Last news in Fakti

15 Юли, 2016 22:30 11 065 1

Рали автомобил BMW 650i?

  • bmw-
  • 650i-
  • рали-
  • австрия

В първият път, когато попаднахме на това видео и ние бяхме леко умислени, но след малко всичко ни се изясни. Австрия от тази година е въвела в рали спорта си клас наречен M1, който е предназначен за много близки до оригиналните автомобили, като те се отличаватсамо с предпазна клетка, противопожарна система, седалки колани и волан, окачване и гуми и джанти. Това от своя страна води до голямо разнообразие, както ще видите във второто видео. Въпреки, че е едва ли голямото купе на баварците може да бъде най-добрия автомобил за рали, той предлага огромни порции забавление поради големия си 4.8-литров V8 двигател и наличието на оригинални 367 конски сили и цели 490 нютонметра само на 3400 оборота предавани към задните колела.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Е,може и да не е от най-бързите рали автомобили,но за сметка на това се справя много атрактивно с трасето.Има ли желание целта се постига.