Last news in Fakti

27 Октомври, 2015 01:00 2 919 3

Една офроуд класика - Toyota Land Cruiser FJ40

  • toyota fj40-
  • офроуд-
  • land cruiser

Този класически офроудър е един от малкото, които можем да сравним с култовия Jeep CJ. Моделът FJ40 се произвежда от 1960-та до 1984-та година, а в Бразилия производството продължава и до 2001-ва под наименованието Bandeirante. Възможностите да преодолява непосилни пресечени терени и да оцелява с десетки години са го превърнали в много търсен и ценен обект. Подготвени за състезания машини можем да видим и днес в много от световните офроуд шампионати. За жалост съвременните автомобили не могат по никакъв начин да достигнат неразрушимостта на тази Toyota.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ждяш

    0 0 Отговор
    искам и аз такава !!!
  • 2 Илиян

    1 0 Отговор
    Това е истинската МАШИНА,а не днешните паркетници.
  • 3 нереален

    0 0 Отговор
    ''Този класически офроудър е един от малкото, които можем да сравним с култовия Jeep CJ.'' Помислете братушките откъде са откраднали Gaz 67! Едно към едно с Jeep.