19 Октомври, 2016 11:32 21 003 2

Първа снимка на най-грамадния Jeep

  • jeep-
  • grand wagoneer-
  • grand cherokee
Първа снимка на най-грамадния Jeep - 1

Презентация на новата моделна гама на Jeep по време на дилърска конференция в Щатите разкри изображение на възродения Grand Wagoneer. Слухове за завръщането на луксозния гигант се появиха през 2012 г., но снимката е първото реално потвърждение на проекта.

Всъдеходът е показан в компанията на останалите модели на марката и редом с Grand Cherokee изглежда меко казано внушителен. По непотвърдена информация Grand Wagoneer ще бъде построен на платформа, която ще бъде използвана и за следващото поколение на "малкото" му братче.

Първа снимка на най-грамадния Jeep

Новият флагман на Jeep ще има три реда седалки и ще се оборудва с шест- и осемцилиндрови двигатели, сред които и HEMI. Неотдавна шефът на Fiat Chrysler Automobile Серджо Маркионе обяви, че моделът ще се произвежда в завода в Детройт, където в момента се сглобява пикапът Ram 1500.

Пазарният дебют на възкръсналия Grand Wagoneer е насрочен за 2018 г.  Всъдеходът ще струва над $100 000 и ще се конкурира с Range Rover.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 9ММ

    0 0 Отговор
    Нищо не се разбира от снимките.

    Коментиран от #2

  • 2 УжасТ Баце

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "9ММ":

    Що бе, всичко си е ясно - почват от ляво надясно, последният вдясно е Grand Wagoneer.
    Това явно ще е новият МУТРО ВАГОН след БМВ-

    BMW = Bulgarian MUTRA Wagon
    а сега и новият Grand (МУТРА) Wagoneer.
    Сигурен съм, че ще ги има на килограм в паркингите на МОЛовете и пред чалготеките...