден.
    Истината е, че не бих си взел нито Лада, защото е грозен и неудобен автомобил, който гори по литър на километър, нито този Форд. Напълно съм доволен от малките градски автомобили и по-компактните седани, но си признавам, че съм привлечен и едно кабрио ...
    А ако имах десетки и стотици милиони, щях да правя, както правят повечето хора. Щах да експлоатирам света и неговите ресурси, с цел още печалба и забавление. Но уви ... аз работя най-обикновенна работа и давам доброволчески труд в ЧК :( ... А и нямам кола, не защото не мога да си я позволя, а защото вярвам, че 700 лева на месец са по-добре да влизат в странични проекти, отколкото в пробойната, която представляват колите.