Last news in Fakti

11 Април, 2016 14:41 4 655 16

Нови дрешки за Tesla Model S

  • tesla-
  • model s-
  • model 3-
  • model x

Сензационните финансови постъпления покрай дебюта на новия Models 3 явно няма да повлияят по никакъв начин на заложената продуктова програма на Tesla Motors. Компанията на Илон Мъск се кани да представи модернизирана версия на Model S, чиято външност ще заприлича на останалите електромобили от гамата, съобщава Road Show.

Дизайнерските ретуши ще бъдат съпроводени и от някои технически нововъведения. Model S ще се сдобие със система за пречистване на въздуха Bioweapon Defense Mode (Режим за защита от биологично оръжие), с каквато се оборудва кросоувърът Model X.

Въздухът в салона на електромобила ще постъпва през HEPA филтър с десетократно по-големи размери от стандартните автомобилни аналози. От Tesla твърдят, че той защитава от проникването на бактерии 300 пъти по-ефективно, задържа алергени 500 пъти по-добре и пречиства смога и вирусите 700 и 800 пъти по-успешно от обикновените филтри.

Обновеният Model S ще се предлага с още по-мощен комплект акумулатори с капацитет 100 кВтч. Слухове за такава модификация се появиха след случайно откритие на хакер, който се натъкнал на индекса P100D в последната версия на фърмуера на електромобила.

Освежена ще бъде и цветовата палитра, в която може да се поръча Model S. В интериора ще се появят вентилирани седалки от Model X и нови отделения за съхранение на вещи. Всичко това ще се отрази на цената на електромобила, който със сигурност ще поскъпне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666666

    2 3 Отговор
    Предницата е уникално яка, но е само предположение тази визия.
  • 2 666666

    0 3 Отговор
    тази задница няма как да дойде на модел S защото е много къса след задните гуми. Предполагам че външните промени ще са само на броните

    Коментиран от #4

  • 3 666666

    1 2 Отговор
    Защо не сметнат стойността на Тесла Модел S, както са направили в другата статия за iPhone-a, май ще се окаже че е по висока от продажната и цена заради батериите които на дребно са колкото половината кола.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 MSux

    2 2 Отговор
    Изглежда брутално, особено в този цвят, ставам им все по-голям фен на тези.

    Коментиран от #8

  • 8 Sukme

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "MSux":

    хахахаааа това ако е брутално, ти си виждал само УНО....гати ютията!

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 9 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Sukme":

    Е да де , ама германците на са на това мнение :
    http://www.ecars.bg/blogs/1384-66-procenta-ot-germancite-biha-kupili-tesla-model-3
  • 10 МSux

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Sukme":

    А ве пич, ходи някъде да не ти се смеят, бензинов трол !
  • 11 666666

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "Sukme":

    Ти си свикнал колите да изглеждат като швейцарско сирене - с колкото повече дупки са значи толкова по яки и агресивни, но само така изглеждат.
  • 12 666666

    0 1 Отговор
    В предния си коментар имах предвид че Тесла ще се окаже единствения производител на автомобили който продава коли на цена по-ниска от стойността на съставните им части. Ако тръгнете сами да си правите кола с такава батерия доста по-скъпо ще ви излезе.
    Докато другите производители продават коли с поне 20% надценка.
  • 13 ауди

    0 1 Отговор
    кво толкова се кефите на този електокар уникален кенеф

    Коментиран от #14, #15, #17

  • 14 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ауди":

    Някой да те спира да се "кефиш" на алуди , макар че скоро ще сте за един белот хора и то с общо IQ под 100
  • 15 Мsux

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ауди":

    Кефим се , не може ли? Гледам , че Ауди 2018 ще пуснат кола която ще изминава 70км на ток. Разбираш ли колко са назад? Като от 2 години Модел S може да измине 700км, ако шофираш до 80км и вън е 30 градуса(подробности на сайта на тесла, можеш да избираш с какви километри караш и колко е студено вън). А ако си караш както си знаеш и е студено пробега ти е 500км.
  • 16 Айде

    0 0 Отговор
    Оставете ВАГ-онетката като и харесва да я лъжат с разход, емисии, окачване и да се чуди на колко места да бачка, че да има за гориво, масла, турбини.
    Извините го щото го е яд, че дори двойно по скъпа кола като алуди R8 е по-мудна до 100км/ч
  • 17 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "ауди":

    Когато Ауди получи за 10 дена повече поръчки отколкото може да произведе за 5 години напред , тогава ще го сравняваме с Тесла и то ако отговаря по показатели и цена , засега е мноого назад , затова и навярно миналата година е продал 15 ПЪТИ по-малко
  • 18 666666

    0 0 Отговор
    Както и очаквах само предницата е променена