12 Август, 2015 07:00 2 722 8

Следващата 4-та серия на BMW ще бъде с мек таван

  • bmw-
  • 4 series-
  • soft top
Следващото поколение на кабриолета на новопровъзгласената 4-та серия на BMW ще бъде с мек таван. Най-вероятно целта ще бъде понижение на масата в сравнение с използвания до сега хардтоп вариант. В настоящия модел разликата между купе и кабриолет достига над 200кг, а това се отразява значително на ускорението, максималната скорост, разхода и поведението на автомобила.
Освен тази новост следващото поколение ще включва регулируеми стабилизиращи щанги, по-големи спирачки, активен волан и умен диференциал ограничаващ въртящия момент. Очаква се също и модела да се предлага с въглеродни джанти. В него ще бъдат имплементирани и автономни системи, като самостоятелно задминаване,  дистанционно паркиране и полу-автономно управление до 60км в час.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    2 0 Отговор
    Ептен объркаха хората вече с 1 до 8 серия, някои серии 2,3,4 едвам се разпознават, че и 5 серия прилича на тройката, само малко по-голяма.....

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Тони

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от " ":

    Дали му пука на Чичко-Паричко, че за теб от вънка всички са еднакви? Вътре всеки един модел е различен, с различни динамики и характеристики.
  • 3 любител

    1 1 Отговор
    BMW имаха точно 2 интересни серии и успяха да прецат и двете!
    Защо им трябваше да правят М3 на 4-та серия и още по интересното е как успяха да прецакат 6-тата серия, старият модел беше изключително интересен, а новият си е поредната кола с 4-ри врати...
    И нека не забравяме това недоразумение 2-ра серия :) хаха което си е една чиста Зафира с емблема на БМВ

    Коментиран от #5

  • 4 бера мантинели

    0 0 Отговор
    и с мек и с твърд я толкуз мно мантнела ни моа да набера та да я иам
  • 5 нереален

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "любител":

    Ти откачи ли? Новата 6-ца е неописуема с една дума, въпрос на вкус! И какво ти пречи, че М3 е станало М4, то пак си има М3, но е седан... 2ра серия е много интересна и не знам какво намери да я сравняваш със Зафира, сега като и сложат 380 к.с. и ще се озъбиш ( СЪОБЩЕНО ПО АУТО МОТОР УНД ШПОРТ)!

    Коментиран от #6

  • 6 -_-

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "нереален":

    2ра серия поне на външен вид си е чисто копие на Kia Carens, двете изглеждат почти еднакви.

    Коментиран от #7

  • 7 нереален

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "-_-":

    Ти явно не правиш разлика от 2ра серия и 2ра серия актив турър... За Туръра съм съгласен, че имат общи черти
  • 8 Трифонов

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от " ":

    Разпознават се, разпознават... И още как. И изобщо не е важно дали можеш да познаеш номерацията на модела. Важно е колата да е разпознаваема, красива, да прави впечатление, да изпъква... 4-та серия купе съвсем наскоро спечели титлата за най-добра кола в класа "компактни премиум купета", 3-та серия продължава да продава най-добре в класа си на Абсолютно всички пазари и най-вече в САЩ, 5-та серия продава на година по близо 400 хил. бройки, а средната цена на тия коли е 100 хил. лв. Това са непостижими продажби за коли на цени под 60 хил. М3, М4 са спортни коли, които се сочат за еталон от почти всички сериозни автомобилни издания по света. В дизайнерско отношение, целият екип на БМВ, вкл. Шеф дизайнерът на бранда, са сред най-талантливите в света, завършили всичките Art School Of Design в САЩ и със сигурност знаят какво правят.