Last news in Fakti

25 Май, 2016 07:15 4 960 4

Английско-италианската рожба - Aston Martin Vanquish Zagato

  • aston martin-
  • vanquish zagato

И англичаните от Aston Martin успяха да представят нова машина на едно от най-класните събития свързани с автомобили в света - Concorso d'Eleganza Villa d'Este край езерото Комо в Италия. Това е петата поредна колаборация между италианското дизайнерско студио Zagato и автомобилния производител от острова.

Автомобилът наречен Vanquish Zagato се задвижва от атмосферен 6.0-литров V12 и има мощност от 591 конски сили. Звуковите възможности, които предлага този агрегат са повече от задоволителни. Красотата на Vanquish Zagato е неоспорима, но за нас показаният миналата година Vulcan е на върха от последните им произведения. Единствения недостатък на автомобила, който забелязахме е твърде кичозната тапицерия на седалките. Aston Martin са един от производителите на автомобили, които строго заявиха, че няма да се откажат от ръчните скорости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 2 Отговор
    Всичко са изпипали, осван предната маска, която е грозна.
  • 2 ssss

    0 0 Отговор
    Миналия V12 Zagato със спойлера и сплитера изглеждаше някакси по добре можеби именно заради тях.
  • 3 Керкенез

    0 0 Отговор
    Уникална кола!Силна и без излишни пластмаски като ваг-.нското ламбо!
  • 4 Бай Коста

    0 0 Отговор
    "Английко-италианската рожба - Aston Martin Vanquish Zagato"
    Редакторе, поне заглавията поглеждай!
    АнглийСко се пише...