Last news in Fakti

25 Февруари, 2016 09:23 12 805 12

Джеръми Кларксън плаща £100 000 на бития продуцент

  • джеръми кларксън-
  • ойсин таймън-
  • top gear

Бившият водещ на автомобилното шоу Top Gear Джеръми Кларксън се извини публично на продуцента на предаването Ойсин Таймън, когото удари по лицето при скандал през март 2015 г. и в резултат загуби работата си. Джеза ще плати на пострадалия 100 000 паунда по извънсъдебно споразумение за расова дискриминация и нанасяне на телесни повреди, съобщава BBC.

"Бих искал да се извиня още веднъж на Ойсин Таймън за инцидента и злощастните последствия от него. Искам да подчертая, че той няма никаква вина за случилото се. Бих искал също да отбележа, че оскърбленията към него са абсолютно неоправдани и искрено съжалявам, че трябваше да ги изтърпи. Радвам се, че случаят приключи. Ойсин винаги е бил съзидателен член на екипа на Top Gear и му желая успех във всички бъдещи начинания", гласи официалното изявление на Кларксън.

Джеза бе уволнен от BBC, след като на 4 март 2015 г. нападна Таймън в края на снимачния ден в хотел в Северен Йоркшър. Водещият побеснял, защото заради късния час за вечеря получил само паница супа и сухоежбина вместо желаната пържола. Обект на гнева му станал 36-годишният продуцент, който трябвало да изтърпи 20-минутна тирада с квалификации като "мързелив ирландец", а след това и удар с юмрук в лицето.

В знак на солидарност заедно с Кларксън напуснаха и другите двама водещи на Top Gear Ричард Хамънд и Джеймс Мей. В момента тримата работят над ново шоу с името Gear Knobs, което трябва да тръгне по платената услуга Amazon Prime през май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    2 2 Отговор
    Абсолютен смешник е тоя..
    Трябва да води комедийно предаване от типа "one men show".
    Да не се занимава с автомобили. Не му се отдава.
  • 2 опсмопсус

    1 3 Отговор
    Много са му точни преценките и стила му е провакативен.
    Понякога прекалява, но си е идиот!
    Като не ти харесва, не го гледай!
    Най-важното, че не слугинаж, като всички авто издания в Германия!

    Коментиран от #3

  • 3 Никой

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "опсмопсус":

    Хаха за първи път се съгласявам напълно с теб. Този човек е легенда. Говори каквото мисли и хич не му пука за цензората. Малко такива хора останаха. Чакам с нетърпение новото им шоу.
  • 4 686

    2 1 Отговор
    Препоръчвам ви книгата му "Светът според Кларксън" - смях на всяка страница.
  • 5 Дани

    1 2 Отговор
    Абсолютен английски б....к. Отдавна трябваше да го свалят от екран. Освен да възхвалява английските псевдо "автомобили" и да хули всички останали нищо друго съществено не прави, което да обогати познанията на хората, които гледат Top Gear.

    Коментиран от #9

  • 6 asdasd

    0 0 Отговор
    Името на шоуто няма да е Gear Knobs
  • 7 Джими

    0 3 Отговор
    Пълен тъпанар!Помисли се за велик , но сега , ще разбере какво е да ти свият перките а също и онези клоуни които си тръгнаха с него!

    Коментиран от #8

  • 8 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Джими":

    Какво има да разбира От Амазон им платиха няколко милиона и сега ще имат още по-голям бюджет и свобода в новото предаване. Истината е че ББС сами си свиха крилата. Топ Гиър им носеше повече печалби от всяко друго тяхно предаване.
  • 9 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Дани":

    Ако беше гледал поне няколко епизода щеше друго да мислиш. Той мрази старите британски коли и много често са се подигравали с Морис Марината, например. Любимата му кола е Лексус ЛФА и в момента кара Мерцедес.
  • 10 MB GL450

    1 1 Отговор
    Добър си е човека. И да защо да не му играе един на ония прошлек ,дето не може да си върже обувките сам? Сега новото им шоу ще е по интересно.ББС им слагаха бариери с прочутия британски консерватизъм.
  • 11 некойси

    0 0 Отговор
    Е до някъде е прав за ирландците, пословични са с техния мързел.
    Една от причините за неуспеха на Делориан Мотор Къмпани е локацията на завода им.
  • 12 бай Иван

    0 0 Отговор
    Този мъж абсолютно нищо не разбира от автомобили!Чете това което му напишат сценаристите.Той е един комедиант и всеки актьор може да го замени с еднакъв успех!