Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 05:30, обновена 7 Февруари, 2017 14:38 28 219 23

Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • g-klasse-
  • g650 landaulet
Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet - 1
Слухове за всъдеход с емблемата на Maybach има от доста време, но сега от компанията разпространиха първата официална информация и снимки. Най-интересното е, че най-луксозния всъдеход, дело на Mercedes не е на базата на GLS, както се предполагаше.Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet
В основата на Mercedes-Maybach G650 Landaulet лежи екстремния G500 4×4². Версията Maybach обаче разполага с разтегнато междуосие, което увеличава пространството отзад с 60 мм. Но най-неочакваното е типът каросерия.Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet
На практика Mercedes-Maybach G650 Landaulet е кабриолет или ако трябва да сме точни - ландолет, при който пасажерите на задната седалка могат да пътуват под открито небе, а водачът и пасажерът до него са покрити с твърд таван.Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet
Продажбите на най-луксозната G-Klasse ще стартират от есента на 2017 година, но към момента от компанията не огласяват цената. Предполага се, че тя няма да е по-ниска от 400 000 евро. Двигателят е V12 с мощност 630 конски сили.Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet
Максималният въртящ момент е 1000 Нм. Всички блокажи на диференциала, налични в стандартната G500 4×4² присъстват и тук. Никакви опции като таван, обсипан със звезди, брилянти по волана и разни подобни не се предлагат в Maybach G650 Landaulet.Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet
Автомобилът ще се продава само в едно-единствено изпълнение, а единственото, което може да се избира, е цветът. От Mercedes-Maybach G650 Landaulet ще бъдат произведени само 100 екземпляра.Ето го Mercedes-Maybach G650 Landaulet


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    26 14 Отговор
    В София си имаме два такива вече!!! G 800 са дори!!!
  • 2 Fanetti Mazakura

    52 35 Отговор
    Поредната кочина за добре охранени свине.
  • 3 Kriss

    22 15 Отговор
    Ne si struva

    Коментиран от #20

  • 4 кроко

    23 15 Отговор
    Хубави са мерджаните но мен не ми са по душа, аз съм по обезпокоен за новата лимузина на Путин и много се вълнувам , че отдавна не е имало новина за нея.
  • 5 Ташунко

    25 8 Отговор
    А значи в София сте събрали пари и сте си купили G 800,кой кога ще ги кара, има ли график.
  • 6 ем ся

    20 6 Отговор
    Добре, видяхме че мерц могат да правят свръхлуксозни джипове и всевъзможни изгъзици, нека сега направят пак нормалната G-Klasse, не много скъпа, здрава и високопроходима.

    Коментиран от #8, #22

  • 7 Пич

    33 4 Отговор
    След като вдигнаха минималната работна заплата в България на 460 лв., с нетърпение очаквам да излезе на пазара и да го купя и то в КЕШ:)
  • 8 Гост

    13 6 Отговор

    До коментар #6 от "ем ся":

    Еее, наглеем :) Има евтини джипки с които далеч се стига, но за Г-класа си трябват мангизи.
  • 9 Терцел

    4 7 Отговор
    Може да е китайче,😁😁😁😁😁😁
  • 10 CL500

    4 8 Отговор
    Не си струва определено. Това си е чисто и просто изгъзица. Концепцията на Майбах в съчетание с Г-класа????? Едното по презумция трябва да е свръх луксозно, другото да е проходимо, как им е хрумнала тая идея. За тези пари по-добре Ролс, ако ще да не е само в 100 бройки едишън.
  • 11 след изборите

    23 6 Отговор
    Като дойде пак на власт Боко, ще поръча 10 такива за горските стопанства, респективно за себе си и останлите тиквички от нивата ?
  • 12 1234

    1 7 Отговор
    Това ми прилича на яко тунингована НИВА.
  • 13 СТИГА С ТИЯ ВАРЕЛИ

    3 13 Отговор
    ИЗОБЩО НЕ МЕ КЕФИ.КОЙТО СЕ Е КАЧВАЛ В ТИЯ КОЧИНИ ША ЗНАЙ КВИ СА ТЕСНИ НИСКИ.АБЕ ЕДНА ЛАДА Е ПО ШИРОКА ОТ ТОА КИТЮК.
  • 14 Скорпион29

    3 4 Отговор
    Липсва му един телевизор на тавана
  • 15 onq s konq

    14 6 Отговор
    Да наречеш такъв суперджип "кочина",това значи единствено че си безкрайно тъп,което пък автоматично те определя като безкрайно беден и безперспективенИ точно при такива индивиди логично злобата избуява на воля при това без всякакво наторяване и поливане,а както виждам тук подобните са дори в излишък!И ще допълня-на мен не ми отговаряйте,защото нямам нужда от отговорите ви,приказвайте си с тоя дето пише с моя ник редовно и упорито,дето имал като мене БМВ,което ту било наточена бегачка,ту пък е на 370 хил км...а той горкия не само че никога не е имал книжка,но дори и тротинетка не е карал .Нооо...за вас е неразличим,защото принципно четете написаното,но трудно го разбирате:)
  • 16 Zvezdata

    6 2 Отговор
    Bila tesna niska kochina cql svqt sa super lux tuka nekvi selqnduri selski pak da kajat neshto karaite si jigulito i si traite po dobre
  • 17 гошо

    6 1 Отговор
    Еииии,завистлив народ е Българина.И котката като не може да достигне млякото казва-е и без това може да е прокиснало.
  • 18 Жигули

    2 14 Отговор
    Напълно ненужен боклук!
    Ще кажете, че гроздето е кисело, да ама е от кози дърадонки вашето грозде!
    Кисело е, ще си го купят тези които окрадоха БЪЛГАРИЯ!
    За такива с малки пикала е най-подходящо!

    Коментиран от #19

  • 19 яяяяаааа

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "Жигули":

    Прав си , тази кола не е за патриоти като теб, тази кола е за мен, който си изкарва парите, докато вие сваляте власта всеки вторник и крещите глупави лозунги!...не ми пука какво е на вкус гроздето, докато мога да пия хубаво вино!
  • 20 ддд

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Kriss":

    няма кола да струва 800 000
    тая струва 100 000
    а 700 000 струва
    рекламата че си ги дал:)

    Коментиран от #23

  • 21 Ламбо

    0 4 Отговор
    Карам GL и съм фен на марката ,но по тъпо изпълнение на G класа не съм виждал.
  • 22 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ем ся":

    То си я има още - W461. Не е евтинa, но би трябвало да е с два цели моста и три блокажа - както е 463
  • 23 CL500

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "ддд":

    Да ти кажа има и коли, дето струват по 800К и дори повече. Всичко зависи дали е внедрена нова разработка на основните възли, за която са работили да кажем 1 година един куп скъпоплатени специалисти. Ако са произведени и малко бройки, чиято печалба няма как да покрие тези разходи... Пресен пример е Лексус ЛФА... Иначе за изгъзица може да сложат скъп. камъни, злато и т.н. и това също да вдигне цената отделно.
    Но както и да е, в тая Г-класа Майбах, говорим само за луксозно изпълнение, няма спец. разработен двигател и т.н. Тук си прав, че цената е определена основно заради името, емблемата и .. 100 бройки.
    И както писах преди, ако искам супер лукс, това няма да е избора - има си Ролс, новата Ес-класа Майбах и т.н. - имат освен всичко и... пространство, а сигурен съм и далеч по-голям комфорт.