Last news in Fakti

20 Септември, 2016 10:06 28 723 51

Новото BMW 8er излезе на пътя

  • bmw-
  • 8er
Новото BMW 8er излезе на пътя - 1

Баварските специалисти отдавна говорят за огромно двуврато купе, което да се прави на базата на седмата серия. Освен, че говорят, германците и действат, защото автомобилни папараци успяха да запечатат във фотообективите си новата осма серия, която вече преминава пътни тестове.

Това означава, че разработката на колата е приключила и серийната версия ще се появи съвсем скоро. За съжаление, разпространените снимки на новата осмица са на т.нар. муле или автомобил, покрит с тежък камуфлаж. Според британското издание Autocar колата ще се появи на бял свят в пълния си блясък през 2018 година, но има спекулации, че това може да стане и по-рано.Новото BMW 8er излезе на пътя

Към момента информацията за новата осма серия е доста оскъдна. Ясно е, че този модел ще има за цел да се изправи директно срещу Mercedes-Benz S Coupe и Bentley Continental GT. Още нещо, което ще се случи в баварската марка е, че с появата на новата осма серия, BMW ще прекратят производството на купето 6er, защото в противен случай, според германците, ще се създаде сериозна вътрешна конкуренция между двата модела.

Още нещо, което е известно, е свързано с факта, че новата осма серия ще е най-високотехнологичното BMW в цялата история на марката. Освен всички налични екстри от седмата серия, в нея ще се интегрират още иновации, като най-съществената от тях ще е последната версия на нов фирмен автопилот.Новото BMW 8er излезе на пътя


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    2 1 Отговор
  • 2 укиъп

    2 4 Отговор
    На другите ще им трябват пак много години, докато даже се доближат до външният вид, качеството и технологиите на БМВ!

    Коментиран от #6

  • 3 Max

    1 0 Отговор
    А външния вид е такъв , защото се прави от италианци.
  • 4 СССР

    2 2 Отговор
    КАКЪВ ВЪНШЕН ВИД БЕ ХОРА?!!!

    ПОРЕДНАТА ГРОЗОТИЯ ОТ GERMANY!

    ЕРОДИНАМИКА И ПЛАСТМАСА САМО!!!!!

    ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ПРЕХЛАСВАТЕ ПО ТЕЗИ БОКЛУЦИ!

    Коментиран от #9

  • 5 Honda

    3 2 Отговор
    Bmw i dizain - magare i kosmos

    Коментиран от #25

  • 6 BRABUS

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "укиъп":

    Коментиран от #36

  • 7 Радо

    3 0 Отговор
    Поредният грозен баварски кош с много дефекти.Старата осмица беше същата.Набухаха я с някакви уж иновации и излезе такъв боклук,че няма на къде повече.

    Коментиран от #14, #26

  • 8 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    2 0 Отговор
    .аси грозотията... не е истина направо....абе да не са наели внука на дизайнера на Запорожец ? Или направо дизайнера на Фиат мултипла ??? Що тва грозилище ги подминава по грозота татално

    Коментиран от #11

  • 9 туту

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "СССР":

    Еродинамика- ероична динамика ли означава?
  • 10 Gerena

    0 1 Отговор
    Kato gledam tezi koito nai veroqtno karate mercedes c190 pliute
  • 11 някой си там

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно":

    като гледам ника ти си баш селянина :д

    Коментиран от #12

  • 12 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "някой си там":

    И като не ти стига акъла да измислиш нещо друго говориш пълни глупости без смисъл, слабо мойто момче
  • 13 Benz or nothing

    1 0 Отговор
    Това...нещо не е правено от внука на дизайнера на Запорожец ,а дизайнер на Хюндай или КИА. Точно такива са и всичките им модели от 2011 насам. Обаче най-много ми хареса,че щял да се изправи срещу S65 😃 През 2018 !!! Т. Е.
    Около 4 години по-късно ще са готови с нещо подобно,което вероятно ще се окаже поредната им недомислена глупост.
  • 14 До Радо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    А ти това го знаеш от собствен опит, нали?

    Коментиран от #15

  • 15 баш батка

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "До Радо":

    Има я от 10 години ти какво разбираш!!! Аман от Алфаджии :)
  • 16 onq s konq

    0 0 Отговор
    С тая боя сякаш я е била градушката
  • 17 тъпизъм

    0 0 Отговор
    16 коментара, написани от един пубер...
  • 18 копеле

    0 0 Отговор
    Не се излагайте, това 8 ще е голяма работа, на живо ще е лудница. Винаги най високите класове на марките са изпипани, а тук е BMW, айде стига злобарство. Но бих предпочел S-Class Coupe...... за сега......че нещо парата не достига :)
  • 19 на госта поста

    0 0 Отговор
    На концептуалната снимка изглежда супер и съм сигурен, че и технически ще е такава . Това което някак си не се връзва отпред ,е бронята с излишно голямата долна решетка стои като прешита и не на място,но на снимка е една а на живо съвсем друго.Пожелавам на всички критици някой ден да имат шанса да се качат в подобен автомобил или поне да го видят отвътре в движение .
  • 20 CL500

    0 0 Отговор
    Хубаво е БМВ да направят най-сетне нещо достойно да се конкурира с Ес-Купе, но моето мнение е, че както всяко БМВ няма да предлага и лукса, и материалите на Бенц. Във високия клас БМВ не могат да достигнат Мерцедес, не мога да проумея защо и сега кожа, пластмаси и т.н. са толкова далеч от конкуренцията. За вътрешен дизайн да не говорим... Добре, че имат добра динамика поне, че да си измият очите. Друг въпрос е, че след 10 години моторите им се скапват много по-бързо от Мерцедес и конете им умират. Силата на БМВ за мен ще си остане в ниския и средния клас, заради динамиката и където купувачите не изискват и кой знае какъв лукс.

    Коментиран от #22

  • 21 12345

    0 0 Отговор
    mnenia ot razni siromahcheta niama nujda,kato ne moje da si go pozvolite ne znachi che ne stava
  • 22 ццц

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "CL500":

    "Публикувано във факти.бг: Друг въпрос е, че след 10 години моторите им се скапват много по-бързо от Мерцедес и конете им умират." Къци, ти ли си? Ти в новата 7-ца качвал ли си се? С какво там материалите са по-лоши от на Ес-ката? БМВ отдавна задминаха Мерцедес... дори Ауди са пред тях по продажби...

    Коментиран от #24

  • 23 hellmaker

    0 0 Отговор
    Не ви ли омръзна да о.ирате темите с БМВ ? То крайности ,то чудо: бисери от-до: години им трябвало на другите да се доближат до БМВ, еродинамика(??) ,боклуци били,поредна недомислена глупост било.. Пийте ги ти тия хапчета. Последните коментари са по-нормални и обективни (18,19 и 20).
  • 24 CL500

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "ццц":

    Качвал съм се в 7-ца от 2013-а. Материалите са на много средно ниво. Няма нищо общо с моя ЦЛ, наистина! За най-новата 7-ца мога да говоря само от преки сравнения в авто предавания, където се чудеха и маеха как е възможно новата 7-ца да отстъпва така в материалите от последната Ес-класата, която вече 'остаря'.
    Относно продажбите - вече бях писал и дал линк за това, че за 1-то 6-месечие на 2016 изпреварва за 1-ви път от няколко години БМВ по продажби, за Ауди да не говорим.
    Чети повече и най-вече по-често си апдейтвай инфото ;-)
    Имам чувството, че не си се качвал в Ес класа или ЦЛ след 2010 година, ако е така ти пожелавам, за да можеш да сравниш! И м/у другото и Ауди имат по-добри материали и по-добър интериор от БМВ в топ класа!
  • 25 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Honda":

    Хонда и мнение- да бе да.Ама ти сериозно ли? Точно японски фенчета да коментират дизайн на БМВ - извинявай.. Вероятно най-коравия,мъжки и внушителен дизайн е точно на БМВ.

    Коментиран от #27, #37

  • 26 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Радо":

    И кое точно й е боклука? Имаш ли представа колко милиарда е струвала концепцията за е31 ? Много ми е интересно какво намираш за боклук в 8цата ?

    Коментиран от #31

  • 27 SLR

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "hellmaker":

    Какъв мъжки дизайн това го харесват разни недорасляци и пеперудки,а да не забравя и хора с 2 пръста чело.Ако това смяташ че е гордост значи БМВ са голяма работа.

    Коментиран от #46

  • 28 Yes klasa

    0 0 Отговор
    Fakt e ! Bmw izpolzva dosta nekachestveni materiali,a i kato cqlo hich ne e ot nai-izdrujliwite koli.Dori ne moga da razbera kak edna toyota za 40 hilqdi e 10 puti po izdrujliwa ot bmw za 200 bona.Az lichno imam i bmw i toyota i bmw-to veche nqma uplatneniq vsichko izgorq,da ne govorq che prez nqkolko meseca e v serviza.Toyotata za 10 godini nishto dori i 1 svesht ne sum smenil.

    Коментиран от #47

  • 29 Читател

    1 0 Отговор
    Скоро четох анкета в която 41% от хората посочиха шофьорите на БМВ като най големите смотаняци на пътя.И това беше западна класация.При нас е дори по лошо.
    Явно фирмата се цели в такъв вид клиенти.Иначе ако говорим за реални спортни постижения има поне 5 фирми които са по напред от баварските самохвалковци.Едната разбира се е Мерцедес.

    Коментиран от #48

  • 30 AMG LOVER

    1 1 Отговор
    Хахахах 2018 и конкуренция с S-класата.. Тя тая трошка докато излезе, Мерцедес ще е на много по-високо ниво и по отношение на технологии и дизайн и по отношение на двигател.. А и какъв дизайн има тая баварка.. Прилича ми на Chevrolet.. Едва ли такава грозотия може да се сравнява с красивата S-Класа на Мерцедес. През 2018 нека BMW се радват на "новия си боклук, тъпкан с технологии" и уж да се конкурира с Бенца, те от Мерцедес вече ще са на много по високо ниво от към дизайн, технологии и мощ. :)

    Коментиран от #49

  • 31 mobile

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "hellmaker":

    Какви глупости пишеш 8 ма серия е провал за БМВ и я спират.Днес можеш да си купиш такъв боклук за 4000 евро защото никой не го ще.Колко е хубава една кола си личи колко запазва цената си с годините.

    Коментиран от #50

  • 32 Никой

    0 0 Отговор
    За многознайковците ще кажа, че концепта от 1вата снимка беше направен със сътрудничество с Пининфарина. Само казвам... А за дизайна под всичките лепенки и пластмаси в момента нищо не може да се каже.
  • 33 Provocator

    1 1 Отговор
    Селска забава с три букви: BMW

    Коментиран от #35

  • 34 bmwenomeredno

    1 0 Отговор
    Гроздето кисело ама кисело.Просто виждам как се нааквате от завист във вашия 15-20(тогава 20-25) годишен таралясник докато това произведение на изкуството и инженерната мисъл минава покрай вас.Ама бай Ганчо нали си знае неговата!Айде продължавайте
  • 35 bmwenomeredno

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Provocator":

    Идея си нямаш колко си оргинален
  • 36 укиъп

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "BRABUS":

    Като чета тук имам чувството, че съм в кокошарник или свинарник...само квичане и куткудякане колко е зле бавареца...е да ама като мине е пълна тишина, а защо ли! И някакви си БРАБУСИ...а бе еееей, кой нормален МЪЖ ще си сложи за ник модел на кола...А? Вземи си свали плакатите от стената вече и порасни! ...ти брабус знаеш ли даже какво означава и какво прави освен да си играе на панелка-гараж с МБ?
  • 37 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "hellmaker":

    Реално и двете марки не са известни с дизайнерски феномени
  • 38 Телевизора на Елвис

    0 0 Отговор
    За antriebsstrang нищо не казват, а това е важно. Ако продължават да джвакат 57-цата и 63-ката ще е несериозно малко...
  • 39 Гост

    0 0 Отговор
    1вата снимка е прототип и колата няма да изглежда така ама хич, а 2рата снимка е с камофлаж и няма шанс да си и представиш колата как ще изглежда и ми викате горозитя без реално да сте видели автомобила? абе хора вие тъпи ли сте?
  • 40 Bmw

    0 1 Отговор
    Ami te znaqt predvaritelno.To hubavo na vynshen vid bmw az ne sym vijdal vse oshte.

    Коментиран от #43

  • 41 arbo

    0 0 Отговор
    ПрАчка
  • 42 arbo

    0 0 Отговор
    ПрАчка
  • 43 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Bmw":

    Аз не съм виждал друга хубава кола освен БМВ така ,че нека да не говорим глупости, всеки си има вкус, не ми се правете на много учени и знаещи защото 99% от клавиатурните нинджи не са и карали кола!!!
  • 44 Доста сополчета има тук.

    0 0 Отговор
    Някой въобще вижда ли,че това е новата шестица купе?!!! Виждали ли сте напълно нов автомобил по пътищата, той не е с маскировачно фолио, той е панелите и тогава нито марката определят, като ли формата.Очаквате ли да се появи осмица така. Ходили ли сте на изложения на запад да видите как се представят нови концепции. Колкото за това кое е по добро, само ще кажа че БМВ не произвеждат базирайки, камиони, бесове и автобуси и въпреки това са в пъти с по големи печалби от каруцата в Щутгарт. А да понеже са много способни Рено им правят баничарките. После на автобусите в Германия бункер полиса се доверява на бавареца, не знам сигурно си има причина.

    Коментиран от #45

  • 45 Bayerische Money Waster

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Доста сополчета има тук.":

    Бундес полиса и опели кара така че не се обаждай много.
    БМВ е известно с боклуците си и наглите си фенове.За това и в тази статия виждам много негативизъм към марката.Докато правят напудрени каруци за комплексари така ще е.

    Коментиран от #51

  • 46 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "SLR":

    Нямам представа какво точно имаш в предвид,като си писал "това" ,но предполагам става дума за въпросната кола. Не казвам ,че е красив модел,а че като цяло БМВ има много стилна,мъжка и внушителна визия на моделите си. И върви мноооого добре.
    Колкото до този модел- дали го харесват"пепрудки,недорасляци и хора с 2 пръста чело" ,не знам,само да ти кажа,че същите харесват и SLR. И други лъскави коли.Просто защото не правят разлика.
  • 47 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Yes klasa":

    БМВ имат официална политика за ,да кажем ангажимент към околната среда (може би ,като реванш за големия разход и съответните емисии,които винаги имаха допреди няколко години) и продължават широко да употребяват рециклируеми пластмаси. И сериозното до тук.. Кажи ми как разбра ,че кола за 40хил е по-здрава от такава за 200хил. ? Имаш и от двете марки? ок- ама не казваш на колко години са и двете, в какви класове са и какви цени. Не ми казвай ,че БМВто ти е за 200 бона,моля те. Тези приказки за уплътнения и други... недей. Бавареца ,ако си го взел разсипан от каране и не е поддържан и го сравняваш с по-нова Тойота е меко казано нелепо. При еднакви условия и години карай и двете и пак се обади за коментар.
    А.. и казваш не си сменял на Тойотата и 1 свещ за 10 години? :0 Ами сменяй,те сами няма да го направят.
  • 48 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Читател":

    41% ? Ами това е по-малко от половината.Ако трябва да ти поясня:по-малката част от анкетираните( за твое съжаление). Всъщност къде точно е тази статия?? "смотаняци" явно го казват хора ,които са били ядосани на въпросните шофьори,но самата кола провокира агресия.
    И кои са тези 5 марки ,които са с реални спортни постижения? БМВ самохвалковци...??
    Не мога да ти опиша колко голяма невежа изглеждаш. Моите уважения, ама " хал хабер" си нямаш за реалните събития,които хората си организират със бързи коли. И "самохвалковците" редовно! опердашват прехвалените МБ.
    Има you tube . Има инфо ... Хората,карат леки и бързи коли ,които МОГАТ да вземат завои,т.е истински спортни коли,не като прехвалените Мерцедес. Мерцедес и спорт.. я пак? Само Ф1. До тук.
    Интересно защо хората с пари МАСОВО карат на състезания, гонки Поршета,БМВ, Нисан ГТР, Ферари, Ламборджини и много рядко "спортни" Мерцедеси. Поне един пример ми дай за малък двг на МБ,който да върви ??? Чакам...
  • 49 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "AMG LOVER":

    " Публикувано във факти.бг: Хахахах 2018 и конкуренция с S-класата.. Тя тая трошка докато излезе, Мерцедес ще е на много по-високо ниво и по отношение на технологии и дизайн и по отношение на двигател.. А и какъв дизайн има тая баварка.. Прилича ми на Chevrolet.. Едва ли такава грозотия може да се сравнява с красивата S-Класа на Мерцедес. През 2018 нека BMW се радват на "новия си боклук, тъпкан с технологии" и уж да се конкурира с Бенца, те от Мерцедес вече ще са на много по високо ниво от към дизайн, технологии и мощ. :) "
    Извинявай,кой клас каза ,че си ?? Или просто си болен фен и не можеш да преглътнеш реалността? И двата случая не е добре. Това било грозно,а Мерцедеса красив?? Много по-високо ниво.... аааа ,човек забърши си пяната от устата,пий хапчето и лягай. Че има хора от форума ще се напикаят от смях вече.
  • 50 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "mobile":

    Младеж,на всички има стана ясно колко разбираш от коли. 8цата била "боклук" и я давали за 4 000 ,а разбираш ли "хубавите" S-класите ги има за... по 5000 лв. Защо ли? По твоята логика Mini Cooper е по-хубава от С-класа. Защото държат по-високи цени.
    И като пишеш глупости,поне ги проверявай- вземи отвори наистина mobile.bg и виж какво те чака там. 850 има само 2 броя: за 17 900 и 21 200. "Ерудирани" философи като теб само спамят.
    И спри да пишеш по 5 коментара с различни ник-ове ,че си толкова демоде и прозрачен,че чак смешен.
  • 51 hellmaker

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Bayerische Money Waster":

    Супер. Хората знаят какво да карат : Опел и БМВ,т.е.красиви и бързи коли.
    "БМВ е известно с боклуците си"... аха, и затова вече имат рекордни продажби. Чакай,да кажем на купувачите за твоето "прозрение"... Човек,не те знам къде си израснал,ама е нямало много информация..