Last news in Fakti

30 Март, 2016 01:00 5 377 8

Дайго Сайто - японската дрифт машина

  • hks-
  • дайго сайто-
  • дрифт

Една от най-известните японски фирми за тунинг - HKS ще ни вкара в автомобила на един от най-добрите дрифт пилоти в света - Дайго Сайто. Той е човекът разпалили битката за конски сили в американския Formula Drift - при първата му година в шампионата Дайго бе с Lexus притежаващ мощност от около 1200 конски сили, а средната мощност на другите бе около 650 коня. В комбинация с уменията му това доведе и до спечелването на титлата. От миналата година той смени платформата и премина към Nissan GT-R, който вече няма нитро система, но разполага с 1000 конски сили на колелата. В случая това е видео от предсезонните настройки на автомобила и може да ни покаже, че дрифтът вече не е аматьорски спорт, а нещо много сериозно, в което се влагат големи средства и колкото и да е странно за мнозина в него се търси максималното сцепление на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Fake

    0 2 Отговор
    Ето това е дрифт , и като цяло Нисан...невероятна марка !!! А не разните там бмв дето се пързалят !
  • 2

    0 0 Отговор
    Развърта се като луд този двигател без грам колебание, все едно гумите са във въздуха.
  • 3 Driftworks

    0 0 Отговор
    Какъв звук само,истинска лудница.
  • 4 Ей така

    1 2 Отговор
    Тия поршета и БМВ-та никъв потенциал ли нямат че не ги ползват професионалистите

    Коментиран от #7

  • 5 Бмв дрифт мания

    3 0 Отговор
    За съжаление в бедната ни Родина, само Бмв над 10г.може да си позволим, въпреки че ни излиза пресолено като поддръжка и консумативи!
  • 6 Анастас Анастасов Хх

    0 2 Отговор
    Ц, Ц, Ц, Ц пак не си е взел бмв ц, ц, ц
  • 7 Жирафа с късата шия

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ей така":

    Поршето е твърде скъпа прищявка за да вземеш да го потрошиш на пистата и няма смисъл а бмвта караме само ние,защото то е с най-мощният двигател винаги и най-лошата визия която постига с раздувки и такива работи и да наистина хубава кола е бмвто но секи 2-ри в България е с бмв и се мисли за дрифтър а по скоро се превърна в селска забава за тях и затова по висшите хора който наистина правят красоти"дрифт" предпочитат да не се излагат с такива коли с който си играят децата и филмираните хора който са гледали твърде много фаст н фюриоус и неискат да си развалят репутацията и името.
  • 8 Георги Симеонов

    0 0 Отговор
    усещам че това видео от статията ти е първото което си гледал с дрифт погледни малко и това и тогава пиши https://www.youtube.com/watch?v=356snAaaFQ8