Last news in Fakti

30 Септември, 2006 15:53 1 126 0

Citroёn C-Metisse

  • citroёn-
  • c-metisse-
  • citroёn c-metisse

Във френската столица почитателите на автомобилния гранд Citroen могат да се насладят на специално създадения за моторшоуто екземпляр C-Metisse.

Със своите стремителни пропорции, с цвета на каросерията в огненочервено, впечатляващите врати и стъкла и големия брой хромирани елементи, това расово купе с по четири врати и места за сядане дава съвсем ново измерение на автомобилната страст, като по този начин го нарежда сред най-престижните представители в сегмента.

Емоцията, която C-Metisse предизвиква още от пръв поглед, преминава в неповторимо усещане от поведението на пътя, когато застанете на мястото на шофьора, оборудвано по последна дума на технологичното развитие и от динамичните характеристики на хибридното дизелово захранване.Носещ същото авангардно решение както и при демомодела C4 Hybride HDi, представен от Citroen в началото на годината, C-Metisse се отличава по това, че електрическите му двигатели са вградени в задните колела. Тази конфигурация е в пълно съответствие с техническите показатели на автомобила и оптимизира неговата динамика. Отлично адаптирано към C-Metisse, това нововъведение разкрива изключителните способности на Citroen да предлага различни хибридни решения и последователните действия на галите за намаляване разхода на гориво и емисиите на CO2.

Автомобил от високата част на гамата, C-Metisse предлага широк простор и изключителен комфорт на пътниците, който се засилва от бялата кожена тапицерия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА