Last news in Fakti

3 Март, 2016 10:34 11 005 5

Bentley Flying Spur S с над 300 км/ч

  • bentley-
  • flying spur-
  • s-
  • женева 2016
Bentley Flying Spur S с над 300 км/ч - 1

Аристократът при луксозните автомобили Bentley представи спортно ориентирана S версия за модела Flying Spur. Представителният седан с обозначение S ще бъде позициониран между флагманския вариант с W12 мотор и базовата V8 версия.

S-вариантът също е оборудван с V-образен осемцилиндров агрегат. Той е битурбо, с работен обем от четири литра и е форсиран до 528 конски сили. По този начин мощността му се увеличава с 21 коня или с едва 4% спрямо базовата версия.Bentley Flying Spur S с над 300 км/ч

Изменените характеристики, макар и несериозни, се отразяват доста добре на динамиката на Bentley Flying Spur S. Така например ускорението от 0 до 100 км/ч. е по-добро с три десети и вече е 4.9 секунди.

Максималната скорост също е увеличена с 11 км/ч., като по този начин тя минава отметката 300. Ускорението спира на 306 км/ч. Британците заявяват, че въпреки по-добрата динамика разходът на гориво не се променя.Bentley Flying Spur S с над 300 км/ч

В последното е трудно да повярва човек, особено като види заводските данни за разход на новото Bentley Flying Spur S. Според тях луксозния спортно ориентиран седан харчи само 10.8 литра на 100 километра пробег.

Спортната насоченост на иновацията е подчертана и от доработеното пневматично окачване, както и от пренастройката на електронния блок на автомобила. Последният отговаря за управлението на мотора, трансмисията и амортисьорите.Bentley Flying Spur S с над 300 км/ч

Според хората от Bentley педалът на газта вече е "по-остър", а двигателната спирачка - по-ефективна. Освен това спортният режим на осемстепенната автоматична скоростна кутия прави така, че най-високата икономична предавка да изчезне.

Външно новата версия се отличава по логото на задните странични колонки, както и такива на подглавниците на креслата. Най-вече обаче S-версията се различава по черната радиаторна решетка и по гланцирания дифузьор Beluga.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 що е руско е хубаво

    1 2 Отговор
    лелеее-малеее каква невероятна тъмнокрасная волга и вдига 300 км. в час....е друго си е да си руски олигарх за да може да си я позволиш а не като нас обикновенни бедни комунета.
  • 2 Роман Ценов

    1 0 Отговор
    Много е стилно.
  • 3 опсмопсус

    0 4 Отговор
    Вижте се бе, бе ен ве боклуци в БГ:
    http://petel.bg/Varnenets-s-BMV-izumi-vsichki-shofori--Na-zadnoto-si-staklo-napisa-----foto-__147529
  • 4 Maloznaiko

    1 0 Отговор
    Oposume begi turkalai kochinata i ne se zanimavai da kopirash i postavqsh
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор
    Хубаво е Bentley-то