15 Септември, 2015 01:00 5 061 2

Hyundai ще представи новия Tucson

  • hyundai-
  • tucson-
  • sofia motor show
На автосалона Sofia Motor Show Hyundai ще представи у нас новия модел Tucson, който е най-малкият SUV и събрат на Santa Fe. Той е един и от най-популярните и продавани модели на компанията. Дизайнът е леко европеизирано семпъл, но е запазил идентичност типична за азиатските производители. Не са останали детайли, които да напомнят за предшественика му.
Външно впечатление правят LED светлините, които създават усещане за по-висок клас автомобил. Интериорът пресъздава напълно външния вид на модела и всичко е подредено и на място, но без крещящи елементи, като предните седалки имат опция за подгрев, обдухване и електрическо задвижване. Задната врата е с електрическо отваряне, а багажният обем е 513 литра, като може да достигне до 1503 литра. По отношение на сигурността Hyundai предлага множество системи, сред които Lane Keeping Assist, Autonomous Emergency Braking и Blind Spot Detection.

Задвижващите агрегати са четири - два бензинови и два дизелови, като започнем от 1.6 литров атмосферен със 132 конски сили. След това отиваме при агрегатите с принудително пълнене, а там започваме от бензиновия със 177 коня и 265Nm, продължаваме с дизеловите 1.7 литров със 115 конски сили и 280Nm и стигаме до 2.0 литровия дизел с две нива на мощност - 136 коня и 373Nm и 185 коня и 400Nm. Задвижването при по-слабите агрегати е само на предния мост, а при по-силните на двата моста. Скоростните кутии са шестстепенна ръчна, шестстепенна автоматична и при бензиновия турбо двигател седемстепенна автоматична с два съединителя.

Подробна техническа информация за всички актуални модели на Хюндай , ще намерите ТУК

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    0 0 Отговор
    АУДИ Q5 с малко ръбчета
  • 2 Ония с хюндая

    0 0 Отговор
    Дали са оправили проблемната 7 DCT?