Last news in Fakti

2 Август, 2015 08:00 3 728 6

Nissan ще произведе Juke-R в ограничено количество

  • juke-r-
  • производство
Преди около месец на фестивала на скоростта Гудууд японците от Nissan представиха второто поколение на дивака Juke-R. За хората, които не са се сблъсквали с Juke-R, това е мутирал GT-R, който се е превърнал в компактно SUV. Сега производителят се кани да пусне ограничена бройка от 17 машини на пазара според италианското издание Omni Auto. Това е крайно недостатъчно имайки предвид, какво желание е GT-R за света на автомобилите.
Първото поколение Juke-R разполагаше с 485 конски сили, но това ще има сериозно повишение на мощността и ще впряга кръглата цифра от точно 600 конски сили. Това е умопомрачаваща мощност за обезкостен малък кросоувър със задвижване на двата моста. С тези характеристики мъникът ще ускорява от 0 до 100 за 3.7 секунди, което е сравнително много в сравнение с донора му. Максималната скорост е само 257 километра, но това е оправдано ако включим сравнително късото междуосие, което не предразполага за високи скорости.
Цената на Juke-R 2.0 със сигурност ще бъде внушителна, като сметнем усилията и времето да се натъпче двигателя, 4х4 задвижването и инсталацията от GT-R, но ако искате да се отличите от стадото това е една добра възможност. Тази рядка машинка със сигурност се превръща в колекционерско желание още преди да е напуснала завода.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсумус

    3 0 Отговор
    Я, грозника се е разхубавил.Мощноста е супер, означава само едно, няма голф, няма ауди, ще ги мачка на пътя.
    Пък за пенсионерската кола мерц, не ми се говори.
  • 2 Renault

    1 0 Отговор
    Emi bravo na Nissan :P xi xi
  • 3 bibendum

    1 0 Отговор
    Най-грозната кола на пазара, станала още по-грозна.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Wow

    1 0 Отговор
    Това е толкова безмислена кола, че нямам думи а за визията да не говоря, абсурдно е такава кутиика
  • 6 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Това си е чиста жаба на колела,най-грозното недуразомение продавано някога.