9 Февруари, 2016 07:15 4 066 2

Ето го наследникът на Ferrari FF

  • ferrari gtc4lusso-
  • женева-
  • премиера

През 2011 италианския производител показа как трябва да изглежда един съвременен "Shooting brake" с модела FF. Четири места, задвижване на четирите колела и 6.3 литров V12 с 660 конски сили способен да събуди и мечки от зимен сън, това бе идеята на Ferrari за практичен модел. Той се прие много позитивно и сега е време за неговия наследник.

Наследникът GTC4Lusso изглежда по-сурово от предшественика си отвън, като един от основните детайли са класическите за компанията двойни стопове. Името Lusso също идва от поколения назад, като то показва, че моделът е четириместен. В интериора промяната също е значителна, като той
използва изцяло новата архитектура Dual Cockpit, която включва и 10 инчов дисплей.

Мощността на GTC4Lusso ще бъде 690 конски сили и 697 нютонметра, като 80 процента от тях ще са достъпни само на 1750 оборота. Така машината ще се изстрелва от 0 до 100 за само 3.4 секунди, а максималната и скорост ще бъде респектиращите 335 километра в час. Автомобилът ще използва
системата за задвижване на четирите колела 4RM-S, която ще завива и с четирите колела, като за сцеплението ще се грижи електронен диференциал. Основната премиера на модела е насрочена за женевския автосалон, който ще се проведе в началото на следващия месец.

Подробни технически характеристики за моделите на Ferrari - ТУК
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 1 Отговор
    Екстра е, сега и една задна врата от ляво да монтират като на мазда МХ-8 и става супер!
  • 2 ааааа

    0 1 Отговор
    Че това новото VW Scirocco с емблема на Ферари.