Last news in Fakti

2 Септември, 2016 07:15 7 490 2

Ferrari ще създаде още едно LaFerrari с благотворителна цел

  • ferrari-
  • laferrari

Както знаем, съвсем скоро мощно земетресение с магнитут от 6.2 по Рихтер, разтърси централната част на "ботуша" и жертвите бяха стотици. Точно по този случай, автомобилната компания Ferrari смята да увеличи с един, 499-те произведени броя от единия участник в "светата хипер троица" - LaFerrari, като всички постъпления от продажбата ще отидат за благотворителна цел в помощ на засегнатите от природното бедствие. 

Новината бе оповестена вчера от изпълнителния директор на компанията Серджо Марчионе. Не е ясно дали автомобилът ще бъде "отличен от стадото", но въпреки това, очакваме той да събере солидна сума и по този начин, да помогне на колкото се може повече пострадали, а те хич не са малко.

Това ще бъде първият модел след F50 и Enzo, който увеличава своето производство в последствие, но тази за благородна кауза е най-малкото, което може да направи историческата компания.
 

Технически характеристики за LaFerrari -ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бургас

    0 0 Отговор
    Те всичките ферарита са с благотворителна цел!?!
  • 2 Нико

    0 0 Отговор
    Не се научихте да четете и пишете! Цял свят знае, че се казва Седжо МарКионе! Ама продължа да казва ЛамборДЖини, в,есто ЛамборГини, Чико вместо Кико!