2 Юли, 2016 12:29 9 861 0

Ще има и още по-мощна Panamera

  • porsche panamera-
  • хибрид-
  • 918

Германците от Porsche явно не смятат да се спрат след подобряването на реконда на Нюрбургринг при седаните. Въпреки постигането на време от 7:38 на станалата мерило за спортните автомобили германска писта, според Motor Trend още по-мощна версия на Panamera ще се появи скоро на пътя. Това обаче, няма да бъде очакваната Turbo S, а става въпрос за още по-върховна Panamera.

Тя е описана, като "918 Spider, но със задни седалки". Това само и единствено може да значи хибриден автомобил с мощност от приблизително 700 конски сили и около 1000 нютонметра, комбиниращ 4.0-литровия V8 битурбо двигател с електрически агрегат. Това най-вероятно ще бъде тежък отговор на задаващите се BMW M5 и Mercedes-AMG E63 S, за които се очаква да преминат границата от 600 конски сили.

От Porsche са обещали общо два хибридни модела, като най-вероятно вторият ще бъде насочен към разхода на гориво и ще комбинира по-малкия V6 двигател с принудително пълнене и електромотори. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА