29 Юли, 2015 08:00 6 532 8

Още папарашки снимки на Tesla Model X

  • tesla-
  • model x-
  • suv
Продължават пътните тестове на новия модел на Tesla означен, като Model X. Едната част от снимките на това електрическо SUV идват естествено от родния щат на автопроизводителя - Калифорния, а прашната фотосесия от щата Аризона, където явно се тества всичко до лимита на възможностите. Системата на задвижване със сигурност ще отговаря за четирите колела, но като модел с по-висока проходимост най-вероятно ще бъде с много по-различни настройки от Model S.
На по-близките снимки се забелязват странни датчици, които може би ще отговарят за напълно автономен автопилот, над който марката работи от известно време. Другата възможност е това да е нова подобрена система за сигнализация за предотвратяване на инциденти, следене на маркировката и пътните знаци, но това остава в рамките на предположенията. Според компанията повече подробности ще бъдат обявени с наближаването на началото на производството, което се очаква да започне в края на тази есен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    2 0 Отговор
    Прилича ми на някакъв странен вариант на Toyota Prius.. Никаква оригиналност и иновация от към дизайн.
  • 2 Теслъ

    0 1 Отговор
    М даа, прав си, в крайна сметка теслътъ е поредния балон, който ще се спука - много шум за нищо!!!!
  • 3 миседниш накура

    0 0 Отговор
    тва що ударена бронята и вързана с тел
  • 4 хванете на Теслата дългата дръжка

    1 0 Отговор
    Вкус приятел няма така че няма какво да коментираме дизайна - всеки сам си решава. Оригиналността и иновативността при Tesla са на върховно ниво, но в технологията. Вече 3 години е на пазара (половината производствен живот на един съвременен модел) с над 78 000 продадени броя и без никаква конкуренция. Но е смешно да се коментира обвивката, а да се пренебрегва съдържанието, като прехваления немски премиум, който се захласва по копчета, чупки и извивки в интериора, но под капака и педя изолация щрака, вибрира и смърди жалкия дизел. Показват прототипи на бъдещето :)))) на интериор без превключватели и аналогови уреди, а някой вече 3 години го произвеждат......

    Коментиран от #5

  • 5 арменеца

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "хванете на Теслата дългата дръжка":

    Готино им го каза!,,Ама за кво'се хабиш,човек.Остави ги ромите всички вече знаем кои две марки харесват и копуват.
  • 6 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 0 Отговор
    Това е бъдещето. Аз съм фен на Тесла. Нещо ново и най-вече по функционално от немските щайги. На чийто идеал за автомобил е тройка от 1992 с АГУ ще им отнеме около столетие да го осъзнаят
  • 7 Мхм

    0 0 Отговор
    "Но е смешно да се коментира обвивката, а да се пренебрегва съдържанието, като прехваления немски премиум, който се захласва по копчета, чупки и извивки в интериора, но под капака и педя изолация щрака, вибрира и смърди ЖАЛКИЯ дизел."

    Жалък, кадящ, вонящ и много смърт според СЗО носещ.
  • 8 Мхм

    0 0 Отговор
    "Но е смешно да се коментира обвивката, а да се пренебрегва съдържанието, като прехваления немски премиум, който се захласва по копчета, чупки и извивки в интериора, но под капака и педя изолация щрака, вибрира и смърди ЖАЛКИЯ дизел."

    Жалък, кадящ, вонящ и много смърт според СЗО носещ.