28 Октомври, 2016 13:46 17 412 10

Конфискуваха Lambo-то на милионер след улична гонка

  • lamborghini-
  • huracan-
  • конфискация-
  • сингапур
Конфискуваха Lambo-то на милионер след улична гонка - 1

Сингапурските власти не се церемонят с нарушителите дори да са милионери. 45-годишен богаташ бе арестуван, а откритото му Lamborghini Huracan бе конфискувано от полицията заради опасно шофиране, съобщава The Straits Times.

Властите се самосезирали, след като друг водач публикувал видеоклип, запечатал изключително рисково изпреварване на 11 октомври. Според човека маневрата едва не предизвикала катастрофа.

"Бях със семейството си в колата. Изживяването бе наистина страшно. Искрено вярвам, че всички участници в движението спазват правилата и не създават риск за останалите на пътя", коментира авторът на видеото Хен Си Мен.

На полицията не се наложило да издирва дълго собственика на синия Huracan Spyder. Баровецът веднага бил тикнат зад решетките, а колата ще се пази на специален паркинг, докато съдът не се произвесе за съдбата ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Хайде сега всички защитници да обясняват, че не може да се конфискуват колите на нарушителите, още повече ако са причинили вреди и щети на други. У нас това би било най-ефективното, за да се пребори простия и безотговорен български манталитет.

    Коментиран от #5

  • 2 Stoyan

    0 0 Отговор
    Такова нещо у нас няма как да се случи, защото половината "баровци" и децата им ще останат без коли.
  • 3 Като видях

    1 0 Отговор
    Първата ми мисъл, когато видях заглавието беше "Това 1000% не се е случило в България" и се оказах прав! Ако беше тук сигурно щяха и медал да му дадат и някой друг кавал да му врътнат родните милиционерчета!
  • 4 Шумахер

    0 0 Отговор
    Тук ако вкарваха в затвора за такова нещо - трябваше да строим нови и по-големи затвори... полицията щеше да е оборудвана с чисто нови спортни автомобили и постоянно да допълва паркинга си и ... оп... наистина няма как, че дори и референдума ни отмениха... и назначените шефове в полицията са "познати" на тези "шофьори"...
  • 5 Morgoth

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Разбира се, че не може. Нищо обаче не пречи да и свалят номера за определено време или дори да си я държат на техния паркинг за периода на наказанието. Могат да я конфискуват единствено, ако откаже да си плати глобата.
  • 6 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    и какво е виновен човека с ламбото
    след като тези селяци карат тази сапунерка по средата на улицата
  • 7 хууууу

    0 0 Отговор
    защо сте сложили -+ като не работят
  • 8 ламбо

    0 0 Отговор
    Тука тоя в най-добрия случай щеше да се размине с 200 лева глоба, което за него вероятно ще са дневните му за заведение, но по-вероятното е КАТ да каже "Ами то номерът му не се вижда...няма как да се докаже чия е колата..." и др. простотии.
  • 9 ламбо

    0 0 Отговор
    Всъщност накрая когато се разбере, че лесно се доказва чия е колата, щото има само едно такова синьо ламбо, ще се окаже, че той по същото време я бил дал на баба си да отиде на пазар. ;)
    Тъпа държава сме и това е.
  • 10 румдрум

    0 0 Отговор
    в Румъния е постоянно така с изпреварването и засичането - явно са се учили в Сингапур :)