Last news in Fakti

27 Ноември, 2016 07:15 8 248 1

JE DESIGN напудри SEAT Leon Ateca

  • je design-
  • seat-
  • ateca-
  • тунинг

Първият SUV на испанците от Seat се появи съвсем скоро, но тунинг компаниите нямат намерение да чакат и JE DESIGN, вече показа своите предложения за модела. Екстериорните новости включват спойлер за багажника, предпазна лайстна в горната част на задната броня, която я защитава при товарене, странични добавки на багажника, които защитават задния прозорец от завихрянето на въздуха и съответно замърсяването му.

За тези, които искат повече стабилност и поведение се предлага кит с понижаваи с 30 мм пружини, а те перфектно се съчетават с предлаганите 20-инчови джанти с ширина от 8.5J и гуми с размер 245/35/20, но има и цели 21-инчови джанти с гуми с размер 255/30ZR21.

Мощността също е засегната, като за повишението от 20 конски сили до 210 и 30 нютонметра до 430, става благодарение на "пауър бокс". Като това е подплатено с двугодишна гаранция за двигателя, скоростната кутия и задвижвантето. Предлага се също и ново крайно гърне, което да добави малко звуково присъствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ккк

    0 1 Отговор
    Кич и скъпотия, толкова не остаряващи, да вече толкова години, как ли никой не го забелязва от тези от които зависи ? А и тези пропорции и тези детайли ми напомнят и на други от фамилията ФАГ, които с много агресивните си кампании за най-най-най, заливаха света, но основно малък кръг от хора се впечатлиха, а други обаче много -повече от първите- впечатлени "искрено", си ги купуваха/т ама на старо - нов внос. ЕЕЕеееееееееееейййй край нема.