19 Януари, 2017 15:02 34 172 31

150 хил. лева за Niva на 37 години

  • ваз-
  • 2121-
  • нива-
  • niva
150 хил. лева за Niva на 37 години - 1

Произведен през 1980 г. ВАЗ-2121 се продава за 5 млн. рубли (152 983 лв.) на сайта Auto.ru. Всъдеходът е изминал едва 201 км и се намира във вида, в който е напуснал завода преди близо четири десетилетия.

150 хил. лева за Niva на 37 години

Червената Niva се намира в Толиати. Оборудвана е с 1.6-литров двигател с мощност 75 к.с. и според продавача няма нужда от никакви поправки.

150 хил. лева за Niva на 37 години

"Автомобилът е нов (не реставриран), ранна серия за износ, единственият в подобно състояние в Русия, музейна ценност, отличен експонат за колекции и капиталовложение; съхранени са всички пломби и черните регистрационни табели; автомобил за хора, които могат да си позволят всичко", гласи припряното описание към обявата.

150 хил. лева за Niva на 37 години

Продавачът е категоричен, че цената е окончателна и не подлежи на пазарлък.

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години

150 хил. лева за Niva на 37 години


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681 БЪЛГАРИЯ

    34 15 Отговор
    150 лева е цената !!! Касабов е направил грешка с хил. Но е извинен !

    Коментиран от #4

  • 2 Васичка Атанасова

    27 15 Отговор
    нивата е добра машина
  • 3 вдъхновен

    44 12 Отговор
    Ако потвърдят, че и акумулаторът е оригиналният, ще сваля шапка в благоговение пред съветското автомобилостроене!
  • 4 гост

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "681 БЪЛГАРИЯ":

    5 млн рубли са около 146 хил.лева при курс 67 рбл/евро - невероятно висока цена за тази Нива ??
  • 5 трендо

    16 15 Отговор
    бих я взел ако праговете са златни, а диференциалите от диаманти......
  • 6 ГАЗ 69

    11 1 Отговор
    курсът днес е 63.18
    5млн. са 79х.еуро
    79000 са 155000 бгн
  • 7 сссере

    32 28 Отговор
    Ладата си е Лада, дали ще е нова, дали стара, дали запазена "нова" стара, все тая, боклука си е боклук, а продавача е психопат.
    Аз пък искам за моето старо ФВ 350 000 лв! :)
    Ихааа, карам кола за 350 000 лв!
    Едно нещо струва толкова, колкото дадат за него, не вярвам да има толкова богати колхозници да броят 150 бона за един кенеф.

    Коментиран от #16

  • 8 СвръхАз

    9 5 Отговор
    .ах таа лада!
  • 9 Николов

    38 11 Отговор
    Лада, ама нова! Нова, ама Лада! Пак ще вият и тресаът диференциали, лагери, гуми...
  • 10 бай Ганьо

    24 3 Отговор
    нищо не може да оправдае тази цена, а продавача не е психопат а тарикат, ако мине номера. Писал е, че цената не подлежи на коментар ама ако някой му предложи и половината от тия пари ще си счупи ръцете и краката от бързане да я продаде че да не изтърве.
  • 11 каПутин

    20 3 Отговор
    Даа автомоблът наистина е нов,но за сметка на това, както личи вече е започнал да ръждясва....Цената е съобразена със забележките...
  • 12 Гост

    15 4 Отговор
    Май няма хора тук, които да са колекционери. Пример - как определени картини са по 1-2 милиона на търгове??? кво купуваш? Та... да се върнем към колекционерството...
  • 13 ААА

    15 4 Отговор
    Макар и да е от по-старата ,и по-добрата сглобка, с по-надеждният двигател, не виждам кой би дал за нея повече от 15-20 хил лева. Че да не е Порше Кайен Магнум. Вечно негова ще си остане.
  • 14 мъжкар

    19 11 Отговор
    Не мога да повярвам тоя дето е сложил такава цена явно доста водки е сръбнал преди това.За тоя руски боклук реалната му цена е 4000лв.
  • 15 Mercedes-Benz

    22 15 Отговор
    За тоя съветски боклук могат да дадат толкова пари само потомствени добре накрали се БКП чукундури с увредени червени мозъци от четене на в. "Чума"! Продавача е прекалил със самогона ОТНОВО! Кой нормален ще даде пари за нещо тресящо се при средна скорост и с виещи диференциали, бъкано с недомислици и фабрични дефекти, да не говорим че "щастливеца" издържал първите месеци да го кара без да се натрови от смрадта на лепила и гума в купето заслужава награда!

    Коментиран от #19

  • 16 Лъчо

    28 8 Отговор

    До коментар #7 от "сссере":

    Нивата не е боклук... Това е един, здрав, непретенциозен към горивото, вярно не твърде качественна технологична сглобка джип, който е твърде добър за коловози горски пътища и за скорост до около 60-70 км по шосе в час. недостатък виждам високият разход на гориво. Останалото вярно не е лукс, но е доста практичен джип за хора, които просто вършат груба и мръсна работа в гората, тайгата и там, където Туарег и Кайен ще станат на кочина ако влезеш с мръсни дрехи и омаслена техника... луксозните джипове са супер, но не навсякъде са за предпочитане. Нивата е добър работен помощник, но не е за високи скорости, не е глезльо за шосе, има ниска еластичност, поради спецификата на двигателя. това е просто практичен работен джип, не съревнователна машина еталон. Ако замръкнеш в тайгата или на Пирин и вият вълци около теб в снега в гората, тоя джип ще ти се стори като Бентли Бентияга... Така в креслото на лукс машинката ти, не можеш оцени каква полезна вещ е на моменти. Работно муле при това доказано е. А никой не отрича предимствата на Х5, ЛендКруйзър, Галопър, Терракан, Муссо, СиЕрВи, Жи 300 и др здрави и мощни всъдеходи. но те са скъпи ии доста по-големи. Нивата е в класа на Сузуки Витара 2 врати. Не можете да я сравнявате дори с Дъстър - той е по-голям. Това е малък и практичен джип. Но разхода му не е нисък факт. А затова са виновни конструкторите на двигателя и синхронизацията със скоростната кутия. Добър джип е...
  • 17 КОНЯРЯТ

    8 7 Отговор
    Тоя жип е идеален за мен... Ще ходя с него на къра да карам гюбря и да фиря конете по баира. Купувам я Ладюхата!
  • 18 BMW

    9 12 Отговор
    ХАХАХА кофтор за толкова пари...
  • 19 кроко

    6 8 Отговор

    До коментар #15 от "Mercedes-Benz":

    Хаххаха, здрасти! Да не си се натровил с някакви лепила и гуми на 40 години?

    Коментиран от #20

  • 20 Mercedes-Benz

    16 8 Отговор

    До коментар #19 от "кроко":

    Здрасти червен мусор, как си? Отдавна не те бях засичал тук, поне не и с този ник! Не, не съм се натровил, понеже карам автомобил направен от хора за хора, качествено и безкомпромисно! ;) Но съм имал нещастието да се возя в чисто ново такова недоразумение като горното и слязох с главоболие, не знам обаче от дрънкането и виещите диференциали ли беше или от миризмата на ХЕЛМИ и каучук.

    Коментиран от #23

  • 21 ЧИУ

    12 9 Отговор
    Не виждам, какъв е проблема с цената за заводски екземпляр, който е оставен да трупа години с целта да се продаде като ретро автомобил?!
    Идеята на продавача е ясна. Наистина такива коли са рядкост в такова състояние, а стойността им единствено и само ЩЕ РАСТЕ!!!
    Цената не е висока за който и да е колекционер, особено като се има предвид, че Нива-та е единственият такъв автомобил в Русия, а навярно и в света - кое му е чудното?!
    За тези пари миналата година се продаде един от първите екземпляри на полски Фиат 126 и се препродаде след 2 месеца за 20000€ отгоре.

    То и в българското мобиле имаше москвич 408 за 10000$, но беше каран и реставриран.
  • 22 ЙОСИП ВИСАРИОНОВИЧ

    9 8 Отговор
    За Родину,за Путина
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 стоян георгиев

    9 13 Отговор
    не била боклук нивата ,била ретро автомобил и т.н. щуротии:))))))))))))).ами купуваите бе братя има ги същите ретро автомобили в маказина за смешни пари има ги в саитовете за коли на цената на пет зареждания с бензин на по-голям западен джип.та напред и да ви са хаирлия ,проходими,нетрошливи,вървящи...ама не купувате.както и няма да идете на море в готината рашка нито пък ще се заселите там от гадния ес,напротив плачете за соца но твърдо се местите колкото се може по на запад.та пак ви призовавам купуваите си лади като толкова ви харесват.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 НИФЕН

    5 1 Отговор
    Ама защо хулите човека и машината? Той я продава, не за каране ! Даже ако я взема аз например, няма да махам и оригиналния акумулатор, да наистина е оригинален, може и пък да е български, вижте, че е с асфалтова заливка отгоре! А иначе в Нива-та мирише най-вече на бензин, взе едно си в цистерна! Така , че който си я купи, най-добре да не я кара и да не я зарежда изобщо!

    Коментиран от #28

  • 27 Москвич

    10 5 Отговор
    Реалната цена на тоз боклук е 3000 лв. и то ако състоянието и е наистина такова, каквото се описва. Нива на 37 години - айде моля ви се.
  • 28 НИФЕН

    2 11 Отговор

    До коментар #26 от "НИФЕН":

    Иначе ако сега ми предложат нова Лада 1500 или 1600, ще я предпочета пред много от съвременните коли от ниския клас. НИФЕН, както може би малка част от Вас ще се досетят, значи НИВАФЕН. (шегичка)
  • 29 xxx

    6 4 Отговор
    И след 2 зими трябва да си купиш поне 2 квадрата ламарина за да я закърпиш...
    Стига с тия Ниви, има доста прилични предложения за автомобили 4х4, които са къде, къде по-надеждни и разумни за покупка.
  • 30 Баш Майстора

    7 2 Отговор
    Става ама на старите пари!
  • 31 кокото

    0 0 Отговор
    а без радиото, колко струва !? :), че и газово няма :)