Last news in Fakti

13 Октомври, 2016 11:40 5 429 0

Продава се Lamborghini-то на Род Стюарт

  • lamborghini-
  • miura-
  • род стюарт-
  • аукцион
Продава се Lamborghini-то на Род Стюарт - 1

Британската аукционна къща Coys of Kensington пуска на търг един изключително ценен автомобил. Става дума за култовото Lamborghini Miura, произведено през 1971 година, което освен това е принадлежало на известния певец Род Стюарт.

Търгът ще се проведе на 29 октомври тази година и ще се състои в London's Alexandra Palace. Към момента организаторите не споделят каква ще е първоначалната цена за Lamborghini-то на известния музикант.

През 2015 година обаче същият автомобил беше пуснат за продажба в интернет аукциона eBay, като исканата цена тогава беше 1.25 млн. евро. За жалост на продавача, не се намери купувач.

Спортното купе Lamborghini Miura е от модификацията P400S и е в оригиналния си цвят Blu notte.Продава се Lamborghini-то на Род Стюарт

Автомобилът е с десен волан и става собственост на Род Стюарт още през 1971 година.

Според биографията на певеца, публикувана през 2012 година, Lamborghini-то става негова собственост за сумата от 5 000 паунда. В онези години това е била доста сериозна сума.

Колата е струвала три пъти повече отколкото апартамента, в който е живял тогава. Стюарт продава Lambo-то в края на 70-те. Следващият собственик сменя стандартния двигател, който е с мощност 370 конски сили.

Новият агрегат е от модификацията SV и разполага с 383 конски сили. Това е и единствената по-сериозна интервенция по автомобила. Иначе, колата се намира в отлично техническо състояние, с оригинален интериор и боя.Продава се Lamborghini-то на Род Стюарт


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА